Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahmut Efendi beddua etmiş olabilir de yüzbinlerce dindar müslüman Trabzonspor'lunun dualarının hiç mi kıymeti yokmuş.

Sabah sabah gülünür buna ancak..
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece iç hukuk bakımından ifadesi eklenmiş. Bunun getirisi götürüsü ne olur Atilla Dilaver'e falan sormak lazım ben şimdi ne desem yalan olur. Ama Alpay Köse'nin sıkça tekrarladığı bir konuyu hatırlatayım. Tahkim kurulu kulüplere bir ceza vermedi, hatta PFDK bile vermediği için bu mevzu tahkimin önüne zaten gelmedi. Dolayısıyla tahkimin verdiği karar değişmez safsatası tamamen halkı uyutmaktan ibaret. PFDK FB'yi suçlu bulsa, tahkim de bu kararı bozup hükmü vermiş olsa sanırım bizim açımızdan daha kötü olacaktı. İşte bu sefer anayasanın ilgili maddesi devreye girip tahkim yolu kapanmış olacaktı. Bundan sonrası için öncelikle CAS kararını sabırla beklemek zorundayız. Şunun şurasında 1 ay kaldı. 2 senedir bekliyoruz artık sonuna geldik. Adli yargı yani yargıtay kararı bizi doğrudan ilgilendirmiyor. Ha ilgilendiren kısmı savcının Sadri Şener'in beraatine itiraz edip temyize gitmesi. Ama buradan ceza çıkmasını da kimse beklemiyor. CAS kararı verdikten sonra UEFA'nın ne yapacağı da önemli. Ben daha önce küme düşme falan beklemediğimi dile getirmiştim. Ama eksi puan ve kupa iadesi konusunda nasıl bir irade sergileyecekler hep birlikte göreceğiz...

Hukukçu değilim ama bence işin püf noktası iç hukuk bakımından ifadesi. Dış hukuka yani ihm ne yada cas a baş vurulabileceği anlamına geliyor. Değişikliğin bir olumsuzluk taşımadığını düşünüyorum
      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Biz ankaradaki macta kupa başbakanda demiştik.. Cas ın kararı bızım ıcın olumluda olsa ben bu devletın bıze o kupayı verecegını zannetmiyorum.
        Şike Yapanı Düşürün ULAN...!!!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          habertürk

mahmut edendi bedduasından bahsetti doğru mu?

Trabzonspor'un son şampiyonluğu kadir gecesine denk gelmişti. Trabzonspor taraftarları mübarek bir akşamda kutlamaları ertelemek yerine sabaha kadar içki içtiler ve oynayıp eğlendiler. Yani son şampiyonluğu kutlarken herhangi bir dini ve örfi kuralı umursamadılar. Rivayet edilir ki; Mahmut Hoca Hazretleri geceyi ibadetle geçirmek isteyen insanları sabaha kadar içip, eğlenen ve gürültü edip insanları rahatsız eden bu kişilere beddua etmiş. Ve '' Bir daha şampiyonluk yüzü göremeyesiniz..!'' demiş. O gün bugündür Trabzonspor şampiyonluk yüzü görememiş.
          Bu ve buna benzer efsaneler zamanından beri söylenedurur. Burada bir kaç kere daha tartışmıştık.
          Ben kişisel olarak böyle şeylere inanırım. Benzer vakaların başıma gelmişliği vardır açıkcası.

Yorum

• İlk olarak Ustaalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu ve buna benzer efsaneler zamanından beri söylenedurur. Burada bir kaç kere daha tartışmıştık.
            Ben kişisel olarak böyle şeylere inanırım. Benzer vakaların başıma gelmişliği vardır açıkcası.
            Tamamen hurafe, Trabzon un şampiyon olamamasından birilerinin pay çıkarmaya çalışmasından ibaret, akılları sıra hocalarını yüceltiyorlar.

Trabzonspor un son şampiyonluğu (resmi olarak) 1983-1984 sezonudur.

Yani şampiyonluğu 1984 te kutlamışız.

Lig geçmişine baktım Trabzon aşşağıdaki ligin son maçıyla şampiyon oluyor.

