Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Baskanvekili
Lütfi Aribogan, Fenerbahçe-Ankaragücü maçi öncesi Ankaragücülü oyuncu Kagan
Söjlarla ilgili sorusturma baslatacaklarini
söyledi.
Milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunan baskanvekili Aribogan, AA
muhabirine yaptigi açiklamada, konuyu federasyon yönetim kurulu olarak
görüstüklerini belirterek, ''Bu konuyla ilgili kamuoyunu rahatlatabilmek için
gerekli karari alarak, hukuki sorusturmanin biran önce yapilmasini saglayacagiz.
Yönetim kurulu, konuyla ilgili olarak birkaç gün içinde sorusturma baslatacak''
dedi.
Aribogan, TFF Yönetim Kurulunun milli maç nedeniyle Hollanda'da
bulundugunu ve konuyu da bu ülkede ögrendiklerini ifade ederek, ''Kimsenin
kafasinda herhangi bir soru isareti kalmayacak sekilde konuyu açikliga
kavusturacagiz. Bu nedenle Türkiye'ye dönmeyi beklemeden burada yönetim olarak
karar alip, sorusturmayi baslatmayi istiyoruz'' diye konustu.
AAjansı
siz azizi rahatlatırsınız ancak!
amaca bak rahatlatmak!
ulan hukukun gereği neyse onu yapmanız gerekmiyor mu?
Sadece maç başlıklarında ah Burak o da kaçar mı yazdırtan , Klose geldimi gelmedimi diye saatlerce konuşmak zorunda bırakan site yönetimi , Trabzonda protesto etmek isteyen kişileri miting alanına almayıp joblayan polis gibisiniz.Siz ne isterseniz biz onu konuşuyoruz.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olaylı Hopa mitinginin ardından Trabzon’da seçim mitingini gerçekleştiriyor. Erdoğan konuşmasında hiç kimsenin kendisiyle...
Başbakan fb yi aklamıştır kapatın bu başlıkları artık insanların siniri bozmaya yarar.Burada hak hukuk biri ayıracaksa ben değil paraları alan ecnebi isimliler ve onların tayfası arasın.
Ne oluyor acaba birileri başlıkları kapatın mı dedi ?
Murat abi, mümkün mertebe başlıkların açık kalarak tartışılmasını sağladık ancak farkedemedin sanırım. İpin ucu da kaçmak üzereydi. Hakaretler havada uçuşur oldu.
Zira olaya şöyle bakmak gerekli ki herkes kimin ne olduğunu görmüş oldu.
Bu bakımdan bu talihsiz mesajına başka yorum yapamıyorum.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
site yönetimi.bakın sevgili abilerim kardeşlerim.bir kaç hafta önce bilgim olmadığı halde m.t adlı siteden alıntı yapıp buraya koyduğum için yorum yazamama cezası verdiniz.böyle ceza sistemi olmaz.internet dünyasında bu siteden başka görüşlerimizi paylaşacağımız başka site yok.burası büyük platform.ikide bir konu kapatarak tansiyon yükseltmeyin.hakaret v.s yapanları cezalandırın.ama görüşlerini paylaşanları forum kapatarak cezalandırmayın.
Murat abi, mümkün mertebe başlıkların açık kalarak tartışılmasını sağladık ancak farkedemedin sanırım. İpin ucu da kaçmak üzereydi. Hakaretler havada uçuşur oldu.
Zira olaya şöyle bakmak gerekli ki herkes kimin ne olduğunu görmüş oldu.
Bu bakımdan bu talihsiz mesajına başka yorum yapamıyorum.
site yönetimi.bakın sevgili abilerim kardeşlerim.bir kaç hafta önce bilgim olmadığı halde m.t adlı siteden alıntı yapıp buraya koyduğum için yorum yazamama cezası verdiniz.böyle ceza sistemi olmaz.internet dünyasında bu siteden başka görüşlerimizi paylaşacağımız başka site yok.burası büyük platform.ikide bir konu kapatarak tansiyon yükseltmeyin.hakaret v.s yapanları cezalandırın.ama görüşlerini paylaşanları forum kapatarak cezalandırmayın.
Fatih merhaba,
MT konusunda uyarı yapmıştık ve maalesef bu durumdan dolayı ceza aldın sanırım. Ama dediğim gibi konu hakkında duyuru yaptık.
Diğer konuya gelirsek, başlık kapamalarına ilişkin biz de kapatmaktan yana değiliz ancak hakaretleri temizlemek adına ara ara kapatmak zorunda kalıyorum. Zira ipin ucu çok fena kaçıyor.
Olayın başka türlü bir boyutu yok yani. Kendi işimizi yaparken aynı zamanda burası ile de ilgilenmeye çalışıyoruz.
Bu yüzden biraz daha anlayışlı olmanızı rica ederiz.
Teşekkürler...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
MT konusunda uyarı yapmıştık ve maalesef bu durumdan dolayı ceza aldın sanırım. Ama dediğim gibi konu hakkında duyuru yaptık.
Diğer konuya gelirsek, başlık kapamalarına ilişkin biz de kapatmaktan yana değiliz ancak hakaretleri temizlemek adına ara ara kapatmak zorunda kalıyorum. Zira ipin ucu çok fena kaçıyor.
Olayın başka türlü bir boyutu yok yani. Kendi işimizi yaparken aynı zamanda burası ile de ilgilenmeye çalışıyoruz.
Bu yüzden biraz daha anlayışlı olmanızı rica ederiz.
Teşekkürler...
ilgin ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum.
Yorum