Trabzonsporlu oldukları iddia edilen 2 üye ne işe yarar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlp'in yerine Milangaz avukatı...
PFDK'daki görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Av.Yusuf Reha Alp'in yerine asil üyeliğe atanan isim TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in şirket avukatı çıktı...
SPORX ÖZEL – Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'ndaki görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Av.Yusuf Reha Alp'in koltuğuna sürpriz bir atama geldi.
Alp'in istifasının ardından PFDK'nın birinci yedek üyesi olan Av. Ahmet Yavaşçı asil üyeliğe atanırken bu ismin TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in şirketlerinden Milangaz'ın avukatı olduğu ortaya çıktı. Son seçimlerde CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Malkaralı Av. Ahmet Yavaşçı, Alp'in sürpriz istifasının ardından asil üye olarak kurul toplantılarına katılmaya başladı.
PFDK'nın asil üyeliğine atanan Av. Yavaşçı'nın TFF başkanı Yıldırım Demirören'in şirket avukatı olması ilginç bir tesadüfü ortaya çıkarmış oldu.
Haber – Tahir Kum
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ295259SXQ
Burda da öyle bir durum seziyorum. Maaşlı elemanını profesyonel futbol disiplin kuruluna atıyorsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Başbakan arkalarında,platini arkalarında, medya,siyaset arkalarında,para onlarda,kudret onlarda velhasıl herşey onların emrine amade..!!! Peki bizim tarafta ne var ? Hiçbir şey...!! Ama bildiğim emin olduğum bir şey var. Bu utanç onlara yetecek ! Kimse unutmayacak ! Yıllar sonra dahi bu ayıplarını yüzlerine vuracağız.!İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Herşey Başbakan'a bağlıydı Yargı işini yaptı,cezaları verdi ama Başbakan öyle istemedi.Platini her ortamda Türk futboluyla alay ediyordu,ceza verecez ''sıfır tolerans'' ne oldu? Platini ile kapalı kapılar ardında ne konuşuldu kimse bilmiyor ama o gün bugündür platiniden ses yok.Ne teklif edildi.Size düşüncemi söyleyeyim;
Başbakan: Türkiye'deki süreç kötüye gitmekte,burdaki yurttaşlar bir Fransız,Bir İngiliz gibi değil kolay galeyana gelmektedir,aslında yaptığımız bişey yok,tamamen tanışıklı-dövüşlü bir durum ne olur bu süreçte bizi idare edin olaylar bildiğiniz gibi değil.
Platini: Biliyorum Bakanım siz ;Ortadoğu'da tanınan bir kişiliksiniz populariteniz günden güne artmakta,Şike ile ilgili çok ağır yaptırımlar uygulayacaktık,Avrupa'da birçok takıma ceza verdik ama inanın sizin gibi hiçbir ülke başbakanı bizimle direk görüşmedi,ayrıca bir ülke başbakanından bugüne kadar bu kadar ilgi ve alaka görmemiştik.
Başbakan: Bişey yapmadık sayın Platini,ne demek? Biliyorsunuz ülkemizde ekonomi,kalkınma,futbol herşey Fenerbahçemize bağlı eğerki bir ceza verirseniz topluca herşey çöker, bu Trabzonspor'un da zararına olur.
Platini: Tekrardan bu konuyu kurmaylarımla görüşeceğim siz TFF başkanını seçin bir karar aldırın.
Başbakan: Teşekkürler Avrupa'nın Futbol Patronu.....
Yorum
-
Alp'in yerine Milangaz avukatı...
PFDK'daki görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Av.Yusuf Reha Alp'in yerine asil üyeliğe atanan isim TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in şirket avukatı çıktı...
13 Eylül 2012 Perşembe - 15:04
Sporx.com
SPORX ÖZEL – Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'ndaki görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Av.Yusuf Reha Alp'in koltuğuna sürpriz bir atama geldi.
Alp'in istifasının ardından PFDK'nın birinci yedek üyesi olan Av. Ahmet Yavaşçı asil üyeliğe atanırken bu ismin TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in şirketlerinden Milangaz'ın avukatı olduğu ortaya çıktı. Son seçimlerde CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Malkaralı Av. Ahmet Yavaşçı, Alp'in sürpriz istifasının ardından asil üye olarak kurul toplantılarına katılmaya başladı.
