İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv spor son dakika: tüp kafa uefayla görüsmek icin isvicreye gitmis.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Trabzonspor davaya müdahil olamıyor mu?
Şike davasında Şekip Mosturoğlu'nun da aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında mahkemenin verdiği 2 yıldan az mahkumiyet kararları kesinleşti. Yargıtay bu sanıkların durumunu incelemeyecek.
Şike davasında bazı suçlardan ceza alan sanıkların, haklarında verilen "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" kararına yaptıkları itiraz sonuçlandı.
Mahkeme kesin olarak beraatlerini isteyen sanıkların itirazlarını reddetti. Böylece şike yargılamasını yapan mahkemenin kararı kesinleşti.
Şike davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "Örgüt üyesi olmak" ve "Şike" suçlarından dolayı "Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması" kararını verdiği 18 sanık şöye sıralandı:
Mehmet Şekip Mosturoğlu (Örgüt)
Alaeddin Yıldırım (Örgüt)
Sami Dinç (Örgüt-Rüşvet)
Fatih Akbaba (Şike)
Tamer Yelkovan (Örgüt)
Cemil Turhan (Örgüt)
Abdullah Başak (Örgüt)
Ahmet Çelebi (Örgüt)
Yusuf Turanlı (Örgüt)
Ali Kıratlı (Örgüt)
Mehmet Yenice (Şike)
Ümit Aydın (Şike)
Talat Emre Koçak (Rüşvet)
Doğan Ercan (Örgüt)
Yavuz Ağırgöl (Şike)
Samet Güzel (Şike)
İlhan Yüksel Ekşioğlu (Örgüt)
Şükrü Ongan (Şike)En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 10:37.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor davaya müdahil olamıyor mu?
Şike davasında Şekip Mosturoğlu'nun da aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında mahkemenin verdiği 2 yıldan az mahkumiyet kararları kesinleşti. Yargıtay bu sanıkların durumunu incelemeyecek.
Şike davasında bazı suçlardan ceza alan sanıkların, haklarında verilen "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" kararına yaptıkları itiraz sonuçlandı.
Mahkeme kesin olarak beraatlerini isteyen sanıkların itirazlarını reddetti. Böylece şike yargılamasını yapan mahkemenin kararı kesinleşti.
Şike davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "Örgüt üyesi olmak" ve "Şike" suçlarından dolayı "Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması" kararını verdiği 18 sanık şöye sıralandı:
Mehmet Şekip Mosturoğlu (Örgüt)
Alaeddin Yıldırım (Örgüt)
Sami Dinç (Örgüt-Rüşvet)
Fatih Akbaba (Şike)
Tamer Yelkovan (Örgüt)
Cemil Turhan (Örgüt)
Abdullah Başak (Örgüt)
Ahmet Çelebi (Örgüt)
Yusuf Turanlı (Örgüt)
Ali Kıratlı (Örgüt)
Mehmet Yenice (Şike)
Ümit Aydın (Şike)
Talat Emre Koçak (Rüşvet)
Doğan Ercan (Örgüt)
Yavuz Ağırgöl (Şike)
Samet Güzel (Şike)
İlhan Yüksel Ekşioğlu (Örgüt)
Şükrü Ongan (Şike)
bu haber eski, değil mi?
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenevliler hala çok rahat sinir oluyorum2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bugün TFF'nin UEFA nezdindeki aleni ŞİKE girişimine karşı ses getirecek bir hamle yapmalıdır. Aksi halde çok geç olabilir !!!
Bütün ülke şikebahçeyi destekliyor. Onlara ceza verisek ülke batar. Futbol kalmaz.
Bu yüzden mail yollamak gerkir özellikle avrupa ülkelerinden.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenevliler hala çok rahat sinir oluyorum
takvimi beni kıllandırdı.
21 inde başlıo
24 üne karar@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Serkan Balcı' Kutlamalara geleceğim”
Trabzonspor’da 6 yıl forma giyen Serkan Balcı, yeniden geri dönecek
Serkan Balcı, “2011 yılındaki şampiyonluk bizim hakkımızdı. İnşallah Trabzonspor’a hakkını verirler. Şampiyonluk kutlamalarına bende geleceğim” dedi
Trabzonspor’a Fenerbahçe’den transfer olan ve 6 yıl boyunca forma giyen Serkan Balcı, Trabzon’da kimseye kırgın olmadığını söyledi. Trabzonspor’dan ayrılığını değerlendiren Balcı, “Eski yönetimle anlaştık. Yeni yönetim gelince karşılıklı tekrar oturup konuştuk. İki tarafta sözleşme uzatmayı istemedi. Belki isteselerdi 1-2 yıl daha oynardım. Kimseye kırgın değilim. Ama Trabzonspor’da 6 yıl oynamak kolay değil. Fenerbahçe’den gelip kendini Trabzonspor’a kabul ettirmek zor iştir. Ben bunu başardım” dedi.
TRABZON’A GELİRİM
Trabzonspor’dan ayrılış şekline kırgın olmadığını da ifade eden Serkan Balcı, “Benim teşekkür veya plaket gibi bir beklentim yok. Bu konular onların bileceği iş. 6 yıl o kulübe emek verdim. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlara kırgınlığım yok. Sonunda da ayrıldım. Profesyonellikte bunlar olağan şeyler. Şimdi tatildeyim. Gelen teklifler ve görüşmelerimiz var. Bir hafta içerisinde hangi takıma gideceğim belli olur” dedi. Şike konusunda da konuşan Serkan, “2011 yılındaki şampiyonluk anamızın ak sütü gibi bizim hakkımız. İnşallah verirler. Bende o zaman davet ederlerse Trabzon’a yeniden şampiyonluk kutlamaları için gelirim” dedi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
yıldırım demirören
isviçre de karşılaması böyle olur kasımpaşalının selamı var
@tsmustafakemal
Yorum
-
beyler rahat olun..uefa kendi mufettisini yalanlamaz..hangi cezalari istiyorsa verirler..
birbirini yalanlayan-sike var ama sahaya yansimadi-yoneticiler sike yapti ama sayilmiz diyebilen o.cocuklari bir tek bizim tffde var..
tupcu uefa yonetiminin her birine sey yapsa yine affetmezler..
Yorum
Yorum