Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Isteyen istediği kadar konussun Trabzonspor yonetimi ve taraftarı dik durdugu müddetçe trabzonspor haklarının tümünü alacaktır
    Diyelimki uefa dan fb lilerin türkiyede ki tüm sikecilerin istediği karar cikti
    Trabzonspor fifa ya müracat edecektir
    Diyelimki fifa istedikleri kararı verdi
    Cas a müracat edilecektir
    Fb nin haksız olduğu halde cas a açtığı davada n korkanlar haklı davamız karşısında ne yapacaklar
    Kaldıki cas in olumsuz vereceği kararda ısviçre yerel mahkemesi var
    Trabzonspor için müracat edeceği bir suru makam var
    Uefa
    Fifa
    Cas
    İsviçre yerel mahkemesi
    Peki fb nereye müracat edecek
    Edecekleri yerlere müracat ettiler
    Akp Chp Mhp ve bu sayede tff fb lilerin istediği kararlari tam verebildimi
    Bizim ellimizde delil çok korkuyoruz fb nin tüm deliller aleyhinde onlar korkmuyor

Trabzonspor yonetimi dik durur tüm haklarını sonuna kadar ararsa kupa eninde sonunda gelecektir

Şimdi gelelim federasyonun verdigi kararlara
    1-PFDK Fb şike yapmamıştır diyebildimi hayır
    Sekip ılhan in yaptıkları aziz ve fb yi bağlamaz dedi onlara ceza verdi
    Bir suru oyuncuya ceza verdi
    58.madde ne diyor "başkan ve yöneticisi şike yapan kume düşer"
    2-TAHKIM aynı cezaları onadi sonuç fbliler ceza aldi
    Fb den dolayı oyuncular ceza aldi
    3-ETIK KURULU FB şike yapmıştır dedi
    Daha sonra fb ile aziz yapmadı ama ılhan ve sekip bazı oyuncular yaptı dedi
    Suçu yine kapatmadı
    4-FENERASYON suc olduğu halde ceza vermedi sahaya yansımadı gibi saçma bir karar verdi
    Skandala imza atti
    5-AKP CHP MHP şike yoktur diyerek futbolla müdahale etti
    Yasa değiştirdi uefa yapmayın demesine rağmen
    6-POLIS Fb Şike yaptı dedi
    7-SAVCİ-Fb şike yaptı dedi
    8-HAKIM FB şike yaptı dedi
    9-16.ACM Fb şike yaptı dedi
    10-MAA durum sandığımızdan vahim
    Fb yi düşüren başkan olamazdım dedi
    11-UEFA şike yaptın gelme fb dedi
    12-Angut kocaman RAdara biz yakalandık dedi
    13-fb li bir suru yönetici aziz mahkemelerde şike yapmadık dinlemediler savunmalarıında sacmaladilar
    14-hepsini geçtim İBrahim Akın resmen itiraf etti
    Savcılıkta verilen ifade geçerlidir
    Tüm bunlara ragmen uefa nin bundan önce verdigi karar lar ortada iken eğer hala korkuyorsak
    Kapatalım dükkanı gidelim
    Trabzonspor haklarını savunacak yöneticilerle hakkını sonuna kadar alacaktır
    Yonetim ne yapmalı
    1-Uefa fifa cas ahım ısviçre yerel mahkeme dahil ne varsa sonuna kadar gitmeli
    2-siyasilere kulüpten içeri sokulmamali
    3-Bağımsız adaylar çıkartılmalı
    Sadri şener ve şenol gunes kesinlikle bağımsız aday olmalı
    4-türkiyede olup bitenler tüm dunya ülkelerine anlatılmalı
    Trabzonspor yonetimi hakkımızı ararsa kesinlikle sonuna kadar haklarımızı alacağız
    Yeterki siyasi yavaşlık yapılıp baskılara boyun edilmesin
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Acaba diyorum zamana iyice yayıp aradan bir iki sene daha geçtikten sonra şimdiki fbnin ne suçu var gibi saçmalıklarla fb geçiştirici cezalarla yırtırırlarmı?
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
        Hukumet sike yasasiyla Sikecileri bedelli yasasiyla sahte curuk raporu alanlari kurtardi. Kasimpasalilari mazlumun yaninda biliyorduk ama Anlasilan rizeden kasimpasaya goc edenler, mazlumun degil hukuksuzluk yapan guclulerin yaninda yer aliyor Onlari kurtarmak icin cabaliyorlar

Aslanım Baransu

Helal Olsun Kardeşim Sana .....
        sadece bunlari yapmakla kalmiyor yapdikdan sonrada UTANMADAN "güclününn hakli oldugu degilde haklinin güclü olacagi sistemi getiriyoruz" diyebiliyor ve hicbir tepkide görmüyor !!!

yazacagim sürekli bunu yeri geldiginde yüzünüde söyleyecegim !!

@ CAFER ÖZER

Bagimsiz Aday fikri iyi, Sadri Sener devam etmiycem diyordu baskan olarak zaten.

@ inadina61_08

1% Müslüman ülkesi olduk iste. Sözde herkes inaniyor ama uygulamaya gelince münafik.
        En son sanatik tarafından düzenlendi; 04.11.2012, 20:18.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Icimizdeki atesi söndüremezler.

Sadece sabirla bekliyoruz.

Yargitayi var, UEFAsi var, olmadi CAS var.

Bu aralar takim da kötü gittigi icin herkes icine kapandi.

Düsünsenize neleri atlattik. Sikebahce sampiyon olmustu resmiyette. Bir kac ay sonra vurdular tekmegi.

Sonra bizide sucladilar. Yurtdisi yasagi, iddianamede suc iddiasi Sadri Sener, Nevzat Sakar ve Recep Denizer vs.

Hepsinin altindan kalktik, yilmadik, inandik. Cünki temiz olan biziz.

Yakinda bu dönemde bitecek. O zaman gecmisi hatirlayip tebessüm edeceksiniz.

Edecegiz...

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar tekrar yazıyorum..
            başlıktaki UEFA DİSİPLİN KURULU yazısını değiştirsek iyi olur..

uefa bu konuda fos çıktı. 0 tolerans diye bi dünya yokmuş.. o kadar konuştu konuştu, sonuç yok. benim uefadan bi beklentim yok. disiplin kurulu falanda geçti uefa cornu olayında hata yaptıgı için fenerbahçeye cas korkusundan onay çıktı
            adam haklı beyler
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar tekrar yazıyorum..
              başlıktaki UEFA DİSİPLİN KURULU yazısını değiştirsek iyi olur..

uefa bu konuda fos çıktı. 0 tolerans diye bi dünya yokmuş.. o kadar konuştu konuştu, sonuç yok. benim uefadan bi beklentim yok. disiplin kurulu falanda geçti uefa cornu olayında hata yaptıgı için fenerbahçeye cas korkusundan onay çıktı
              Uefa haklı olduğu halde eğer fb den korktu ise bizim haklı davamız cas alacağımız davada o zaman altına eder herhalde
              O zaman tum delilleri geçtim
              Uefa ya madem şampiyon değildik bizi neden cagirdin
              Madem fb nin suçu yoktu neden platini sikeyi benmi yaptım onu şike yapanlara sorun dedi diye dava açarsak ne olacak uefa haklı olduğu halde fb den korktu ise o zaman biz uefa yi tamamen dağıtırız herhalde
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Dua edelim Ts yönetimini ele geçirmesinler.O kupa eşşek gibi Trabzon a gelecek.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu adamı hiç sevmesemde ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bakın bugün ne yazmış yarısı doğru olsa yada hiç kimse yalanlamıyorsa ve bu adamın hala konuşmasına engel olamadıysa kendisinin de o eleştirdiği kişilerden pek fark olmadığını düşünüyorum, çünkü buralarda konuşan!

mehmetbaransu‏@mehmetbaransu
                  Azizin bedelliye muracaat ettigini aylardir spor kamuoyuna soyluyordum. Belgeyi alamamistim cunku bakanliktaki kaynagim ugrasma azizle...

Dedi ve belgeyi vermedi. Bakan da aziz beyin dosyasini kapatmak icin var gucuyle calisiyor.

