Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaşar abi, aynen öyle.
    Bu görüntüleri izledim ya, öyle duygulandım ki...
    Ben bir adım daha ileri gidiyorum, kupayı da istemiyorum.
    Bu mücadeleyi gördüm, o bana yeter.

Bir tarafta 25 yaşında tercümanın şahitliğine muhtaç olmuş bir adam,
    Diğer tarafta siyasisiyle, medyasıyla, patronuyla, parasıyla puluyla uğraşan koşturan emeğin hakkın peşinde bir adam.
    Yeri geliyor Şenol Hoca'yı da Sadri Başkan'ı da çok eleştiriyoruz istemiyoruz bazen de ama ben bu insanlarla gurur duyuyorum.

Rezillik nerede biliyor musun?
    Kendi ülkende hakimin mahkemen varken adaleti oralarda aramak, aramak zorunda kalmak.
    O adamı oraya gitmek zorunda bırakanlar bu rezillikten utanmıyor da biz mi utanacağız.
    Yoksa mikrofonu elinde tutmuş, masaya koymuş bunlar değil mesele.
    Başkalarının ne düşüneceğini gözeterek, oradaki küçücük bir -belki- hataya rezillik demek bence uygun değil.
    bende tebrik ederim.
    anlatmak isteyip yazıya dökemediklerimi sen yapmışsın..
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İyi de ben niye AİHM'ye başvurduğumuzu anlayamadım. Benim bildiğim Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, "İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi" ni imzalayan Avrupa Konseyi'ne üye ülkelerin, bu sözleşme ihlallerine karşı oluşturulan bir yargı organıdır. Yani AİHM'de hakkını aramak istersen, sözleşmenin hangi maddesinin ihlal edildiğini belirtmek zorundasın. Bizim federasyonun yargı organı olan Tahkim Kurulu' nun yaptığı yargılamanın sözleşmenin 6. maddesindeki "adil yargılanma hakkı"nın ihlal edildiği yönünde bir başvurumuz olduysa bu zorlama bir yorum olur ve mahkemenin bu davayı esastan incelemek üzere kabul edilmesi ihtimalini zayıflatır. Ayrıca sözleşmede "şampiyonluk hakkı" diye bir madde de yok Ancak "biz gereken her yere başvuruyoruz" imajı veriliyorsa bunu da anlayışla karşılamak lazım.

Avukatım ama spor hukukçusu değilim. Bu konudaki sınırlı bilgim ve hukuk mantığım, bu işin ancak CAS'ta (Uluslararası Spor Mahkemesi) çözülmesi gerektiğini söylüyor.
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Asıl rezillik konuyu amacından saptırıp fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler için giydirmeye çalışmak.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi de ben niye AİHM'ye başvurduğumuzu anlayamadım. Benim bildiğim Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, "İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi" ni imzalayan Avrupa Konseyi'ne üye ülkelerin, bu sözleşme ihlallerine karşı oluşturulan bir yargı organıdır. Yani AİHM'de hakkını aramak istersen, sözleşmenin hangi maddesinin ihlal edildiğini belirtmek zorundasın. Bizim federasyonun yargı organı olan Tahkim Kurulu' nun yaptığı yargılamanın sözleşmenin 6. maddesindeki "adil yargılanma hakkı"nın ihlal edildiği yönünde bir başvurumuz olduysa bu zorlama bir yorum olur ve mahkemenin bu davayı esastan incelemek üzere kabul edilmesi ihtimalini zayıflatır. Ayrıca sözleşmede "şampiyonluk hakkı" diye bir madde de yok Ancak "biz gereken her yere başvuruyoruz" imajı veriliyorsa bunu da anlayışla karşılamak lazım.

