Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    28- Emekspor kulübü hakkında; 20.05.2012 tarihinde oynanan Kocatepespor İlköğretim Okulu- Emekspor Bursa 1.Amatör Küme müsabakasında müsabaka sonucunun etkilenmesi nedeniyle bir alt lige düşürülmesine.

Şu işi en ince detayına kadar araştırmak lazım.
    Ne olmuş ? hangi kurullar ne karar vermiş ? altında kimlerin imzası var ?

Link de burada dursun, http://www.tff.org.tr/default.aspx?p...0&ftxtID=16376
    herhalde sonuca ve hakem raporuna bakarak karar verdiler. sonuc 29-0
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Yorum

• Herhangi bir Trabzonsporlu oy pusulası elinde, oy verme kabinine girdiğinde, eline vicdanına koyup, 1 gecede hırsızları aklayanlara oy verirse iyi bir vicdan muhasebesine ihtiyacı vardır.

Yorum

• unutma unutturma! arkada kalmasin.
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver
          "AİHM'yi bizi dava konusunda ciddiye almaları yönünde ikna ettiğimizi sanıyorum dedim" TS BU AV. BEYİ BİR AN ÖNCE AZLETMELİDİR.

BİR HUKUKÇUNUN BU CÜMLEYİ KULLANMASI HAYRA ALAMET DEĞİLDİR BENİM NEZDİMDE.

BİN KERE İKAZ ETTİK. ZAMANSIZ HAMLELER KAZANILMIŞ DAVAYI KAYBETTİREBİLİR.

BU NE DEMEK? AİHM CİDDİYETSİZ BİR KURUM MU? SEN OLMASAN O DİLEKÇEYİ İŞLEME KOYMAYACAK MI? NE DEMEK İSTİYORSUN?

İÇ HUKUK YOLLARIMIZI TÜKETMEDİK. 5 YILDAN ÖNCE KARAR VERMESİ MÜMKÜN OLMAYAN AİHM'YE GİTMEK ŞU AN İÇİN FANTEZİDEN İBARETTİR.

1/2- PFDK,ETİK VE PFD KURULLARI HAKKINDA YAPILACAK SUÇ DUYURULARI NETİCESİNDE AÇILACAK DAVALAR,YARGITAY ONAMASI, BUNLAR İADE-İ MAHKEME İÇİN

2/2- YETERLİDİR. VE DAHA ÇABUK SONUÇ ALICIDIR. BİN KERE İKAZ ETTİK. PARANIZI BOŞA SARF ETMEYİN DEDİK.SUSTUK. VE VERİLEN DEMECE BAKIN.

BU DEMEÇ,AİHM'YE GÖNDERİLİRSE (Kİ MUTLAKA YAPILACAKTIR YA DA YAPILNIŞTIR) AİHM SENİN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜR?CİDDİYETİ GÖRÜRSÜN O ZAMAN.
          En son My tarafından düzenlendi; 11.10.2012, 02:48.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gelelim asıl konuya, benim kafamı karıştıran olay şu. İyi güzel bu adama oy vermeyeceğiz de kime vereceğiz bu oyu. Kim bu süreçte şikecinin karşısında durdu, hadi geçtim karşısında durmayı arkasında durmadı?
            bdp'ye...
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Kulüp avukatı Burak Gemalmaz, Trabzonspor’un yurt dışındaki başvurularının haklı bulunması halinde bunun sonucu olarak hem Bordo-Mavililer’in şampiyon olacağını hem de Fenerbahçe’ye ceza verileceğini söyledi.

Bordo-Mavililer’in 2010-11 sezonundaki şampiyonluğun kendilerine verilmesi için yurt dışında başladığı girişimlerle ilgili olarak kulüp avukatı Burak Gemalmaz açıklamalarda bulundu. Gemalmaz, “TFF Amatör Disiplin Kurulu, PFDK ve Tahkim’in tersine şike yapan takımı bir alt lige düşürdü. Böylelikle TFF yargı kurulları içerisinde bile inanılmaz bir hukuki çelişki doğdu. Bu da Trabzonspor’un davasında haklı olduğunu teyit ediyor. Şayet AİHM bizi haklı bulursa, tazminata ve yargılamanın yeniden yapılmasına hükmedecek” ifadelerini kullandı.

‘Mevzuat değişebilir’

Burak Gemalmaz, yapılacak yeni yargılamada Tahkim Kurulu’nun, AİHM’in ihlal kararındaki noktalara uygun hareket etmesi gerekeceğini belirtti. Bunun neticesinde hem Trabzonspor’un şampiyon ilan edilmesi, hem de Fenerbahçe’ye ceza verilmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca Tahkim Kurulu’yla ilgili mevzuatta da değişikliğe gidilmesinin gerekebileceğini sözlerine ekledi.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Aziz Yıldırım'dan başbakana adeta cevap: Öyle saçma şey olur mu?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben başbakanın yerinde olsam, bunca yaptığıma karşılık bana öyle saçma şey olur mu diye cevap veren Aziz Yıldırım'dan desteğimi çekerdim
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• dün alex'le başbakan görüşmesinde rıdvanda varmış
                    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Oy kullanmayacağım,eğer gidersem şayet son 2 seçimdir yaptığım gibi ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazıp çıkacağım.

Bu memleketteki kokuşmuş siyasete ve de onun temsilcilerine değil oyumu,çöpümü bile vermem.

Bu ülkeden nefret ediyorum.

Oy yok,maneviyatımı da kaybettim şerefsizler yüzünden ülkeme karşı.

Hala umudum var diyerek iyimser olamayacağım ülke konusunda.
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Dün şikeciler bir araya gelmişler.Bu ülke için utanç tablosu.Aynen devam.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Başkan yollara düştü

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CAS'a başvuru yapmak için Cenevre'ye gidecek.

2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını isteyen, ancak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan olumlu bir yanıt alamaması üzerine AİHM’e başvuran Trabzon Başkanı Sadri Şener, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) de başvuru için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifadede etti. Başkan, “CAS’a başvuru nedenimiz ayrı. Türkiye’de bir şike kararı verildiği, şike yapıldığı, yapan takımın ligden ihraç edilmesi gerektiği, özellikle aynı puanda olmamız nedeniyle otomatik şampiyon olmamız gerektiği konusunda bir müracaat. Önümüzdeki hafta veya daha sonraki hafta CAS’a başvuru yapacağız. Cenevre’ye de ben ve avukatlarım gidecek” şeklinde konuştu

Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hollanda'nın en önde gelen ve yaklaşık 800.000 okuru olan spor dergisi VI (Voetbal International), "Dollar Dirk bij Fenerbahçe" manşetiyle Fenerbahçe'yi ve Dirk Kuyt'ü kapağına taşıdı.

Derginin bu haftaki sayısında Fenerbahçe'nin mafya örgütü gibi çalıştığından söz edilmesinin yanı sıra Dirk Kuyt'ün 'paragöz' olduğundan bahsediliyor. Aynı zamanda UEFA'nın Fenerbahçe hakkındaki kararı için Yargıtay'ı beklediği öne sürülmüş.
                              bu haber çok önemli..
                              uefa'nın karar için yargıtayı beklediği öne sürülmüş..
                              almanca'sı olanlar tam tercüme yapabilirlerse ne dediklerini öğrenebiliriz...

Yorum

• bende UEFA nın yargıtay kararlarını beklediğini düşünüyorum bu arada bu ay lig tv yi iptal ettim3 gün sonra aradılar Trabzonspor un maçlarını 3 TL ye kadar düşürdüler ama kabul etmedim )
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X