Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamamen haklısınız. Ama ne şanslısınız ki, bunları rahatça dile getirebiliyorsunuz. Aynı şeyleri ben yazsam, hemen "tu-kaka" olurum.

.
    Yapılacak Eleştiriler hakaret olmadığı müdettçe sorun Yok
    Herkesin fikrinin aynı olması mümkün değil.
    Bana Göre Trabzonspora en fazla zarar yine kendi içimizden veriliyor
    Özellikle Kendisine Efsane diyenlerin bir çoğu Kendilerinin Ömür Boyu efsane diye anılması adına O efsanelerin içinden olmayanları barındrımıyor
    Teknik Direktörün İşini bırakıp Laptopunun eleştirenler vardı
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cafer hocam şampiyonluğun çantada keklik olduğunu bir dahaki sefere bana da haber ver ne olur 2-3 yıl öncesinden. Ben de erken sevinmek istiyorum, erken sevinmek benim de hakkım.
      Önceden anlayamıyorum, gücüme gidiyor.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende onu diyorumya Hükümet bunu derse eyvallah buna cesareti varsa kimse çıkıpta bişey diyemez ...Ama ıngılteredekı durumla burayı karşılaştırman benzer yapman hata orda bir faciadan dolayı bunu yaptılar burda bir yolsuzluk bir emek hırsızlığı var UEFA nın kararlarına ters düşen bir hareket var.Şimdi Devlet yollamıyorum 5 yıl derse Uefa diyecekki dediklerimi yapana kadr sen yollasanda almam diyecek hem ülke Milli Takımını hemde diğer lig takımlarını diyecek.Orada İngiltere UEFA kurallarına aykırı hareket ettiği için için çekilmemiştir.Aksine ülkelerindeki holiganizmin sonlandırılması için çok doğru bir karardır.Uefada bunu memnuniyetle kabul etmiştir..
        Tüm dünya ülkeleri UEFA ve FIFA'ya bağlı değil,

Avrupabirliğine de dahil değiliz biz.

Birilerinin gönlü hoş olsun diye hertürlü saçmalık yapılabilir, yeterki başbakanımız luzumsuz bir sinir içine girsin.

Ayrıca CAS cezayı kaldırırsa eğer, suçlu CAS mı olacak sizce ?

İtalyada şike oldu, olay UEFA'ya gitmedi mesela ?

Bakın muhabbet benim "foruma siyaset" katmamla başlamıştı şimdi çok ciddi bir fikir ayrılığına döndü.

AKP'yi sorumlu görmeyen birçok kişi bu forumda son zamanlarda hep "Foruma Siyaset Sokmayalım" önerisiyle geliyor, bu da beni fazlasıyla üzüyor. Çünkü foruma siyaseti ben değil siyasiler katıyor.
        En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 14:56.
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cafer hocam şampiyonluğun çantada keklik olduğunu bir dahaki sefere bana da haber ver ne olur 2-3 yıl öncesinden. Ben de erken sevinmek istiyorum, erken sevinmek benim de hakkım.
          Hocam 2009 yılında şampiyonluk hakikaten çantada keklikti.şikebahçe ile gs ortalarda yokken ölmüş bjk bizim 6 puan gerimizden gelip şampiyon oldu.o sene ara transferde Yalanzinho yerine doğru düzgün 1-2 transfer yapsaydık çok rahat şampiyon olurduk.

Yorum

• hatta o yıllarda herkes şampiyonluğu altın tepside birbirine sunuyordu.
            ümidimizi kaybettiğimizde bi bakmışız yine potadayız. böyle sezonlar çok oldu.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• CAS bu şikecilere bunca şikenin kanıtına rağmen ceza vermezse kolay kolay hiçbir takıma ceza veremez. UEFA nın havası biter. Şikecilerin polisteki kayıtları, tapeleri, savcının iddianamesi, mahkemenin sonucu, yetmedi uefa disiplin kurulunun kararı yetmedi uefa tahkiminin kararı hep aynı şeyleri söylüyor. çok anormal bir durum olmadıkça fb nin cezası onanır. istedikleri savunmayı yapsınlar bu saatten sonra cezanın onanmaması rezellik olur sadece.

hükümetin fb yi kolladığı gerçektir. ama aynı hükümetin aziz yıldırımı sevmediğide bir gerçektir. hükümet, fb nin ceza almasını istemiyor ama aziz yıldırımında gitmesini istiyor bana göre. başbakanın saçma sapan kişi-tüzel kişi ayrımı olamayacağına göre fb de ceza alacaktır. bu durumda fb yi eksi puan ile cezalandırmayla sınırlandırmak isteyeceklerdir. ayrıca CAS tan önce yargıtay kararını açıklamayacaktır.

