Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Yatın uyuyun saçmalamayın

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslinda hükümet herhangi biri olsa hicbir sey demiyecegim ama bu olup bitenler kendilerini islam lideri olarak görerek, bunlari yapiyorlarsa, tam gerekdigi yerde bilerek bu haksizligi, zulümü isteyerek yapiyorsa bu TERS (haksizi hakli göstermek) anlayis ile ne kadar inandiriciligi kaliyor ?

Yine RTE ye gelecegim, ülkende adalet böylemi saglaniyor ? Oy kaybetmemek icin yapilanlar Adaletmi oluyor ?

Peki RTE tam tersini yapmis olsaydi kendisi icin cokmu zor olacakdi ? Cokmu oy kaybedecekdi ?

Ben tam tersi olabilecegini düsünüyorum. Önemli bir firsati tepmis oldu. 2 yil öncesine kadar sever sayardim ama bu yapilanlardan sonra ve belkide daha yapilacaklardan sonra ne söylenebilirki daha ?
      belki kasıtlı belki değil ama fenerbahçe medyası çok güzel çekti hükümeti olayın içine üstüne birde platini görüşmesi var malum

ama hesaplar pek tutmuş gibi görülmüyor ne Trabzonlusu ne fenerlisi ( nasıl bir kafadalar anlayamadım ) hükümetten memnun değil bu şike konusunda

Abd nin başkanlık seçimlerinde koca koca ülkeri vurup milyonlarca insanı öldürmesi gayet normal karşılanan bir dünyada ülkemizde de siyasetin oy için trabzonsporu harcaması bence gayet normaldir. He yapılıyormu derseniz bu konuda gayet tarafsızım çünkü trabzonsporun hakkını savunan bir parti görmedim daha o yüzden ben hakkım yeniyorsa ahirete havale ediyorum hakkım savunuluyorsa Allah razı olsun diyorum.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        belki kasıtlı belki değil ama fenerbahçe medyası çok güzel çekti hükümeti olayın içine üstüne birde platini görüşmesi var malum

ama hesaplar pek tutmuş gibi görülmüyor ne Trabzonlusu ne fenerlisi ( nasıl bir kafadalar anlayamadım ) hükümetten memnun değil bu şike konusunda

Abd nin başkanlık seçimlerinde koca koca ülkeri vurup milyonlarca insanı öldürmesi gayet normal karşılanan bir dünyada ülkemizde de siyasetin oy için trabzonsporu harcaması bence gayet normaldir. He yapılıyormu derseniz bu konuda gayet tarafsızım çünkü trabzonsporun hakkını savunan bir parti görmedim daha o yüzden ben hakkım yeniyorsa ahirete havale ediyorum hakkım savunuluyorsa Allah razı olsun diyorum.
        evet cok dogru söylüyorsun hatta TERS tepebilir bu girisimler ve düsündükleri gibi oy kazanmak degil oy kaybedilirler. Bunun suclusu kendileri olur ve bu gidislede olacak gibi görünüyor.

Cunkü hem uefadan zorla ceza almis sikeciler hem hakli oldugu halde hakkini alamayan Trabzonspor kupayi vermedikleri sürece yeterince oy kaybi olacak gibi görünüyor. Hirsizi hirsiz yerine koymayarak koruyacak magduru yine magdur etmek hatta son günlerde bir milletvekilini söyledigi dogrumudur bilmiyorum, sizi yeniden sampiyon yapalim gibi birseyler gördüm inanilir gibi degil. Sampiyonlugu simdi siyasetcilerdenmi dilenecegiz ?
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FB demek istiyor. GS'den 5 yiyince yapılan bir espriydi f5
          Haydaaaa...! Bir Trabzonsporlunun bu alakasız gs olayından kendisine pay biçip benimsemesi nasıl bir garabettir arkadaş anlamış değilim.

Sen yazınca hatırladım şimdi f5 olayını. Eyvallah kardeşim.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Halkı ve politikacıları çıkarcı sahtekarlar olan bir ülkede adalet beklemek akıl karı değil.

Yorum

• bende kimsenin oy kaygısına düştüğüne veya düşeceğine İNANMIYORUM. belki çok azımız için kaygıları olabilir onlar(bizim bir kısmımız)için olsa da olur olmasa da olur diyecekleri sayıdır.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                habertürk

mahmut edendi bedduasından bahsetti doğru mu?

Trabzonspor'un son şampiyonluğu kadir gecesine denk gelmişti. Trabzonspor taraftarları mübarek bir akşamda kutlamaları ertelemek yerine sabaha kadar içki içtiler ve oynayıp eğlendiler. Yani son şampiyonluğu kutlarken herhangi bir dini ve örfi kuralı umursamadılar. Rivayet edilir ki; Mahmut Hoca Hazretleri geceyi ibadetle geçirmek isteyen insanları sabaha kadar içip, eğlenen ve gürültü edip insanları rahatsız eden bu kişilere beddua etmiş. Ve '' Bir daha şampiyonluk yüzü göremeyesiniz..!'' demiş. O gün bugündür Trabzonspor şampiyonluk yüzü görememiş.
                fenerli ibnelirde camide kutluyordu şampiyonluğu bu yobaz herifin kendine hayrı varmıdır acasba ramazan ramazan sövdürecen bizi renktaş
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

habertürk

Trabzonspor'un son şampiyonluğu kadir gecesine denk gelmişti. Trabzonspor taraftarları mübarek bir akşamda kutlamaları ertelemek yerine sabaha kadar içki içtiler ve oynayıp eğlendiler. Yani son şampiyonluğu kutlarken herhangi bir dini ve örfi kuralı umursamadılar. Rivayet edilir ki; Mahmut Hoca Hazretleri geceyi ibadetle geçirmek isteyen insanları sabaha kadar içip, eğlenen ve gürültü edip insanları rahatsız eden bu kişilere beddua etmiş. Ve '' Bir daha şampiyonluk yüzü göremeyesiniz..!'' demiş. O gün bugündür Trabzonspor şampiyonluk yüzü görememiş.
                  Hahahahahahahahahahahaahaha son zamanlarda böyle gülmemiştim
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hepimize gecmiş olsun. Az once gece haberlerinde 4 partinin uzlaştığı 48 maddeden birininde " tahkimin kararlarının nihai olduğu ve hiçbir mahkemeye itiraz edilemeyeceği" yönünde anayasa değişikliği yapıldığını gördüm. Sanırım bunca oyalamanın sebebi de ortaya çıktı ve bize kupa fln verilmeyeceği f5 inde ceza fln almayacağı kesinleşti
                    Cenab-ı ALLAH belalarını versin!!! demekten başka elden ne gelebilirki
                    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Şu an yürürlükte olan anayasadaki mevcut madde:

Spor federasyonlarının spor faaliyetlerinin yönetimine ve disiplinine ilişkin kararlarına karşı ancak zorunlu tahkim yoluna başvurulabilir. Tahkim kurulu kararları kesin olup bu kararlara karşı hiçbir yargı merciine başvurulamaz.
                      Bahsi geçen konunun 48 maddelik anayasa değişikliği teklifindeki son hali:

Spor federasyonlarının spor faaliyetlerinin yönetimine ve disiplinine ilişkin kararlarına karşı ancak zorunlu tahkim yoluna başvurulabilir. Tahkim kurulu kararları kesin olup bu kararlara karşı iç hukuk bakımından hiçbir yargı merciine başvurulamaz.
                      Sadece iç hukuk bakımından ifadesi eklenmiş. Bunun getirisi götürüsü ne olur Atilla Dilaver'e falan sormak lazım ben şimdi ne desem yalan olur. Ama Alpay Köse'nin sıkça tekrarladığı bir konuyu hatırlatayım. Tahkim kurulu kulüplere bir ceza vermedi, hatta PFDK bile vermediği için bu mevzu tahkimin önüne zaten gelmedi. Dolayısıyla tahkimin verdiği karar değişmez safsatası tamamen halkı uyutmaktan ibaret. PFDK FB'yi suçlu bulsa, tahkim de bu kararı bozup hükmü vermiş olsa sanırım bizim açımızdan daha kötü olacaktı. İşte bu sefer anayasanın ilgili maddesi devreye girip tahkim yolu kapanmış olacaktı. Bundan sonrası için öncelikle CAS kararını sabırla beklemek zorundayız. Şunun şurasında 1 ay kaldı. 2 senedir bekliyoruz artık sonuna geldik. Adli yargı yani yargıtay kararı bizi doğrudan ilgilendirmiyor. Ha ilgilendiren kısmı savcının Sadri Şener'in beraatine itiraz edip temyize gitmesi. Ama buradan ceza çıkmasını da kimse beklemiyor. CAS kararı verdikten sonra UEFA'nın ne yapacağı da önemli. Ben daha önce küme düşme falan beklemediğimi dile getirmiştim. Ama eksi puan ve kupa iadesi konusunda nasıl bir irade sergileyecekler hep birlikte göreceğiz...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• evet sayfadaki yerimizi alalım.. zaten kaç gün daha gireceğizki günaydın temiz futbol paydaşları...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

habertürk

Çok basit bir google araştırması ile bu haberin ve bu dedikodunun doğru olmadığının ortaya çıkması mümkün. Araştırdığınızda 1984 yılı Kadir Gecesi 26 Haziran'ı 27 Haziran'a bağlayan gecedir. 1983-1984 sezonu son maçı ise 27 Mayıs'ta oynanmıştır. Arada tam 1 ay süre vardır. Böyle şehir efsaneleri veya dedikodular ile forumun meşgul edilmemesi, bazı kişilerin de bilerek veya bilmeyerek yüceltilmemesi gerekir diye düşünüyorum.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyasi eleştiri yapıyor olsam ihalelerden, çıkarılan çıkarılmayan kanunlardan, yargıya, basına müdehaleden, verilen ama tutulmayan sözlerden, özelleştirmelerden, teşviklerden, örtülü ödenekten, terörden ve daha binlerce şeyden bahsederdim.

Burda sadece şikeden bahsediyorum.

CHP ve MHP benim muhattabım neyazıkki değil, zaten daha önce de söyledim onlarla alakalı neler düşündüğümü. Bir partiyi seçmek değil burda konumuz, bir partinin Trabzonspor ile alakalı yanlışlarını söylemek.

Antipatik görünmek çok önemli değil benim için çünkü zaten ben birçok mevzuu da ne yazıkki kendimi düşünmeyi unuturum. Ömrüm boyunca yaptığım işlerin de birçoğu kendimle alakasızdır. Yani eğer birşeyleri değiştirebileceğime dair umudum varsa antipatik olmayı da göze alırım, nefret edilmeyide.

Sizin söyleminizle sürekli siyasetten bahsediyor olmama ve yüzlerce mesaj yazıyor olmama rağmen kimseye ne hakaret ettim, ne de ima'da bulundum.

Hepimiz birgün toprak olacağız, o gün yaklaştığı zaman ben yeteri kadar çırpındığıma inanmak istiyorum.
                            Tabiki o senin bileceğin iş bende demedimki zaten hakaret ettin saygısızlık yaptın...Sadece demem yakın geçmişte yazdıklarına istinaden.Zaten o dediğin eleştirileri siyasi anlamda burada yapma şansın yok demek istediğimi anlatamıyorumki Trabzonspor üzerinden siyasete girmek hoş değil diyorum... Olaya birde şu pencereden bak Türkiyede TFF başkanı siyasi iradenin gücüyle seçildi diyoruz.TFF başkanını seçen oy veren kimler bir düşünelim.Sonrada tutuyoruz Trabzonspor siyasetten ırak dursun diyoruz. Başkan olan kişiye oy verenler zaten sporun içindekiler.Bir şekilde hepsi siyasetin içinde Lakin olaya asıl bakılması gereken şu ; TFF yönetimi özerk tamamiyle UEFA ya bağlı ve istediği an iç içlerinede karışabilir istediği an yönetime el etekte çektirebilir geçerli sebepleri olduğu taktirde bunları ne başbakana ne siyasi iradeye nede başka birine sormaksızın yapabilir.Şimdi KUPA BAŞBAKANDA DİYENLER olaya bu açıdan nedne bakmaz KUPA UEFA DA bence eğer sen şikeden şikebahçeye cezayı verir casta bunu onarsa ki onayacak UEFA tff ye gereken talimatı verecek yapmassanda GELİR BEN O KUPAYI ASIL SAHİBİNE VERİRİM YETMEZ ÜLKE FUTBOLUNADA AĞIR BİR DARBE VURURUM DİYECEK.Dedikten sonra rte istediği kadar kıvransın O KUPA TRABZONSPORA GELECEK.... O GADDAA ...
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

habertürk

fenerliler cimbomlular, şampiyon olunca şükür namazı kılıp kurbanmı kesiyorlarmış da onlara beddua etmemiş adamlar 2 yılda 1 şampiyon oluyor.

kaldıki bir insanın dua sıyla şampiyonluk ne gelir nede gider, kimseye fazla önem atfetmeyin, bu bahsettiğiniz insanlar peygamber değil.

Allah adaletini sağlamak için aziz gibi bi adamı aracı kılıpta şikeyle adalet sağlamaz.

Şunuda bilin o yıllarda ligteki en dindar takım da Trabzonspor du, istanbul takımlarının yanında bizim takım cami cemaati gibi kalırdı.
                              En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 09:40.
                              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu an yürürlükte olan anayasadaki mevcut madde:

Bahsi geçen konunun 48 maddelik anayasa değişikliği teklifindeki son hali:

Sadece iç hukuk bakımından ifadesi eklenmiş. Bunun getirisi götürüsü ne olur Atilla Dilaver'e falan sormak lazım ben şimdi ne desem yalan olur. Ama Alpay Köse'nin sıkça tekrarladığı bir konuyu hatırlatayım. Tahkim kurulu kulüplere bir ceza vermedi, hatta PFDK bile vermediği için bu mevzu tahkimin önüne zaten gelmedi. Dolayısıyla tahkimin verdiği karar değişmez safsatası tamamen halkı uyutmaktan ibaret. PFDK FB'yi suçlu bulsa, tahkim de bu kararı bozup hükmü vermiş olsa sanırım bizim açımızdan daha kötü olacaktı. İşte bu sefer anayasanın ilgili maddesi devreye girip tahkim yolu kapanmış olacaktı. Bundan sonrası için öncelikle CAS kararını sabırla beklemek zorundayız. Şunun şurasında 1 ay kaldı. 2 senedir bekliyoruz artık sonuna geldik. Adli yargı yani yargıtay kararı bizi doğrudan ilgilendirmiyor. Ha ilgilendiren kısmı savcının Sadri Şener'in beraatine itiraz edip temyize gitmesi. Ama buradan ceza çıkmasını da kimse beklemiyor. CAS kararı verdikten sonra UEFA'nın ne yapacağı da önemli. Ben daha önce küme düşme falan beklemediğimi dile getirmiştim. Ama eksi puan ve kupa iadesi konusunda nasıl bir irade sergileyecekler hep birlikte göreceğiz...
                                Değişiklik bu şekilde olacaksa bizim için çok olumlu.

Eski metinde hiçbir istisnaya yer vermeksizin başvurulamaz derken yeni metinde iç hukuk demek suretiyle "yargı mercilerine başvuramamanın" sınırlandığını görüyoruz.

Eski metne göre CAS'a gidip karar da alsan tahkim kurulu kararı değişmiyordu.

Bu metin geçerse CAS'a gidip hakkını alabilirsin. CAS iç hukuk organı değildir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X