Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Madem kapının önünde oturudun şemsiyeni açsaydın. Şikeciler sorduğunda ''malum mevsim yaz, güneş çarpmasına karşı tedbir'' derdin
    valla ben dükkanın önüne siyah şemsiyeyi koydum

Gören fenerliler bakıp gülüyo

Yorum

• Çok önemli bir başka haber, dikkat:

Yorum

• aaaaaaaaağğğğlama fener aaağlama

isviçrede uefa...........

avrupa hayali.........

aaaaaağlama fener aaağlama

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tüylerim diken diken oldu. Müthiş telaşlandım.

Havuzdan çıkarım bitersiniz, alt lige inerim bitersiniz, Avrupaya gelemezsek "Avrupa ve dünya futbolu kaybeder" vs vs vs vs...

Ulan sanki dünya fenerbahçeden kopan bir parçaydı. Zamanla soğudu. okyanuslar oluştu fln fln...
          Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            saat 15 de düzenlenecek basın toplantısında aziz yıldırımın yanında olacak kişiler ....
            1-Recep İvedik 2- Nihat Doğan 3- Hülya Avşar 4- Mickey Mause 5- Ajdar
            Bomba imha ekibi (aziz bomba patlatacak ya)
            Ajdar varsa kankası alihan da vardır
            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• bu alevli top sürecine o kadar alıştık ki eğer kupamızı alıp süreç bittiğinde özlermiyiz acaba alevli top son dakikalarını?
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Su aziz yildirimin feberbahce yönetiminin kafasina ........ Küfürleri saydiracagim ama ceza alirim diye kendimi zor tutuyorum...

Ulan ayi ogulu ayilar uefa denen kurum neden türkiyenin yargitaykni beklesin siz salak misiniz geri zekali misiniz???

Sen bir örgüt lideri oldugun icin bu cezalari yedin mahkeme önünde, yani SPORTIF acidan ceza almadin. O cezayi sana TFF VEREMEDI UEFA VERDI..

Sizi hanzolar serefsizler madem öyle Tff size ceza vermedi onlara niye yargitayi beklemelerini söylemediniz??????

Allah insanlara akil verirken bu salaklar nerdeydi ????

Sent from my iPhone using Tapatalk
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• biz dğer kulupler olarak havuzdan çıkalım fb havuzda tek başına kalsın... havuzdan çıkarken havuzu fosseptik çukuru gibi yapmak şart tabi
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İsviçreli üye Antenen benim adamımmış
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu alevli top sürecine o kadar alıştık ki eğer kupamızı alıp süreç bittiğinde özlermiyiz acaba alevli top son dakikalarını?
                      sanmam çok daha görürüz biz o alevli topu... heleki fener düşerse...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsviçreli üye Antenen benim adamımmış
                        Hepimizin adamı )
                        Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Sevgili basınımız gerçek haberleri yayımlamaya başlamış nihayet:
                          UEFA Disiplin Kurulu, kararında, F.Bahçe’nin, delillerin illegal yolla elde edildiği savunmasına karşılık, “Öyle olsa bile bu, bizim belgelere itimat...

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kupayı nasıl alıcaz bu lauklardan onu konuşmak lazım bence... bunlar nöbet tutarlar onu vermemek için...
                            Nöbet mi ? Tff yeni kupa yaptirip bize verecek lig tescilini de degistirdiler mi onlar muzedeki kupayi biyerlerine monte ederler )

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Forum du haberdi hepsini okuyup keyfini çıkarıyorum.
                              Basında çıkan haberin hangisi yalan hangisi doğru artık aleni belli olduğu için olumsuz haberlere de çok kafamı takmıyorum. 2013ün en güzel olayı bu resmen...

Yorum

• Selçuk DERELİ;

“UEFA bu kararıyla 2010-2011 sezonu şampiyonun Trabzonspor olduğunu bir kez daha tescil etmiştir.“
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X