Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
akp'den Trabzonspor'un haklarını savunan bir adam çıktı sonunda. Gerçi gelecek seçimlerde aday değil anladığım kadarıyla."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Takımımızı mı destekleyeceğiz böyle pis işlerle mi uğraşacağız ne eğlence ne güzellik ne heves bıraktılar insanın içindeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
şuan dolaştım hiçbir haber sitesi doğru dürüst hber bile yapmamış herkesi dinleyip ergenekoncu diye alan zihniyet bunlara ne yapacak bunlarda futbolun ergenekoncuları azize yıldırıma bir aksilik olmasın diyen zihniyet de bu işlerin içinde ama şunu biliyorum bu emre adam öldürdü ceza almadı çünkü cemaatçi ki bu işten pamuk ipliğimi sıyrılır bizde yaptığımız boş çenelerele kalırız ama türk futbolu bu pislikle daha çok boğulmaya devam eder
Yorum
-
İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.internetspor.com/spor/dig...l?v=1306744596
bu yayın organlarıda habere yer vermiş.
Tüpçünün gazeteside boş geçmemiş...
" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi de sadece bu macı degil
emenike yi, sezeri, bünyamin gezaeri, bülent yıldırımı, aleksi, mızrak ı da belirtmek lazım.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu olayları bizim gibi herkes biliyordu zaten, illa ortaya bişi çıkması gerekmiyordu.Ha çıkan şeyin de üzerini kapatırlar, ondanda şüphem yok.Elimizden alınan 4. şampiyonluk bu(benim hatırladığım) Bir şey çıkmazsa bile en azından bu ülkede dürüst, helal haramı bilen, hak yemeyen insanların bilgilendirilmesi lazım.Bu olayı yayabildiğimiz kadar yaymamız lazım.Ama nasıl olacak bu konuda neler yapılabilir bi tartışmak gerekiyor.Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
emre senin anan trabzonlu ise onu meydan da ne yapmasınlar ki şerefsiz oğlu emre ulan senin gibi kansızlar olduğu müddet bir bok olmaz bu ülkede salak a bak utanmadan yalan konuşuyor.al ananı tayyipinin yanına git
Yorum
-
Bu olay çok kelle götürmesi gerekir. Hatta şampiyonluk.
Bursaya 5 maç ceza veriyorsun. Şiddet yasasına göre buda mı suç değil ?
Şiddetin daniskası.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum