Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fifa menajerlik şirketine bak... rüşvetin belgesimi olur p...venk? vardı bir ara... o lafı söyleyen şimdi o lafı geri alır; rüşvetinde,teşviğinde belgesi var artık,yine birşey yapılmıyor...

fifaya kulüp mü gidebiliyor? gitmez ki...nerde o yürek...
    En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 13:04.
    Entropi İyidir.

Yorum

• Sat yaz, Ferrari'ye, Volkan Babacan'a, Emenike'ye, Sezer Öztürk'e, Cüneyt Çakır'a, Oğuz Sarvan'a, Kaan'a, Ediz Bahtiyaroğlu'na, Eneramo'ya, Uğur Kavuk'a, Korcan'a, Mehmet Nas'a, Alex Taşçıoğluna, Asker Bülent'e, Doğa'ya ve adı aklıma gelmeyen, gündeme gelmeyen daha nicelerine gönder şampiyonluk kucağına gelsin.
      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kafede ki görüntüler için,en fazla 3-5 gün kayıtta tutuluyor derler..başıma geldi biliyorum..inşallah uzun süreli bir kayıt vardır ellerinde veya bilgisayar programlarıyla silinmiş verilere tekrar ulaşılabiliyor belki o şekilde ulaşılır..

Olmadı mobese diyorum..o civarda mutlaka vardır..
        Teknik olarak veriler hasarlı da olsa geri çevirilebilir .

Diskler üzerindeki veriler fiziksel olarak silinmez .

Elbette simenin bir yöntemi var ama o kooşulda bir de delil karartma suçu devreye girer .

Yorum

• beyler adam şaka yapmış. dağılın..
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu iş savcılığa intikal ederse , Emenike olayının üzerine gitmek gerek . Daha toy , hemen öttürürler .

Hedef fenerin küme düşürülmesi değil , 7-8 futbolcunun , bir başkanın ve bir kaç yöneticinin futbol ile ilişkisi kesilmesi olmalı .

Çünkü koşullar İtalya'dakinden çok farklı . Olaya gerçekçi yaklaşmak gerek .

O koşulda lig tescillense dahi , gelecek yıllarda fenerin yapacağı her türlü şikenin önüne geçilir , Karabükten Eskişehirden Ankaragücünden büyük takım sevdası kuran emek hırsızları da ayağını denk alır .
            Bunların yanında +küme düşürülme de olmalı..yoksa köpek çok onlarda..biri gider biri gelir..şampiyonluklarını alıp,küme düşüreceksin ki böyle olaylar bir daha olmasın..
            Herkese Merhaba

Yorum

• Acaba bizim kulüp bu olay için suç duyurusunda bulunacakmı?
              En son bordo08 tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 13:06.
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bu saatten sonra kulüpler birliği toplantısına katılan başkan bizi temsil edemez.

Ortalık toz duman sadir başkan kafasını kuma gömmüş.

Mitinge hazırlanıyor herhalde...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İçimizde hiç hukukçu yok mu? Neyse adli başvurusu yapsın mahkemey versin.
                  BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunların yanında +küme düşürülme de olmalı..yoksa köpek çok onlarda..biri gider biri gelir..şampiyonluklarını alıp,küme düşüreceksin ki böyle olaylar bir daha olmasın..
                    Abi , İtalyada Milan'ın fahri başkanı ülkenin başbakanı . Açık açık tehdit etti herkesi . Bizde durum çok farklı .

Yorum

• Onlarda bu düzenin bir parçası hiç birşeyin üstüne gidemezler.
                      DOZER CEMİL

Yorum

• Yönetimden bu konuyla alakalı herhangi söz eden oldumu.

Yorum

• merak ettigim konu bizim yonetim ne yapiyor, islerin yogunlugundan dolayi takip edemedim. Bilgilendirirseniz sevnirim.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Devlet isterse fener felan tanımaz, herşeyi ortaya çıkarır. Zamanında İstanbulspor'a çantayla giden paranın delili ortaya çıktı ne oldu soruşturma açıldı mı. Sözde ulusal gazetelere bakın haber yapan var mı rezaleti yok. Bu olay İtalya'da ortaya çıksaydı, hemen bir savcı görevlendirilirdi, adı geçen elemanlar sorguye çekilirdi, telefon kayıtları mobese ve güvenlik kamerası kayıtları incelenirdi. Ergenekon opersyonunda adamalrın özel hayatına kadar irdeleyenler bu işi isteseler anında çözerler. Ama bu sefer de Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi gerek, yapabilirler mi. Yapıp şaka yaptık derler mi Bunlar olmaz burası Türkiye, herşey yapanın yanına kar kalıyor. Sistem öyle işliyor ki insanları yalan, dolana dalavereye yönlendiriyor.
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunların hepsi şerefsiz. Dün gece izledikçe sinirden deli oldum. Birşey çıkacağını umut etmiyorum açıkcası...
                              İzleyemeyenlerin izleybilcekleri bir özet video yok mu acaba?
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konuyu amacından saptırıcı mesajları ben sildim. Mesajların neden silindiğine dair sizde biraz düşünün. Olcay Abi ve bir çok kişi sabahtan beri kendilerini parçalıyor bu konu gündemden düşmesin ve sapmasın diye ama iş hep aynı çıkmaz sokağa ilerliyor. Forumda birisi çıkıp Başbakan'a verip veriştiyor, çıkıp diğeri Başbakan'ı savunuyor... Ondan sonra konu amacından saparak kısır siyasi tartışma ortamına dönüşüyor. Olayı, mesajları kalması gereken sınırlar dahilinde tartışmıyoruz. tartışılması gereken konu Başbakan'ın Aziz Yıldırım ve Alex ile görüşmesinin etik olup olmadığı, bu konuşmanın Trabzonspor'a verdiği zararlar ve şampiyonluğun elinden alınması olamsı gerekirken hep başka mevzulara giriliyor.

Başbakan'ın Aziz Yıldırım ve Alex ile görüşmesi ve lige etki etmesi eleştirilmesi tepki verilmesi gereken bir olaydır. Nitekim biz bu tepkilere hiç bir müdahale etmedik. Ancak mevzu bu olayın dışına çıkarılmak istendiğinde müdahale etme gereği hissettik. Biz Başbakan'ı eleştireceksek bizimle, Trabzonspor'un haklarıyla alakalı eleştirebilir yerden yere vurabilirz. Aksi bir durumda yeri burası değil. Burası bir siyasi platform değil. Lütfen biraz dikkat edelim. Yol yaptı, yol yapmadı, şunu yaptı bunu yapmadı, şöyle oldu böyle almadı..... gibi siyasi konuların konuşulacağı yer burası değil. Burada Başbaka'ın Aziz Yıldırım ve Alex ile görüşmesi hakkında her türlü tepkiyi dile getirebilirsiniz. Burada bir sıkıntı yok. Birde bazı arkadaşlar Başbakan'a verilen tepkileri çıkıp savunma pozisyonuna geçmesinler artık. Ortada yanlış giden bir şeyler var ve bu yanlış giden şeylere tepki vermek Trabzonsporluların en doğal hakkı. Ancak ve ancak siyasi konulara yönelmeden....

Bu konuda herkesi hassasiyete davet ediyorum. Bizi ve forumu zor durumda bırakıcı, üyeleri buradan soğutucu mesajlara girmeyelim lütfen...
                                birilerinin mesajını silerken sildiklerinin de yaptıklarına BAK bi zahmet.
                                mesajlarda ne yazıyor bak bi zahmet.
                                hala daha mesajlarımızı silme hakkını görüyosan bi şey demiyorum.
                                zaten başbakan da senin gibi düşünüyorum.
                                güç bendeyse yaparım istediğimi.

bu mesajımı da silersen bmn benim için bitmiştir arkadas
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X