Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olan ankaragüçlü kaan la o menejer bozuntusu ekrem okumuş muydu neydi ona olur Başkada kimseye birşey olmaz feneve emreye bulaştırmazlar çünkü bilirlerki eşelerlerse içindne ne pislikler çıkacak Seçim zamanı 25 milyon fenevbahçeliyi kızdırmak istemez kimse Gerçi seçim olmasada üzerine gidilmez
    Zaten herkes bilmiyor mu bu şerefsizleirn şampiyonluğumuzu nasıl çaldığını Bunu en iyi bilen ve itiraf da eden sayın bakanımız Faruk Özak
    Yönetim uyuma şampiyonluğuna sahip çık
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• faruk bey görevin neydi ? spordan sorumlu degilmisin sen ? hadi is basina o zaman

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İtalya'daki davada Milan'ın fahri başkanı ve başbakan açık açık soruşturmayı yürütenleri tehdit etti . Bu işin sonuna kadar gitmezseniz kötü olur diye .

Türkiye'de bunu kim söyleyecek?
        hiç kimse işte o yüzden bunlar oluyor.Allah topunun bin türlü belasını versin
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu mesaj niye basına yansımıyor.

Haber61 vs diğer yerlere göndermek lazım ..
          Akp reklamlarından haberler görünmüyor. Çıkmaması normal değil mi?
          *

Düzeltme: Resmen döt oldum http://www.haber61.net/news_detail.php?id=84600
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuyu amacından saptırıcı mesajları ben sildim. Mesajların neden silindiğine dair sizde biraz düşünün. Olcay Abi ve bir çok kişi sabahtan beri kendilerini parçalıyor bu konu gündemden düşmesin ve sapmasın diye ama iş hep aynı çıkmaz sokağa ilerliyor. Forumda birisi çıkıp Başbakan'a verip veriştiyor, çıkıp diğeri Başbakan'ı savunuyor... Ondan sonra konu amacından saparak kısır siyasi tartışma ortamına dönüşüyor. Olayı, mesajları kalması gereken sınırlar dahilinde tartışmıyoruz. tartışılması gereken konu Başbakan'ın Aziz Yıldırım ve Alex ile görüşmesinin etik olup olmadığı, bu konuşmanın Trabzonspor'a verdiği zararlar ve şampiyonluğun elinden alınması olamsı gerekirken hep başka mevzulara giriliyor.

Başbakan'ın Aziz Yıldırım ve Alex ile görüşmesi ve lige etki etmesi eleştirilmesi tepki verilmesi gereken bir olaydır. Nitekim biz bu tepkilere hiç bir müdahale etmedik. Ancak mevzu bu olayın dışına çıkarılmak istendiğinde müdahale etme gereği hissettik. Biz Başbakan'ı eleştireceksek bizimle, Trabzonspor'un haklarıyla alakalı eleştirebilir yerden yere vurabilirz. Aksi bir durumda yeri burası değil. Burası bir siyasi platform değil. Lütfen biraz dikkat edelim. Yol yaptı, yol yapmadı, şunu yaptı bunu yapmadı, şöyle oldu böyle almadı..... gibi siyasi konuların konuşulacağı yer burası değil. Burada Başbaka'ın Aziz Yıldırım ve Alex ile görüşmesi hakkında her türlü tepkiyi dile getirebilirsiniz. Burada bir sıkıntı yok. Birde bazı arkadaşlar Başbakan'a verilen tepkileri çıkıp savunma pozisyonuna geçmesinler artık. Ortada yanlış giden bir şeyler var ve bu yanlış giden şeylere tepki vermek Trabzonsporluların en doğal hakkı. Ancak ve ancak siyasi konulara yönelmeden....

Bu konuda herkesi hassasiyete davet ediyorum. Bizi ve forumu zor durumda bırakıcı, üyeleri buradan soğutucu mesajlara girmeyelim lütfen...
            Başbakanın resim vermesi doğru değildi. bunu taraflı tarfsız herkes kabul ediyor. Ancak başbakanın bu görüntüsünden sonra bazı taraflarında bu resimleri kullanmış olabilceğinide söylemiştim. Burda başbakanı savunmanın tarafı nerde. başka bir husus başbakan bu süreçte böyle bir taraf olmayı neden seçsin demek bunu sorgulamanın neresi yanlış veya taraf olmaktır. Bir başka olayda lütfen oyuna gelmeyelim burda bir tezgahın birileri tarafından kullanılması pekala mümkün ve bununda alex ve aziz resmi üzerinden yapmakta nedenli doğru.
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lugano elini kolunu saalaya sallaya Sezer'in yanından topu sürüp Alex'e veriyor. Yani Sezer resmen bir koridor yapmış, Lugano'ya ''gel burdan geç'' der, gibi... Batuhan bile onu karşılamak istiyor ama Sezer'de tık yok. Dıego'nun ilk golde yaptıklarından sonra bu golü gözden kaçırıyoruz gibi... Bu golü bir izleyin Allahaşkına böyle bir gol olur mu? Başka bir yerde(geniş açıdan) izlemiştim, Fener golü atıyor sezer hala daha yürüyordu!!!

http://www.ligtv.com.tr/videolig/Default.aspx
              Bu gole o zaman çok dikkat çekmiştim..1. lig tarihinde gördüğüm en beleş gol budur diye de yazmıştım..yürüyerek gol attılar..maçın satıldığının belgesi budur..

Bir de alexe "asist yapıyor" diyorlar ya..Allah'a havale ediyorum..asist mi bu şimdi..

28. hafta eskişehir-fb maçı 2. gol..
              Herkese Merhaba

Yorum

• bu olayın üzerine biz gideriz ama resmi kurumlar gitmez.bu ülke böyle o....pu çocuklarıyla dolu. umursamıyacaklar.çoktan o kafedeki kasetleri yoketmişlerdir o o....pu çocvukları.şerefsizler.elbet yıkılacak o kahrolası düzeniniz.köpekler.
                Entropi İyidir.

Yorum

• Seytan diyo yine yuru yakalim yikalimm
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Şakadır şaka. Niye büyültüyorsunuz olayı?
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ahmet Bulut: "Kağan...seni milli takıma aldırırım"
                      Ahmet Bultut: "Hahahahaaa şaka yaptıııım "
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bu sadece tespit edilen başka neler vardır neler aslında tüm takımın telefon görüşmelerini dinleyeceksin ama nerde Türkiye'de öyle bir sistem..!

Yorum

• Bu iş savcılığa intikal ederse , Emenike olayının üzerine gitmek gerek . Daha toy , hemen öttürürler .

Hedef fenerin küme düşürülmesi değil , 7-8 futbolcunun , bir başkanın ve bir kaç yöneticinin futbol ile ilişkisi kesilmesi olmalı .

Çünkü koşullar İtalya'dakinden çok farklı . Olaya gerçekçi yaklaşmak gerek .

O koşulda lig tescillense dahi , gelecek yıllarda fenerin yapacağı her türlü şikenin önüne geçilir , Karabükten Eskişehirden Ankaragücünden büyük takım sevdası kuran emek hırsızları da ayağını denk alır .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.kanalturk.com.tr/yayin_akisi/

Arkadaslar bu Reha Muhtar'in programinin adi ne?
                            Çok farklı.

Yorum

• twitterda şikeyapıyoruz mesajlarına bir bakın .. hırsızda utanmada kalmamış arkadaş
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu olayın üzerine biz gideriz ama resmi kurumlar gitmez.bu ülke böyle o....pu çocuklarıyla dolu. umursamıyacaklar.çoktan o kafedeki kasetleri yoketmişlerdir o o....pu çocvukları.şerefsizler.elbet yıkılacak o kahrolası düzeniniz.köpekler.
                                Kafede ki görüntüler için,en fazla 3-5 gün kayıtta tutuluyor derler..başıma geldi biliyorum..inşallah uzun süreli bir kayıt vardır ellerinde veya bilgisayar programlarıyla silinmiş verilere tekrar ulaşılabiliyor belki o şekilde ulaşılır..

Olmadı mobese diyorum..o civarda mutlaka vardır..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X