Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağol abi birşey çıkmaz inşallah.
    öncelıkle gecmıs olsun. Dava actıgına daır teblıgat mı geldı? Forum yazısı nedenıyle mı dava acmıs? Hakaret davası falan mı?

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öncelıkle gecmıs olsun. Dava actıgına daır teblıgat mı geldı? Forum yazısı nedenıyle mı dava acmıs? Hakaret davası falan mı?
      Forum yazısı değil TFF'ye attığım mail sebebiyle. Evet geldi tebligat emniyette ifade verdim yakında savcıya ifade vericem takipsizlik vermezse açılıcak dava henüz açılmadı.
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• lan şikeciler, sizde olan her damla hakkım için sürüm sürüm sürünürsünüz inşaallah dünya aleme rezil durumlara düşersiniz
        lan azize lan şekip beterin beteri olursunuz inşaallah yüzünüze tükürük dötünüze tekme yiyecek kadar düşersinz cehennemde cayır cayır yanarsınız inşaalah bütün bu pisliklerinizin karşılığı fitil fitil burnunuzdan gelir inşaalah soyunuz kurusun be...........
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• antunun bugun kü başlığı şikecilerin ahlaksız yüzünün resmidir

hani 17 de 16 yapan hocaları ,bu mu vefa? ...hayır onlar hepsi 17 de 16 hırsızlık yaptıklarını bilen şimdi bu hırsızlık yapılamayınca bu hale gelen hayvansı varlıklardır...bu sonun geleceğini biliyorduk geldi inşalllah çok şükür

o yüzden biz hocamıza sahip çıkalım diyorduk kötü giderken! ...ve olmaya devam edelim

ancak ankutun bu sonunun aynen ve tıpkısını azize için istiyor ve bekliyorum,,eminim saha sonuçları böyle devam etsin o gün de yakındır....çünkü fener böyle bir camiadır

Yorum

• bence bu karar 2013e kaldı.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              antunun bugun kü başlığı şikecilerin ahlaksız yüzünün resmidir

hani 17 de 16 yapan hocaları ,bu mu vefa? ...hayır onlar hepsi 17 de 16 hırsızlık yaptıklarını bilen şimdi bu hırsızlık yapılamayınca bu hale gelen hayvansı varlıklardır...bu sonun geleceğini biliyorduk geldi inşalllah çok şükür

o yüzden biz hocamıza sahip çıkalım diyorduk kötü giderken! ...ve olmaya devam edelim

ancak ankutun bu sonunun aynen ve tıpkısını azize için istiyor ve bekliyorum,,eminim saha sonuçları böyle devam etsin o gün de yakındır....çünkü fener böyle bir camiadır
              Daha bu bir şey değil. Hepsi teker teker bulacaklar layıklarını. Görün bakın her biri nasıl sefil, rezil olacaklar.

Yorum

• AKP'nin kongredeki yol haritasındaki maddelerden biri:

18- Hafif suçlarda mahpusluğun istisnai hale getirilmesi.

Aziz'i hapisten kurtarma operasyonu olmasın bu?

Yorum

• 1/2- Şimdi yayınlayacağım Sivas-FB maçı için PFDK'nın gerekçeli kararının DEĞERLENDİRME (Syf 79- 89) bölümüdür. Yasa ve yönetmeliklerin
                  2/2- nasıl tahrif edildiğini, nasıl çelişkilerle dolu olduğunu göreceksiniz.Alıntı yapılan CAS kararlarının da eksik ve yanlış tercüme
                  3/4 edildiğini unutmayınız. Toplam 11 sayfanın 20 adet imajını yayınlıyorum.Hukukçu ve medya mensubu arkadaşlar devlet sırrı gibi saklanan
                  4/4 bu kararlara özellikle dikkat etsinler.Bu sır(!) kararları sadece biz yayınlıyoruz.

Devamı:https://twitter.com/AtillaDilaver
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1/2- Şimdi yayınlayacağım Sivas-FB maçı için PFDK'nın gerekçeli kararının DEĞERLENDİRME (Syf 79- 89) bölümüdür. Yasa ve yönetmeliklerin
                    2/2- nasıl tahrif edildiğini, nasıl çelişkilerle dolu olduğunu göreceksiniz.Alıntı yapılan CAS kararlarının da eksik ve yanlış tercüme
                    3/4 edildiğini unutmayınız. Toplam 11 sayfanın 20 adet imajını yayınlıyorum.Hukukçu ve medya mensubu arkadaşlar devlet sırrı gibi saklanan
                    4/4 bu kararlara özellikle dikkat etsinler.Bu sır(!) kararları sadece biz yayınlıyoruz.

Devamı:https://twitter.com/AtillaDilaver
                    Şike başlığı altta kalmasın
                    https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• aykut denen sahtekarın düştüğü durum o kadar sevindiriyor ki beni anlatamam,
                      kendisine bile itiraf edemiyordur ama kul hakkı yediklerinin ceremesini çektiklerini adı gibi biliyordur,
                      daha da beter olacaklardır buna eminim ama kanunen ceza almamaları isyan ettiriyor beni,
                      tüp kafalı o koltukta oturamayacak,
                      Uefa şikebahçeye gerekli cezayı verecek,
                      bunlara inancım tam ama bu kadar uzaması işkence gibi bişi.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu yalan oldu başlık kapatılsın bence ama dursun.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• biten birsey yok...

aksine, bu is okadar geriliyorki elbet birgün kopacak...

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            antunun bugun kü başlığı şikecilerin ahlaksız yüzünün resmidir

hani devamlı diyorlar ya şikeyi ispat edin falan diye,

aykut'un 17'de 16 yapması şikenin en büyük kanıtıdır

aslında onlarda biliyor işin gerçeğini ondan dolayı bizdeki şenol hocaya gösterilen vefa tabi ki onlarda yok.
                            En son zarge tarafından düzenlendi; 01.10.2012, 11:36.
                            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hani devamlı diyorlar ya şikeyi ispat edin falan diye,

aykut'un 17'de 16 yapması şikenin en büyük kanıtıdır
                              Onu adları gibi biliyorlar,

O yüzden Aziz Yıldırım "takımı ben şampiyon yaptım" dedi...

Aziz Yıldırım'ın nasıl şampiyon yaptığı da ortada zaten...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                MAA yukarda Allah var demiştin dimi ?

Ben senin açtığın davadan yırtarım bir şekilde ama bakalım sen nasıl hesap vereceksin.
                                Bana da açmıştı dava. tffnin sitesine mail kampanyası vardı bir ara, mail gönderenlere dava açmış. Gittim karakola ifade verdim, sonra ses çıkmadı. İşim gücüm olmasa asıl davayı ben ona açacağım ama ifade vermeye bile zor zaman bulup gittim.
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Yükleniyor...
                                X