bundan sonra CAS kararını onaylar. uefa bir yazı yazar tff ye. tff de zorlada olsa ceza verir ve defter kapanır. olacaklar budur. fb nin bu saatten sonra yapacağı eksi puanlarla bu işi kapatmaktır sadece
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• yazılarını beğeniyle takip ettiğim bi yazardır atilla gökçe
                bu günkü yazısında kupanın iadesiyle ilgili yazdıklarını okuyun derim
                bilgili araştırmadan yazıp konuşan birisi değildir.
                hacı başkanı eleştirmesine takılmayın.
                HACISİLİN hafatada tek doz herkese iyi gelir.

Yorum

• #TrabzonŞikeyeKarşıDireniyorTürkiyeSusuyor

Twitti olan ler TT yapsın

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tüm dünya ülkeleri UEFA ve FIFA'ya bağlı değil,

Avrupabirliğine de dahil değiliz biz.

Birilerinin gönlü hoş olsun diye hertürlü saçmalık yapılabilir, yeterki başbakanımız luzumsuz bir sinir içine girsin.

Ayrıca CAS cezayı kaldırırsa eğer, suçlu CAS mı olacak sizce ?

İtalyada şike oldu, olay UEFA'ya gitmedi mesela ?

Bakın muhabbet benim "foruma siyaset" katmamla başlamıştı şimdi çok ciddi bir fikir ayrılığına döndü.

AKP'yi sorumlu görmeyen birçok kişi bu forumda son zamanlarda hep "Foruma Siyaset Sokmayalım" önerisiyle geliyor, bu da beni fazlasıyla üzüyor. Çünkü foruma siyaseti ben değil siyasiler katıyor.
                    CAS cezayı kaldırısa ne yaf,casın cezayı kaldırması demek şikenin serbest olması demek uefayı kaldırmak demek,kimse ne hayal kursun ne varsayımda bulunsun bu iş ALLAH(CC) ın zni ile bitti...

Yorum

• Biri bana bir cevap verseeeee artııkkkkkk.... Bu cas hakkında çalışma yapmıyormuyuz? hakem ve hakimler belli olmuş davada neden bir çalışma yapmıyoruz? Ayrıca yönetim davaya müdahil olmak için başvurdumu? Bilgisi olan varmı? başvurmadıysak nedeni? Neyi bekliyoruz yoksa buna hakkımız yokmu? Yönetim bu konuda neden tek laf etmiyor? farkındaysanız Başkanda fifa falan diyor hayırdır? Cas ta kötü şeylermi beklşiyor? Beni aydınlatıınnnnnnn....
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biri bana bir cevap verseeeee artııkkkkkk.... Bu cas hakkında çalışma yapmıyormuyuz? hakem ve hakimler belli olmuş davada neden bir çalışma yapmıyoruz? Ayrıca yönetim davaya müdahil olmak için başvurdumu? Bilgisi olan varmı? başvurmadıysak nedeni? Neyi bekliyoruz yoksa buna hakkımız yokmu? Yönetim bu konuda neden tek laf etmiyor? farkındaysanız Başkanda fifa falan diyor hayırdır? Cas ta kötü şeylermi beklşiyor? Beni aydınlatıınnnnnnn....
                        Kulüp ne yapıyor bilmiyorum. Muhtemelen hiçbirşey

BMN'de çalışma var.
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Usta belki yazmışsındır ama, küme düşme beklememenin gerekçesi nedir? Sen böyle tahmin ediyorsan ben endişe duyarım şahsen
                          15 Haziran 2012'de de bunları konuşmuştuk unuttun mu?