27.05.1984 Trabzonspor 2 - 0 Karagümrük

O sene kadir gecesi şampiyon olmamızdan tam 1 ay sonra

1984 26/27 HAZİRAN SALI/ÇARŞAMBA YA BAĞLAYAN GECE.

Googlede yapılacak 5 dakkalık bir araştırma bu iddanın TAM BİR HURAFE olduğunu anlamak için yeterli.
            En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 10:32.
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• mahmut efendi bedduasını banada annem söyledi. Gerçek olabilir.
              Şike Yapanı Düşürün ULAN...!!!

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamamen hurafe, Trabzon un şampiyon olamamasından birilerinin pay çıkarmaya çalışmasından ibaret, akılları sıra hocalarını yüceltiyorlar.

Trabzonspor un son şampiyonluğu (resmi olarak) 1983-1984 sezonudur.

Yani şampiyonluğu 1984 te kutlamışız.

Lig geçmişine baktım Trabzon aşşağıdaki ligin son maçıyla şampiyon oluyor.

27.05.1984 Trabzonspor 2 - 0 Karagümrük

O sene kadir gecesi şampiyon olmamızdan tam 1 ay sonra

1984 26/27 HAZİRAN SALI/ÇARŞAMBA YA BAĞLAYAN GECE.

Googlede yapılacak 5 dakkalık bir araştırma bu iddanın TAM BİR HURAFE olduğunu anlamak için yeterli.
                İlk olarak faruk061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mahmut efendi bedduasını banada annem söyledi. Gerçek olabilir.
                Ben burda tarih verip anlatıyorum siz hala gerçek olabilir diyorsunuz, he anasını satayım şampiyon olduk, durduk durduk 1 ay bekledik kutlamadık, tam kadir gecesi gelince içki içip kutlamaya başladık.
                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• şikebahçenin burnunun moktan kurtulmasının efsanesi ne ola acaba,
                  adamlar son 2-3 senedir bildiğin gavur eziyeti çekiyorlar,
                  gavur deyince onlara da papazın çayırındaki papaz mı ayar verdi acaba.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben daha önce küme düşme falan beklemediğimi dile getirmiştim. Ama eksi puan ve kupa iadesi konusunda nasıl bir irade sergileyecekler hep birlikte göreceğiz...
                    Usta belki yazmışsındır ama, küme düşme beklememenin gerekçesi nedir? Sen böyle tahmin ediyorsan ben endişe duyarım şahsen
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• beitar abi yine ceza almış...
                      En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 11:33.
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor beddua aldı Şampiyon olamadı diyenlere gülüp geçiyorum
                        Eğer Beddua ile yapılan kötü işlerle şampiyonluk hayal olsa idi İstanbul Takımları hele hele Günahların Takımı FB hiç şampiyon olamazdı
                        Ayrıca Trabzonspor 2010/11 Sezonu Şampiyon Olmuştur.
                        Trabzonspor Şampiyon olmadı ise tamamen beceriksiz kabiliyetsiz Yönetimlerin yaptığı hatalar sonucu ve kendisine karşı yapılan Şike Sonucu Şampiyon olamamıştır.
                        1996 Yılı FB bugünkünden beter şike yapıyor Bunun Üzerine Trabzonspor kaleci Transferi yapsa Şikeye rağmen Şampiyondu.
                        2004-2005 2SEZON üst üste Birisinde Hakemlerin ayak oyunu Diğeri
                        TFF de asbaşkan Şekip Mostoroğlu ve arkadaşı Cem Papilanın bizi biçmesi sonucu Şampiyonluk gitmiş yine aynı Golcü Transferi yapılmadığı için Şampiyonluk kaçmıştır
                        2009 yılında Ersun Yanalla ile takım Açık ara şampiyon olacakken Trabzonda kendisine efsane denenlerin kaprislkeri Ve Faruk Özakın Bu Takım Bu şehrin evlatları ile şampiyon olmalı demeci ile Şampiyonluk hediye edilmiştir.
                        2010/11 Şampiyon olduk Şikeye rağmen açık ara olabilirdik Yönetimin FB nin ayak oyunlarına dur diyemeyişi Kupa alamadık
                        Bu bahsi geçen seenelerde
                        Yönetim Beceriksizliği Transfer Yapmama inadı olmasa idi Takım O kaçırılan şampiyonlukarın yanında ilave Şampiyonluklar kazanacaktı
                        1996 şampiyonluk kaptırılmasa idi belki 3-4 yıl şampiyon olunurdu
                        2010/11 sezonu Şikeye maruz kalmasa idik şuan GS ın yerinde biz vardık
                        Sen aptallık yap Elindeki Şampiyonlukları Ya şike ile ya taransfer yapmadığından yada Efsane dediğimiz Şahısların kaprisi yüzünden Şampiyonlukları hediye et Sonra Mahmut beddua etti Ahmet Kötü söz söyledi gibi laflarla kendimizi avutup dururuz.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Hacı Mahmut Efendi Hazretleri çok büyük bir alimdir... böyle küçük ve islam dini açısından hiç önemi olmayan işlerle uğraşmaz... bu tip şeylere gülüp geçmek en iyisi... kaldıki 2010 - 2011 yılında şampiyon olduk...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu bedduacilar biraksinlar bizim takimi da biraz boyle gavurun Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Manchester United gibi takimlarina beddua yapsinlar da sampiyonlar ligi falan biraz da daha mutevazi takimlar kazansin. Hadi onlara nefesleri yetmiyor o zaman her turlu para, guc iliskisini kullanan su Istanbul takimlari aleyhinde yapsinlar beddualarini...

21. yuzyilda hala daha beddualarla sampiyonluk iliskisini falan ciddi ciddi dile getiriyorsak vay halimize.
                            "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                            http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hepimize gecmiş olsun. Az once gece haberlerinde 4 partinin uzlaştığı 48 maddeden birininde " tahkimin kararlarının nihai olduğu ve hiçbir mahkemeye itiraz edilemeyeceği" yönünde anayasa değişikliği yapıldığını gördüm. Sanırım bunca oyalamanın sebebi de ortaya çıktı ve bize kupa fln verilmeyeceği f5 inde ceza fln almayacağı kesinleşti
                              Bu konuda Yanlış bilgilendirme var
                              Tahkim kararları yeni delil çıktığında Bozulup yeniden yargılama yapılıyor,16.ACM kararı UEFA kararları yeni delil niteliğindedir
                              Tahkimde UEFA ve FİFA kurallarına göre karar vermek zorunda UEFA ŞİKE var demiş sen nasıl Yok dersin
                              UEFA ve FİFA varken ben yaptım oldu bitti deme hakkına kimse sahip değil
                              Burda Trabzonspor yönetiminin şimdiye kadar PFDK TAHKİM Ve TFF HAKKINDA görevi kötüye kullanmaktan neden dava açmadı hayret ediyorum

-------------------------------

61.maddenin 7.fıkrası
                              Tahkim Kurulu
                              çalışmalarını, TFF Statüsü hükümleri ile FIFA ve UEFA kurallarına ve
                              yargılamaya ilişkin kanunların ilgili hükümlerine göre yapar ve inceleme sonunda başvuru
                              konusu talebin kısmen veya tamamen kabulü veya reddi ya da değiştirilerek
                              kabulüne karar
                              verir

------------------------------
                              Ayrıca TFF UEFA VE FİFA kurallarına uymak zorunda

Türkiye Futbol Federasyonunun görevleri
                              MADDE 3

(1) TFF’nin görevleri şunla
                              rdır:
                              a) Türkiye’deki her türlü futbol faaliyetini yürütmek, düzenlemek ve denetlemek.
                              b) Futbolun gelişmesini ve yurt sathına yayılmasını sağlamak.
                              c) FIFA ve UEFA’nın yetkili organları tarafından konulan kuralları
                              n gereği gibi
                              uygulanmasını sağlamak, ulusal talimatlar hazırlamak ve Türkiye’yi futbol ile ilgili konularda
                              yurt dışında temsil etmek

Yorum

• Ayrıca Eğer Bu işler Dua ve Beddua ile oluyorsa
                                transfer yapacağımıza Mahmut Efendi cematine Transfer parası verelim FB yi perişan et istanbul takımlarını perişan et Bizi şampiyon yap diyelim

Yorum

Çalışıyor...
                                X