Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya şu takıma öyle bir küfredecemki rahatlaycam ettimde zaten ohbe

Yorum

• Göktaş yargıya gidiyor!
      30 Mayıs 2011 / 11:16
      Kemalettin Göktaş'tan Fenerbahçe'ye salvolar...

Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, açıklamalarda bulundu.

Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, bağlı olduğu menajerlik şirketinin ortağının telefonu ile Ankaragücü futbolcusu Kağan'a çekilen mesajlarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirterek Spor Toto Süper Lig'in tescil edilmemesi için talepte bulunacağını söyledi.
      Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcusu Emre Belezoğlu'nun adını kullanıp, menajeri olduğu Ankaragücülü Kağan'a mesaj attığı iddia edilen ve Emre Belözoğlu'nun menajeri olan Ahmet Bulut'un ortağı olan Ekrem Okumuş hakkında ve ortaya atılan iddialarla ilgili olarak Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
      Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, katıldığı bir televizyon programında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak herkesi göreve çağırırken, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirterek Spor Toto Süper Lig'in tescil edilmemesi için talepte bulunacağını belirtti.
      Bir televizyon programında Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından birçok tehdit aldığını belirten Göktaş, "Emre Belözoğlu ile yaptığımız o görüşmeden sonra bir çok telefon ve tehditler aldım. Türk futbolundaki bu kirliliği belki de mahkemelerde çözeceğiz. İtalya'da olduğu gibi bu mahkeme de çözülecek. Futbolda derin bir yapılanma var. O anlamda çok önemli görüyorum. Çekilen mesajlardan haberim vardı ama bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Bana imzasız bir mektup geldi. Mesajların içeriği ile ilgili.
      Ekrem adlı menajerin telefonunda çekilen mesajlar var. Bu mesajlarla ilgili dokümanları ben mahkemeye vereceğim zaten. Çarşamba günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu ligin tescil edilmemesini talep edeceğim. Mahkemeye intikal ettiğinde bunların hepsi ortaya çıkacaktır. Bu derin yapılanmanın artık temizlenmesi lazım. Sonuna kadar bu işin üzerine gidilecektir. Bu işin sonuna kadar gidilmez ise Türk futbolundaki bu konuşmalar ve kirlilik bitmez. Fenerbahçe şampiyon oldu ama dilerdik ki bunlar olmadan şampiyon olsa da Fenerbahçeyi bizde gönülden kutlasak. Şampiyonlar Ligi'nde başarılarını alkışlasak" dedi.
      Göktaş, yargıda bu işin bir sonuca varmasını istediklerini söyleyerek, "Mahkemeler artık her şeyin üzerine gidiyor. Türkiye'de yargılanamaz denilen insanlar yargılandı ve suçlu olan cezasını çekiyor. Yüce yargıya inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABER61
      - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Trabzonspor yönetiminden bir açıklama geldi mi? Gelmeyecek... Belki olay gemi azıya alırsa, birkaç yuvarlak laf ve FB'nin şampiyonluğunun temiz olduğuna dair açıklamalar duyarsınız. Demedi demeyin.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          serdar abi maçın manipüle olduğu iddia edilirse,fifa şike cezası vermez mi?

kulüp elindeki delilleri niye kullanmıyor?
          Önemli bir soru da , bu işten ertesi gün haberi haber olan Trabzonspor yönetimi neden Ahmet Bulut'u arıyor .

Muhtemelen , şampiyon olsaydık bu iş patlak vermeyebilirdi .

Kulüp her türlü haksızlığa rağmen kendi mücadelesi ile sezon sonunu getirmek istemiş . Şampiyonluk mücadelesi , şike yapanın lehine sonuçlanınca çark etmişler . Görüntü o .

Millet vekili elimde daha çok delil var diyor , Trabzonspor'un elinde bir takım deliller olduğu söyleniyor .

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İptal derken maçın tekrarı mı yoksa fb hükmen mağlup mu olur ?
            Abi onu net hatırlayamıyorum . Muhtemelen 3 puanın silinmesini gerektirecek bir durum . Şike yapılan maçın tekrarı oynatılamaz bildğim kadarıyla .

Yorum

• Bu konuyla ilgili 3 başlık birleştirilsin daha sağlıklı olur.

Yorum

• Hakkımızı Ahmet Çakar, Erman Toroğlu ve Ahmet Gökçek mi? savunacak daha ne bekliyorlar?

Yorum

• benim anlamadigim bu gökcek bugüne kadar nerdeydi? madem biliyordun neden bildiginde ortaya cikarmadin bu konuyu

Yorum

• Ya savcılık olayı mudahil olsa yazmaz mı gazeteler?

Neden bekliyor savcılar ki?

Bi de olay sadece bu macla alakalı degilki. Bunun gibi bir cok mac var.

Delili olan su anda sadece bu. ama aranırsa digerlerinde de cıkar cok rahat
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yöneticilerden ricam , fenerbahçenin yaptığı şikeyi tek başlık altında tartışmamız . Şu an 3 başlığa dağıldık .
                      Katılıyorum. Hangi başlığa bakıcamı şaşırdım.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• bu işten bı cacık çıkmaz
                        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• arkadaş bu bide görünen yüzü bide susan kulupleri düşünsenize offff

Yorum

• Şike değil Şaka olduğunu iddia etseler bile maç öncesi Ankaragücü teknik heyetini küfürlerle abluka altına alıp tedirgin etmekle zaten maçı manipüle etmiş olmuyorlar mı?
                            Soruyorum rakip teknik direktörde konsantrasyon kalır mı?
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Arkadaşlar bu haftasonu da taksimdeyim. Ya da leventte
                              DRAGO GABRIC

Yorum

• ulan bi başlatsalar, susan kulüplerde bülbül gibi ötecekler...

madem bizim kulüpte bir sürü belge var, hangi uygun zamanı bekliyorlar acaba?
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X