İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Hocam, aklın yolu bir, bu konu da öyle çok bilinmeyenli denklem değil.
Seçenek yokluğunda başkanın önünde 2 seçenek vardı. Başkan bunlardan birtânesini seçti. Seçtiği yolda kupayı alma ihtimalini %99 ihtimal mi, %1 ihtimal mi görüyordu bunu bilmiyoruz.
Kupayı TFF yoluyla alamadık, şimdi ise elimizde Demirören tarafından verilmiş ve yerine getirilmemiş - Demirören'in yalanlayamadığı ve tarihe not düşülmüş - bir söz ve TFF kararlarına düşülmüş şerhler var. Süreç devam ettiği için bu ikisinin işe yarayıp yaramayacağını henüz kesin olarak bilmiyoruz.
Başkan diğer seçeneği tercih etseydi bugün elimizde ne olacaktı?
"Trabzonspor başkanı olduğum sürece bu işin peşini bırakamam" demek başkadır.
"Nefes aldığım sürece bu işin peşimi bırakmayacağım. Kulübümüzün, futbolcularımızın, taraftarımızın emeğinin göz göre çalınmasına asla müsade etmem!" demek başkadır.
Sadri Şener ilkini söyledi. Bu kadarını bile söylemenin onun için ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Ve bu yüzden bütün eleştirileri sona saklamak lazım diyorum. Bunu söylerken de şike davası konusunda yönlendirici eleştiri yapmakta da bir beis görmüyorum çünkü süreç devam ediyor.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçeriye 3 tane adam yerleştirdi. o adamlar sayesinde ne tff nede disiplin kurulu istediği gibi hareket edemediler.görmediğiniz birşeyi göstereyim sizlere. yargıtay sonucu var sayalım aziz yıldırım aklandı. sizce süreç bitmişmi olacak? tff aziz yıldırım dışındaki yöneticileri ve bir kaç futbolcuyu suçlu buldu. bunun sonucuda yargıtay olmaksızın sırf bu kararlarla dahi fenerin uefa dan ceza almasını ve kupanın bize gelmesini sağlayacak kazanımlardır. yani göbeğimiz artık sadece yargıtaya bağlı değil. buda o pek beğenmediğiniz ince zeka sayesinde gerçekleşti. bizim başkan kafasını çalıştırıp 3 kişiyi içeri sızdırdı keşke gs ve bursada azıcık kafayı çalıştırsaydıda 3-5 kişiyede onlar içeri sızdırsaydı ama olmadı işte
Şimdiden söylüyorum bu karar sonrası Trabzonspor bütün hücreleri ile ne yapacağını bilmesi lazım...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir şey kazanamazsak bile çok daha net bir duruşun sahibi olacaktık.
"Nefes aldığım sürece bu işin peşimi bırakmayacağım. Kulübümüzün, futbolcularımızın, taraftarımızın emeğinin göz göre çalınmasına asla müsade etmem!" demek başkadır.
Sadri Şener ilkini söyledi. Bu kadarını bile söylemenin onun için ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Ve bu yüzden bütün eleştirileri sona saklamak lazım diyorum. Bunu söylerken de şike davası konusunda yönlendirici eleştiri yapmakta da bir beis görmüyorum çünkü süreç devam ediyor.Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli kardeşim o kurullarda Trabzonspor adına görev alanlardan bir benim arkadaşım. Sanki ilk defa TFF yönetimine adam sokuyoruz. Ona bakarsak PFDK 3 Gs'li 2 fb'li 1 Bjk 1 Trabzonsporlu vardı, vardı da ne oldu ? kararlar 6 ya 1 çıktı. Bu mudur istediği gibi hareket edememek. Lütfen... Sonucu belli bir oyun oynandı ve bitti. Şimdi top yargıtay'da, Allahın izni ile bizim şampiyonluğumuzu bir kere tescil eden bir karar çıkacak.
Şimdiden söylüyorum bu karar sonrası Trabzonspor bütün hücreleri ile ne yapacağını bilmesi lazım...Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir şey kazanamazsak bile çok daha net bir duruşun sahibi olacaktık.
Ve bu yüzden bütün eleştirileri sona saklamak lazım diyorum. Bunu söylerken de şike davası konusunda yönlendirici eleştiri yapmakta da bir beis görmüyorum çünkü süreç devam ediyor.
Sana çok net gelen bir duruş bir başkasına bulanık gelebilir, başkasına net gelen sana bulanık gelebilir, bu kavramın içeriği yoruma bağlı olarak kişiden kişiye değişiklik gösterdiği için bu gibi subjektif konularda karşılıklı tartışma yoluyla da bir sonuca varılamaz.
Meselâ ben GS'nin ve yönetime adam sokmak için uğraşmayan diğer kulüplerin ikiyüzlü davrandığını düşünüyorum. Benim yorumumda yönetime adam sokmak değil, buna çabalamamak eleştirilecek bir tutum.
Kullandığım kriterler bana daha objektif, daha somut geliyor. Bugün elimizde iki şey var, diğer seçenekte elimiz tamâmen boş kalacaktı. Elimizdekilerin mahkeme sürecine % 0,1 katkısı olduysa, UEFA ve yargıtay sürecine % 0,1 katkısı olacaksa başkanın seçimi doğru demektir.
En güzeli konuya muğlak, subjektif kriterler yerine daha objektif kriterler üzerinden bakmak diye düşünüyorum. Mâdem hemfikir olduğumuz " Süreç bitene kadar kulüpten bir çöp çıkmasına müsaade edilemez." fikri var, bunları şimdilik bir kenara bırakıp bu fikir etrafında birleşelim.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.10.2012, 20:16.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Sadri baba artık masallarını torunlarına anlat.Kimse sana inanmıyor,itibar etmiyor,herkes seni görünce gs'ye sattığın milyonlarca avro verilip alınan oyuncuları hatırlıyor...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kış çok soğuk geçecek...
Kuş tüyü yastıklarınızı hazırlayın...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKış soğuk geçecek te yastık neden hazırlıyoruz onu anlamadım hocam
kanarya@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@bitirim
Taksim eylemleri sesli yapilana kadar katilmayacagim.pazartesi yine ameliyat oldum bu sonuncu diye seviniyordum 15 gün sonra tekrar olmam gerekiyor
şu ameliyatlar bitsin ahtım var taksimden tünele oradan karaköy üzerinden kabataşa ve beşiktaşa iskeleye kadar yürüyecem
sesliliği anlamında ne demek istediğini anlayamadım. bilmediğim bir şeyimi biliyorsun? anlatırsan sevinirim
bu arada fenere koydularDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
O kadar bir yerimizi yırtıyoruz Alper Potuk diye, onu alacağıma gider 10 kere Tolga Çiğerci'yi alırdım......
Sent from my iPhone using Tepetaklak"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
Yorum