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kupanın gelip gelmeyeceği Allah'a bağlı. Ama FB'nin düşeceğine inanan kaldı mı bilemiyorum...
                          İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam , UEFA'nın ne karar vereceği konusunda en muhtemel senaryo nedir şu an sana göre? İlk sırada ne var yani aklında?
                          Ben birkaç takıma men cezası bekliyorum. Ha Volou, Sion vs. niye küme düşürüldü derseniz gerçekten buna verecek cevabım yok. UEFA ile iyi ilişkisi olan Ali Şen var ya da Şenez Erzik'in olması bunun önüne geçer tarzdaki söylemler bana tuhaf geliyor. O zaman Blatter'in Sion düşmanı olduğu anlamı çıkar. Ülkeye komple men cezası bana göre düşük bir ihtimal. Infantino'nun açıklamaları zaten bunun önüne geçiyor. Son olarak pek dillendirilmeyen UEFA'nın TFF'ye baskı yapıp puan silme cezasını uygula yoksa daha ağır ceza veririz düşüncesi de olabilir...
                          Yani sadece Avrupa kupalarından men cezası bekliyorsun, UEFA'dan ülke içi ceza verilmesi gibi bir istek beklemiyorsun. Doğru mu anladım?
                          Evet % 65 ilk dediğim, % 30 son saydığım ihtimal. % 5 de komple men olabilir...
                          Bunca zaman yazdıklarını düşününce hayrete düşmemekte zorlanıyorum. Sen benim bildiğim hep tutarlı, mantıklı gerekçeli konuşursun. İddianame, etik kurulları ve PFDK kararlarında bile UEFA talimatlarına göre küme düşürülmesi net olarak gerekenlerle ilgili UEFA'nın böyle bir istekte bulunmamasını neye dayandırabiliyorsun ki?
                          Düşüncelerin için sağol hocam ama ben gönlümden geçeni söylemedim. Basın tarafından kamuoyuna yansıtılan tabloya göre konuştum. Ha UEFA o tabloyu yıkabilir mi? Evet yıkabilir ama bu ihtimali çok fazla görmüyorum. Dediğim gibi diğer ülkelerdeki örnekler varken UEFA'nın sadece men cezasını verme ihtimali de bana tuhaf kaçıyor. Ama taraflı veya tarafsız medyanın söyledikleri çerçeve hep bu minvalde geçiyor. CAS davasının çekilmesi ve Euro 2020 olayları da kafa karıştırmıyor değil. Bu karar aynı zamanda UEFA'nın net duruşunu ortaya koyacak. En başından beri şunu söylüyorum. Ağustos ayından beri UEFA kral, Platini ve Infantino reyiz ifadeleri havada uçuştu. Allah korusun yarın öbür gün ters bir durumda onca söylenen söze ne olacak onu da merak ediyorum. Dilerim ki bu mevzunun bahsi bile geçmesin ve UEFA duruşunu gösterip gereğini yerine getirsin...
                          Aradan geçen 1 yıla bakıldığında doğru ve yanlış tahmin ettiğim kısımlar var. Aslına bakarsan şu anki görüşümde de çok fazla bir değişiklik yok. Siyasi iradenin FB'yi küme düşürteceğine inanmıyorum. Zaten UEFA puan silmeye razı onu bile yapsalar başarıdır. CAS'tan FB'nin cezası onanırsa kupa belli bir süreçten sonra kesin onlardan alınacaktır, ama bize verilip verilmeyeceği konusunda da şüphelerim var...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• şike davası
                            yargıtay başsavcılığı hazırladığı tebliğnameyi yargıtay 5. Ceza dairesine gönderdi

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamamen hurafe, Trabzon un şampiyon olamamasından birilerinin pay çıkarmaya çalışmasından ibaret, akılları sıra hocalarını yüceltiyorlar.

Trabzonspor un son şampiyonluğu (resmi olarak) 1983-1984 sezonudur.

Yani şampiyonluğu 1984 te kutlamışız.

Lig geçmişine baktım Trabzon aşşağıdaki ligin son maçıyla şampiyon oluyor.

27.05.1984 Trabzonspor 2 - 0 Karagümrük

O sene kadir gecesi şampiyon olmamızdan tam 1 ay sonra

1984 26/27 HAZİRAN SALI/ÇARŞAMBA YA BAĞLAYAN GECE.

Googlede yapılacak 5 dakkalık bir araştırma bu iddanın TAM BİR HURAFE olduğunu anlamak için yeterli.
                              Hoca Efendi bize daha çok kızıp daha beter bir beddua etseydi,maazallah küme bile düşebilirdik.İnsaflı davranmış bize

Allah aşkına bırakın kadir gecesini,Trabzon'da ramazan ayında kaç kere alkollü insan gördünüz.

Şeyh uçmaz ama mürit uçurur.

Bu hurafelerle Hoca Efendi'nin de günahını almayalım bu mübarek günlerde.

Yorum

• Yargıtay Başsavcılığı Aziz Yıldırım'ın cezasının onanmasını istedi !!!!
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X