Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göktaş yargıya gidiyor!

Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, açıklamalarda bulundu.Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, bağlı olduğu menajerlik şirketinin ortağının telefonu ile Ankaragücü futbolcusu Kağan'a çekil
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• akp'den Trabzonspor'un haklarını savunan bir adam çıktı sonunda. Gerçi gelecek seçimlerde aday değil anladığım kadarıyla.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• gözlerime inanamıyorum... Fotomaçta habere yer vermiş.. hangi dağda kurt öldü acaba !!!

’Emre futbolcumuz Kağan’amesaj çekti ve şunları söyledi: Oğlum Kağan. Emre abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he
        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Takımımızı mı destekleyeceğiz böyle pis işlerle mi uğraşacağız ne eğlence ne güzellik ne heves bıraktılar insanın içinde
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şuan dolaştım hiçbir haber sitesi doğru dürüst hber bile yapmamış herkesi dinleyip ergenekoncu diye alan zihniyet bunlara ne yapacak bunlarda futbolun ergenekoncuları azize yıldırıma bir aksilik olmasın diyen zihniyet de bu işlerin içinde ama şunu biliyorum bu emre adam öldürdü ceza almadı çünkü cemaatçi ki bu işten pamuk ipliğimi sıyrılır bizde yaptığımız boş çenelerele kalırız ama türk futbolu bu pislikle daha çok boğulmaya devam eder

Yorum

• "Oğlum Kağan. Emre abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he..."

bu yayın organlarıda habere yer vermiş.
              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• yarınki miting nasıl olacak çok merak ediyorum gerçekten...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bunların hepsi şerefsiz. Dün gece izledikçe sinirden deli oldum. Birşey çıkacağını umut etmiyorum açıkcası...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• inşallah seçime kadar gündemde kalıp sonra yok olmaz..
                    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.internetspor.com/spor/dig...l?v=1306744596

"Oğlum Kağan. Emre abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he..."

bu yayın organlarıda habere yer vermiş.

Tüpçünün gazeteside boş geçmemiş...

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
                      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bi de sadece bu macı degil
                        emenike yi, sezeri, bünyamin gezaeri, bülent yıldırımı, aleksi, mızrak ı da belirtmek lazım.
                        Verilemeyen hakem kararları, ofsaytlar, penaltılar... Mesut Bakkal diyor ki neyini konuşayım ben artık ispat yok bir şey yok. İlk 20 dakka bizi doğradılar ama diyor işte ama...
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Bu olayları bizim gibi herkes biliyordu zaten, illa ortaya bişi çıkması gerekmiyordu.Ha çıkan şeyin de üzerini kapatırlar, ondanda şüphem yok.Elimizden alınan 4. şampiyonluk bu(benim hatırladığım) Bir şey çıkmazsa bile en azından bu ülkede dürüst, helal haramı bilen, hak yemeyen insanların bilgilendirilmesi lazım.Bu olayı yayabildiğimiz kadar yaymamız lazım.Ama nasıl olacak bu konuda neler yapılabilir bi tartışmak gerekiyor.
                          Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• emre senin anan trabzonlu ise onu meydan da ne yapmasınlar ki şerefsiz oğlu emre ulan senin gibi kansızlar olduğu müddet bir bok olmaz bu ülkede salak a bak utanmadan yalan konuşuyor.al ananı tayyipinin yanına git
                            www.akyuzkalip.com
                            www.facebook.com/akyuzkalip
                            www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Yarın inşallah Trabzon başlarına yıkılır.!
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu olay çok kelle götürmesi gerekir. Hatta şampiyonluk.

Bursaya 5 maç ceza veriyorsun. Şiddet yasasına göre buda mı suç değil ?

Şiddetin daniskası.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X