Bunu yazabiliyorsa özellikle ikinci twitini vay Trabzon, ligden çekilmek yok ama Barcelona olacaksın, çünkü herkesten güçlü olmak zorundasın şerefsizliklerle savaşmak için ya şerefsiz olacaksın yada dünden bugüne yaptığın gibi herkesi ezeceksin... Güzel ülkem, %1'i müslüman olmadığı söylenen güzel ülkem...
                  İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sadece bunlari yapmakla kalmiyor yapdikdan sonrada UTANMADAN "güclününn hakli oldugu degilde haklinin güclü olacagi sistemi getiriyoruz" diyebiliyor ve hicbir tepkide görmüyor !!!

yazacagim sürekli bunu yeri geldiginde yüzünüde söyleyecegim !!

@ CAFER ÖZER

Bagimsiz Aday fikri iyi, Sadri Sener devam etmiycem diyordu baskan olarak zaten.

@ inadina61_08

1% Müslüman ülkesi olduk iste. Sözde herkes inaniyor ama uygulamaya gelince münafik.
                  Ben yanlış anlaşılmışım, sizin %1 müslüman ülke olayında ben öyle yazmadım,hemen geri dönüp baktımda içim rahatladı... Allah muhafaza büyük günah olur yani 72 milyonun 1 milyondan az kişi müslüman demiş olurum, o yüzden %1 i müslaman olmayan ülke dedim, aslında %99 u müslüman bir ülke kalıbını kullanmak istemememden kaynaklanıyor... belki de sizin mesajı yada ironiyi yakalayamadım ama içim rahat etsin öyle anlayanlar için bir özür olsun...

"Birde asla kullanmak istemediğim şey inançlar seviyesi, bunu yazma sebebim, İnsanların inançları TV'ler aracılığı sömürülüyor, cuma namazına gitmeyen adam bir bakmışısızın bütün basını peşine takmış namaz kılıyor, bir diğeri cenaze namazların(Allahtan secdeye gitmiyorlar), bir diğeri de benzer şekilde yaşıyor... siyasetin İnançlar üzerine yaptığı tavırlar, halkı kandırma çabaları...vs ye dem vurmak... Aslında inanç kimsenin gözüne sokmadan yaşanan birşey olması gerekirken bizde, neyse gerisine gerek yok...
                  En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 04.11.2012, 21:30.

Yorum

• Şampiyon olamayıp dağılan kadromuz 2 senedir milleti şampiyon yapıyor. İnsanın yüreği dayanmıyor. Şampiyon olsaydık 27 yıl aradan sonra bu takımı şampiyon yapan ve efsane olacak olan o futbolcuların kaçı ayrılırdı bu takımdan.
                    TRABZONSPOR
                    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• babama kızıyorum
                      bana hak, adalet ve dürüstlüğü yanlış öğretmiş
                      sanırım çocuklarım da bana kızacak
                      ama bu dünyaya saf da lazım

Yorum

• Tek bir yılımız çalınmadı. Yıllarımız gitti, heba oldu.

Ama bunun öte tarafı da var. Kaç milyon insanın hakkına girildi. Hepsi karşılığını bulacak. Öte tarafta terazinin kefeleri şaşmıyor nasılsa.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Al Jazeera'da Salı günü saat 8 de Türk futbolu şike davasıyla ilgili belgesel yayınlanacakmış.. Yayını kaydedebilme gibi bir durum olabilir mi acaba? Bir renktaş yapabilir mi bunu?
                          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Baransu yine döktürüyordu tv de biraz önce.Şike baonuı Göksel Gümüşdağ ortamı ayarlamış, demiröreni başbakana tavsiye etmiş ,hatta elinden tutup başbakanın evine götürmüş.5 dk da icazet alıp olayı bitirmişler....
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Bu akşam bütün kanallar sözbirliği yapmışcasına A. Yıldırım'a yükleniyor.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu akşam bütün kanallar sözbirliği yapmışcasına A. Yıldırım'a yükleniyor.
                                Aziz Yıldırım kalkıp RTÜK'e şikayette bulunursa onlar da kontra yaparlar tabii...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X