Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence bizim bilmediğimiz şeyler de var ve şu an ki durum fırtına öncesi sessizlik yakında kıyamet kopar ve trabzonum hakkediği şampiyonluk kupasını pis fenerlilerin elinden alır.
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Kağan'ın babası ve dedesinin fanatik derecede fbli olduğunu okudum geçenlerde.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu adamı Febeş alırsa görün curcunayı..yalanlamış ş.ref.iz bu gün..Azizeden korkuyordur..

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bülen Yıldırım,Eskişehirspor stoperi (adını unuttum),Bülent Uygun,Emenike olayı,Volkan Babacan (bkz.fb-kayseri maçı ),fb- buca maçının yan hakemi (adını unuttum),Ankaragücü kalecisi ve defansı..

Şu yukarda yazdığım kişileri etraflıca araştırsalar (konuşma kayıtları,banka hesapları vs vs ) herşey çorap söküğü gibi gelir.
          Düşüncelerine aynen katılıyorum..özellikle Emenike'nin üzerine gidilmeli...onun ve menejerinin bütün telefonları dinlenilmeli...mutlaka bir şeyler çıkacaktır...hakem Bülent Yıldırım'dan bir şey çıkmaz çünkü o zaten fenerli ve kimse bir şey demese de fenerin çıkarları için maç yönetir.Biliyorsunuz şampiyonluğuda o belirledi..Eskişehirdeki 2 nizami golümüzü ondan başkası iptal edemezdi.

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umut kırmak için yazmadım bu yorumu.Tabi ki takipçisi olalım bu işin.Gerekirse organize olup ciddi bir hukuk mücadelesi yapalım.
            Gözden kaçan bir diğer ayrıntı da şu.Kemalettin Köktaş,sadece Kaan ın değil,birkaç futbolcunun da bu şekilde arandığını ve elinde belgeler olduğunu söylemişti.Ve şuna da inanıyorumki,yönetim fifaya gönderdiği yada göndermeye hazırlandığı dosyada sadece Kaan olayının olduğunu düşünmüyorum. Başka belgelerin de bulunduğunu düşünüyorum ki inşallah ta düşündüğüm gibidir.
            Bekleyelim görelim bakalım neler olacak.Medyanın şu an ,aklama senaryosunun baş aktörü gibi davrandığı da kesin.
            23 ayrı belge sunduk demişti Kemalettin Göktaş eğer yanlış duymadıysam..fazla bir şey yapmasınlar,fenerin 1 puanını silsinler yeterli..
            Herkese Merhaba

Yorum

• bişey çıkmaz

Yorum

• Kağan Söylemezgiller'in yazdığı yazı baştan sona kurgudur.. Avukat tarafından yazılmış son derece teknik

Başkanım bizleri uyardıktan sonra kendisiyle oturup konuştuk ve her şeyi gösterdim. Bunların şaka olduğunu ve Ekrem Okumuş'un ne kadar benimle ilgilendiğini anlattım.

Bu kelime üzerinden oynuyorlar. Hatırlayın menajer Ekrem Okumuş'ta şaka yaptım dedi. Ahmet Gökçek sen şakalaştık diyeceksin. Ahmet Gökçek olayı medyaya yansıtacak.

Kağan Söylemezgiller , Ahmet Gökçek'i bu açıklama ile bitirmiş ve yalancı ilan etmiş
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• O akşam kanaltürkü izleyenler zaten Ekrem Okumuş'un sesinden gerçekten şaka mı yoksa ciddi mi anlamışlardır. Adam kem küm ede ede konuştu. Müsait bir yerde değilim diyip kapattı. Ahmet Bulut desen sinir küpü bir biçimde bağlandı. Yok Nevzat Şakar da beni aradı bilmem ne. Hemen bize suç atmaya çalıştı. Kimsenin günahını almak istemem ama gerçekten bir pislik var bu işin içinde.

Yorum

• ne lan bu birisi montaj diyor

birisi şaka diyor...

Yorum

• Buradan devam edelim;

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X