PFDK'nın asil üyeliğine atanan Av. Yavaşçı'nın TFF başkanı Yıldırım Demirören'in şirket avukatı olması ilginç bir tesadüfü ortaya çıkarmış oldu.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu anda tv de tam bir rezillik yaşanıyor..
şampiyonluğumuz bu şekilde gasp edilir ve biz bu ligte oynamaya devam edersek ben bu takımı bırakırım kardesım..„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
GEREKCELİ KARARDA şikeyi tüzel kiilerin değil özelkişilerin yaptığı ve tüzel kişilerin sorumlu tutulamayacğı
ayrıca özel kişilerin yaptığından tüzel kişilerin mağdur olamayacağı yazılmış
peki futbolcunun veya seyircinin yaptığından tüzel takımlara nasıl ceza vereceksiniz. .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İZLEMEMEYE KARAR VERMİŞTİM AMA YİNE TS’A ÇAMUR ATAR DİYE İZLEDİM 23:30’A KADAR.
AZİZ BABADAN İNCİLER (yakalayabildiğim önemli yerleri not aldım):
1- Fenerbahçe TÜRKİYE’dir. Fb’siz TÜRKİYE olmaz ve fb’siz Türk Futbolu kayıptır.
2- Bu şike davası değildir, örgüt liderliği yargılanmasıdır.
3- Eğer biz şike yaptıysak, ülkede tüm takımlar yapmıştır, yapmadım diyen kulüp yoktur. Kimse temiz görmesin kendini.
4- 2010-2011 sezonunda, bizimle oynayan takımlar rakiplerimize karşı nasıl oynamış izlesinler (fenere asılmışlar, TS’a yatmışlar demek istiyor).
5- Yargıtay sonunda herşeyi daha net görüp konuşuruz. Yargı süreci devam ettiğinden derine girmek ve daha fazla konuşmak istemiyorum.
6- FB’ye devletin hiç katkısı olmamıştır, hep kendi imkanlarıyla büyümüştür.
7- Biz şike ve teşvikten suçlanıyoruz. Bazı takımların yöneticileri ise provakasyon yapıyor, galeyana getiriyor, onlara müdahale ve yaptırım yok.
8- Mahkeme başkanı bana, ilk yattığım gün, sen FB’yi şampiyon yaptın diye içeri aldık. FB’yi şampiyon yapmasaydın bu operasyonu yapmayacaktık dedi.
9- Amaç, FB üzerinden aslında beni bitirmekti.
8. maddeye çok güldüm, çok komik. Adam dalga geçti insanlarla ekranda.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
trt 3 teki spor programında hakan can şaşırttı beni. pfdk nın kişileri ve kurumları ayırmasından sonra kulüplere nasıl ceza verecekler diuyebildi.
ve o programa katılan diğer spor yazar yada yorumcuları azizi eleştirdi
açıklamalar doyurucu değildi dediler.
zaten seyrettim aziz itiraf ediyor laf arası sonra kıvırıyor
hakim ve savcıların katı tavrının sebebi bence buydu.
Yorum
-
İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF'nin oyuncağı!!!
Yazan: Emre Aktürk
13 Eylül 2012 , 12:58
Trabzonspor, TFF’ye geçtiğimiz ay 2010-2011 yılı içerisinde usulsüzlüğe rastlanan ve mahkeme tarafından da tespit edilen maçlar için tescil iptali başvuruda bulunmuştu.
Trabzonspor Kulübü'ne gelen cevap yazısı oldukça komikti.
Sözde Türk Futbolu'na yön veren TFF'nin, iki yıldan bu yana en büyük sorunu haline gelen şike konusunda, mağdur olan bir kulübe Genel Sekreteri Prof.Dr. Emre Alkın imzasıyla cevap yazısı göndermesi skandalın dik alasıdır.
Ey TFF, bir adım ileri atmaktansa her geçen gün dibe doğru batmaktasın.
Sizlerin neden ve niçin göreve geldiği apaçık belli.
Kendi çıkarınız için mağdurları ezip, suçluyu önce aklayıp sonra yüceltiyorsunuz.
Bilinmelidir ki siz uzaktan kumandalı birer maşasınız.
Türk Futbolu'nun geleceği sizlerin elinde eriyip bitiyor, bunun farkında olamıyorsunuz.
Yaptığınız işler, Orta Oyununu geçti.
Üç Maymunu oynamakta hala ısrarcısınız.
İşinize gelmeyeni Duymuyor, Görmüyor, Konuşmuyorsunuz!!!
Sayenizde insanlar futboldan soğudu.
