FB nin yeni sloganı : biz bize yeteriz çünkü biz i.neyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- Bunların biri değil hepsi satılmış köpek...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ula kapatın dükkanı gidelim ya her dakika moral bozucu bir haber en kısa sürede bir etkinlik yapılmalı belki dağıtırız az birşey kafayı.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTV 5'de şu andaki Tarafsız Saha adlı programda "Fener taraftarı para harcıyor, tabii şampiyon olacak. Trabzonlular para mı harcadı?" dedi.
"Şampiyonluk masa başında alındıysa helal olsun dedi, Trabzon da alsın" dedi.
*Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
....yok yok valla biz bu lige fazlayız.....acaba başka liglerde de bu iş bmylemi....
...yok canım değildir dimi...böyle olsa madrid şampiyon olurdu...dünyanın en zengin kulübü adamlar...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
An itibariyle Engin Verel i reis ilan ediyorum...Daha ne desinTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....yok yok valla biz bu lige fazlayız.....acaba başka liglerde de bu iş bmylemi....
...yok canım değildir dimi...böyle olsa madrid şampiyon olurdu...dünyanın en zengin kulübü adamlar...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAn itibariyle Engin Verel i reis ilan ediyorum...Daha ne desinBertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAn itibariyle Engin Verel i reis ilan ediyorum...Daha ne desin
ÇIPLAK REİS olsun !BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum