Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yine iteliyolar bu fenere )

Yorum

• Sikeciler yedi yetmez ama enaz 3 olsun
      Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri baba artık masallarını torunlarına anlat.Kimse sana inanmıyor,itibar etmiyor,herkes seni görünce gs'ye sattığın milyonlarca avro verilip alınan oyuncuları hatırlıyor...
        bizedeanlatabilir ben şahsım adına konuşuyorum Sadri Şenere güveniyorum ayrıca seninde diğer mesajlarından tanıyorum ve bu süreçte yönetime ve teknik ekibede sürekli saldırdığınıda biliyorum daha bir kaç hafta evvel tartışmıştık onun için boş yere nefes tüketme senide tanıdık
        Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

Sadri baba artık masallarını torunlarına anlat.Kimse sana inanmıyor,itibar etmiyor,herkes seni görünce gs'ye sattığın milyonlarca avro verilip alınan oyuncuları hatırlıyor...
          İçi boş bu mesajın ne anlatmaya çalışıyorsun

Yorum

• Alman takımı yenilirse mail yağmuruna tutalım
            CAS da dava açıp şikecilerle neden maç yaptım diye hesap sorsun
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• info@borussia.de
              Mail adresi
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• başkanı kes )

Yorum

• İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazık şu adama hala laf eden var ya. YAZIK Ki NE YAZIK . Lanet olsun böyle bir ülkede yaşamaktan nefret ediyorum.

Yorum

• O yürüyüse kurban baskanim!!! Alassa edebilecekmisin itleri??
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Başkana bak başkana.heyt yavrum be az daha klip çekecekti başkan.
                      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 05.10.2012, 00:32.

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazık şu adama hala laf eden var ya. YAZIK Ki NE YAZIK . Lanet olsun böyle bir ülkede yaşamaktan nefret ediyorum.
                        adam tek başına cebelleşiyo biz internetin başında ahkam kesiyoruz yönetim şekli zayıf olabilirim tamam ama TRABZONSPOR için çalıştığı kesin beğenin yada beğenmeyin kimse yapmazdı bu başkanın yaptığı

Yorum

• türk futbolu ceza alacak. . . az kaldı bekleyin!!!
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adam tek başına cebelleşiyo biz internetin başında ahkam kesiyoruz yönetim şekli zayıf olabilirim tamam ama TRABZONSPOR için çalıştığı kesin beğenin yada beğenmeyin kimse yapmazdı bu başkanın yaptığı
                            Ben kendi adıma konuşayım.her gün internete onlarca defa girip başta Cas,Uefa,Fifa olmak üzere bir çok siteye şike ile ilgili hazır mailler gönderiyorum.Trabzonspor için çırpınan on binlerce taraftar var.kimsenin ahkam kestiği yok.başkan bu başvuruları zamanında yapsaydı şimdi akıbetimiz belli olurdu.iyi niyetli olabilir.nihayetinde Trabzonspor kulübü başkanı.ama iyi niyetli olmak yetmiyor.karşındkilerin ne çıyan olduğunu iyi bildiğin halde onlara güvenip köşene çekilirsen sadece kendini değil tüm Trabzonsporluları üzersin.

Yorum

• Bugun bir kere daha gosterdi ki, FB seyircisinin, sahada takiminin galip geldigini gordukce, dunya umrunda degil. Baskani, teknik direktoru istedigini yapsin, gerekirse dunya yikilsin, FB galip geliyorsa her sey bos bunlara. "Turk toplumunun siyasi refleksi ve bunun FB camiasinin basari endeksi ile regresyonu" tarzi bir akademik calismanin vakti gelmis de geciyor

Yorum

Şikeci yandaşı medya seni baya etkilemiş.bide yorumlarını kendi adına yazarsan iyi olur bu sitede son yapılan ankete göre büyük bir çoğunluk senle aynı fikirde değil

Yorum

Yükleniyor...
                                X