Avukatım ama spor hukukçusu değilim. Bu konudaki sınırlı bilgim ve hukuk mantığım, bu işin ancak CAS'ta (Uluslararası Spor Mahkemesi) çözülmesi gerektiğini söylüyor.
          Meslektaş abicim, oraya Zokora - Emre hadisesi için başvurmuş olabiliriz. Bir yerde öyle okudum sanki

Yorum

• Sadri başkanın ekibini tamamen değiştirmesi lazım bence özelli Nevzat Şakar ve Hasan Yenerden acilen kurtulmak lazım...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi de ben niye AİHM'ye başvurduğumuzu anlayamadım. Benim bildiğim Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, "İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi" ni imzalayan Avrupa Konseyi'ne üye ülkelerin, bu sözleşme ihlallerine karşı oluşturulan bir yargı organıdır. Yani AİHM'de hakkını aramak istersen, sözleşmenin hangi maddesinin ihlal edildiğini belirtmek zorundasın. Bizim federasyonun yargı organı olan Tahkim Kurulu' nun yaptığı yargılamanın sözleşmenin 6. maddesindeki "adil yargılanma hakkı"nın ihlal edildiği yönünde bir başvurumuz olduysa bu zorlama bir yorum olur ve mahkemenin bu davayı esastan incelemek üzere kabul edilmesi ihtimalini zayıflatır. Ayrıca sözleşmede "şampiyonluk hakkı" diye bir madde de yok Ancak "biz gereken her yere başvuruyoruz" imajı veriliyorsa bunu da anlayışla karşılamak lazım.

Mantıken mahkeme somut işlere göre karar verir. Tahkimde ise kanaat yetiyor. Fakat mahkemenin somutlaştırdığı, somut deliller üzerinden verilen bir karara tamamen zıt bir kararı tahkim sadece kanaat kullanarak nasıl ezebilir? Belki bunun paralelinde bir başvurudur
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• @bitirim

Ben kimseye gitme demem,

Gitmemek nasil benim bir tercihimse gitmekte sizin tercihinizdir.

Bilin diye anlattim.
                StopMatchFixing.Com

Yorum

• Para, pul, altın kaplama limüzin, özel şoför, özel koruma olmadan dolaşsın bakalım aziz ağa o sokakta yiyosa.

Sadri başkanın bu doğallığına hayranım.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                  En son ibrahim tarafından düzenlendi; 05.10.2012, 10:59.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Meslektaş abicim, oraya Zokora - Emre hadisesi için başvurmuş olabiliriz. Bir yerde öyle okudum sanki
                    Yok kardeş, Zokora-Emre olayı için de ya başvurduk, ya da başvurmaya hazırlanıyoruz. Şike için başvurmuşuz ama hem bu konudaki bilgim sınırlı olduğu, hem de "bir de burayı deneyelim " mantığını kabul ettiğim için bu başvuruyu da saygıyla karşılamak gerekiyor.

Ancak CAS aşaması için Yargıtay onamasını da beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Sağlam bir dilekçe ve bu işlerde eli ayağı fazla uzun, yabancı bir avukatlık bürosu desteğiyle bu işi kotarabiliriz.

İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ve dosya AiHM'de...

Trabzonspor şike davası ile ilgili olarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bugün resmen başvuruyor. Başkan Şener Strasbourg'da dosyayı vererek süreci başlatacak

Trabzonspor Kulübü, bugün şike davasında yaşananlarla ilgili olarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne resmen başvuruyor. Dün sabah Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin merkezinin bulunduğu Fransa'nın Strasbourg kentine uçan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener dosyayı bizzat kendi elleriyle verecek.

DOSYADA BİRÇOK EVRAK VAR
                    Dosyada, 3 Temmuz'dan beri yaşanan süreç, tapeler, mahkeme kararı, gerekçeli karar, Etik Kurulu'ndaki farklılıklar ve davaya ilişkin bir çok evrak olacak... Dosyayı Türkiye'de kulübün avukatı Nusret Yılmaz hazırladı. Bu dava için de yurt dışından ünlü bir avukat ile anlaşıldı. Başkan Şener bugün dosyayı vererek yeni bir süreç başlatacak. Şener, "Hukuki mücadelemiz sonuna kadar sürecek. UEFA hala süreci değerlendiriyor. Bu kadar neye bakılıyor merak ediyoruz. Fakat resmi yazılarımıza yanıt vermediler" diye konuştu.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Su...e-dosya-aihmde
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      canım arkadaşım burada defalarca kere yazdık senin için tekrar yazayım. iç hukuk tükenmeden ahim'e gidemezsin iç hukuk ne zaman tükendi? geçen hafta. tff'yi casa şikayet edemezsin cas'a uluslar arası müracat yapılabilir. yani bizi ilgilendiren kısmı uefa kararını açıklar ve bu kararda şikecileri aklarsa akladığı için cas'a baş vurursun ama bize şampiyonluk verilmediği için baş vuramazsın. yani öncelikle uefa'nın karar açıklaması lazım. uefa'ya aylar önce yazı yazıldı cevap dahi gelmedi. hatta uefa ve fifaya 2010-2011 sezonu biter bitmez yine bir yazı yazılmıştı yani daha 3 temmuz vakası patlamadan çok önce. ayrıca zannettiğin gibi onbinlerce taraftar çırpınmıyor iyi niyetle kaba taslak bir hesap yaparsak en fazla 3-5 bin kişiyiz. organizasyonlarda giden mail sayısı ve tff önünde yaptığımız yürüyüşe katılanların sayıları belli. peki yukarıda saydığım baş vuruları zamanından önce yaparsak ne olur? gayet basit hepside red edilir ve şikeci basın bunu öyle bir abartırki inan ne başkanın nede senin sokağa çıkacak halin kalmaz. işte bu yapılabilecek en büyük hatadır. avukat Nusret Bey ve gönüllü hukukçularımız bu işi gayet iyi idare etmekteler emin ol
                      Ne iç hukuku?hukuk aylar önce Trabzonspor lehine karar verdi.UEFA feneri şampiyonlar liginden kovarken hukuk mukuk tanımadı.gerekçesini söyledi ve istemedi.bu hukuk kuşunu süreç yeni başladığında fener yöneticisi Abdullah Kığılı ağzında gevelemişti.ne demişti;adalet en doğru kararı verir.mahkemenin bitmesini bekleyelim...yani herşey istedikleri gibi gidiyor.bundan sonra Allah hariç hiç bir kuruma güvenemem.sizde güvenmeyin.zamanında yaygarayı koparacaktık.ha bu şike mevzusu başımıza ilk defa geldiği için şaşkın ördek gibi aylarca TFF'nin ağzının içine baktık belkide çaresizliğimizdendi.ben bunuda mazeret olarak görmüyorum.şampiyonlar ligine alındığımız için aylarca sesimiz çıkmadı.tav ettiler resmen bizi.bunu gözden gelemez kimse.şampiyonlar ligi kupasını bile verseler sen hakkını süreç başladığında kovalayacaktın.şimdi iş işten geçmiş ahim mahim yalandan yere kovalamacalar başladı.bunun adı şimdilik ÇARESİZLİKTİR.başka izahıda bence yoktur.

Yorum

• demek uefa ve fıfa kapısı kapalı bıze ..bunu anlamıs olduk ali koc bosuna sponsor olmadı bu gavurlara.gercı hepsı aynı .

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar şekil yönünden usul yönünden başvura biliyormuyuz acaba....

gerçi bunu hukukcularımızda düşünmüştür ama aklıma takıldı.....

birde süreç nasıl işleyecek bilgisi olan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilirmi acaba....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• tff,yi dava etmek yolu bıze kapalı kanuna göre.yalnız avukatlar etık kurulunun yaptıgı sahtekarlıkları..
                            yani 1.etık kurulu rapaoruyla 2.raporun arasındakı farkı gösterecekler..ve boyle dava acacaklrını sanıyorum.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bitirim geçmiş olsun kardeşim,Allah bir an önce şifa versin inşallah.
                              Ertan abi çok sağol inşallah iki hafta sonraki son olacak. En azından umudumu kaybetmedim
                              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• @bitirim geçmiş olsun.
                                Ne ameliyatı bu?Önemli ve özelse söylemeyebilirsin tabi ki!
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yükleniyor...
                                X