Kanayan yarayı tedavi etmezseniz kangren olur, kesilirsiniz!
İpin ucu çoktan kaçtı.
Suçluya neredeyse sen çok iyi yaptın diye ödül vereceksiniz.
Ama siz de haklısınız.
Bu memleketin bakanları Topuk Yaylası'na malum şahısla gidip iş pişirirse vay benim futbolumun haline.
Ama son sözüm Trabzon’un Bakanı'na, Milletvekili'ne, Belediyesi'ne ve Sivil Toplum Örgütleri'ne…
3 Temmuz'dan beri Trabzonspor için ne yaptınız?
Serçe parmağınızı bile kıpırdatamadınız.
Neden ve kimden çekindiniz?
Yılda Trabzon şehrine 100 trilyon liraya yakın girdi sağlayan bacasız Trabzonspor, sizler için ne teşkil ediyor.
Trabzon ve Trabzonsporluysanız, dik duruşunuzu bundan sonraki yaşanacak süreçlerde devam ettirmelisiniz.
Trabzonspor’un sahipsiz olmadığını tüm Türkiye’ye açıkça göstermelisiniz.
Yeter artık kafaların kumdan çıkma zamanı geldi de geçiyor.
Artık Uyanma Vakti!!
__________________________________________________ ____________________
Ajansspor'da Emre Aktürk imzalı güzel bir yazı, buraya taşımak istedim.
Aklı selim çoğu TS taraftarı böyle düşünüyor zaten,
bu düşüncenin ulusal bir sitede vücut bulması çok hoş,
utanması gerekenlere ulaşır onlarda utanır belki,şikecisi ruhsuz u.
Teşekkürler Emrek Aktürk,iyi ki sizin gibi bir kaç cesur yürek var.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 14.09.2012, 09:01.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Aziz çok önemli bir gaf yaptı.
Önce CAS davasını fenerbahçe ve ülke menfaatleri için geri çektik dedi.
Hemen arkasından ekledi.
"Mali kayıplar bir türlü telafi edilir. Kalmayacak olan şey lekedir."
Bu şu demek oluyor CAS davasının geri çekilmesi fenerbahçenin UEFAdan ceza almamsı için kurgulanan senaryonun bir parçasıdır.
Yani kimse UEFAdan umut beklemesin.
Yorum
-
Trabzonspor’da Genel Müdürlük görevinde bulunmuş, Kızılay’ı muhteşem yönetmiş TAKA Gazetesi’nin yazarı Tekin Küçükali’den çok çarpıcı sözler.
UEFA ‘Şampiyonsun’ Dedi
Küçükali 2010-2011 sezonu ile ilgili UEFA’nın Trabzonspor’u şampiyon ilan ettiğini ve UEFA’dan bugün medet ummanın yanlış olduğunu söyledi. Küçükali, ‘UEFA bizi şampiyonlar ligine çağırdığında yöneticileri aradım ve şampiyonluk kutlamalarına başlamalarını istedim’ dedi.
Bakırcılardan Kupa
Küçükali önerilerini şöyle anlattı: ‘Kendilerine, hemen açık bir otobüs bulun. O otobüsün üzerine Trabzonsporlu futbolcuları çıkarın. Önce kent içinde sonra da tüm ilçelere ziyaretler yapın. Akşamdan alaylar kurulsun ve horon-kolbastı oynansın. Şampiyonluk kupası mı? Bakırcılar çarşısına sipariş edilsin ve kupa bakırdan yapılsın. Önce kentte gezdirilsin ve sonra da ‘Bizim kupamız temiz’ denerek müzeye o kupa konulsun dedim.’
Basiretleri bağlandı
Küçükali: ‘Ama Başkan Şener ve yöneticilerin basireti bağlandı. Mazlumduk ve hala öyle onlar bu süreci yönetemediği için sanki zanlı konumuna sokulduk. Basiretleri bağlandı. Ne TFF kararı, ne mahkeme kararı.
Futbolun patronu kim UEFA. O zaman şampiyonluğunu vermiş, ama sen anlamamışsın, alamamışsın. Sen TFF Başkanlarını veya siyasetçiler ne der diye sokağa dökülmeye korkmuşsun. Böyle olmaz. Trabzonspor’un şampiyonluğu bugün asla tartışma konusu değildi ve verilmek zorunda kalınmıştı. Kupayı o gün, UEFA kararını verdiği gün kaybettik.’
Yorum
Yorum