Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FB nin yeni sloganı : biz bize yeteriz çünkü biz i.neyiz

Yorum

• - Bunların biri değil hepsi satılmış köpek...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ula kapatın dükkanı gidelim ya her dakika moral bozucu bir haber en kısa sürede bir etkinlik yapılmalı belki dağıtırız az birşey kafayı.
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Parayı veren düdüğü çalar.

(UEFA)

Yorum

• Herkes itiraf etse ne olacak.Giden geri gelmiyor.Kaldi ki herkes biliyor zaten bu oyunları.

Yorum

• Böyle bir durumun olduğu ortadaydı zaten...
              Bu şerefsiz de çıkmış dile getirmiş....
              Allah'ım sen görüyorsun olanları...
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TV 5'de şu andaki Tarafsız Saha adlı programda "Fener taraftarı para harcıyor, tabii şampiyon olacak. Trabzonlular para mı harcadı?" dedi.

"Şampiyonluk masa başında alındıysa helal olsun dedi, Trabzon da alsın" dedi.

*
                Bunların diyen FBlilieri ben pamuğa sararım
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• ....yok yok valla biz bu lige fazlayız.....acaba başka liglerde de bu iş bmylemi....

...yok canım değildir dimi...böyle olsa madrid şampiyon olurdu...dünyanın en zengin kulübü adamlar...
                  deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                  ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                  ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Böyle şampiyonluklar yakışır size de!!!
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• An itibariyle Engin Verel i reis ilan ediyorum...Daha ne desin
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ulan 500 beygir arabayla gidiyor Trabzondan adam İzmir'e. Senin kaç taraftarının bir maça bu kadar masrafı var ? Senin maaşın kadar benzine veriyoruz.

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ....yok yok valla biz bu lige fazlayız.....acaba başka liglerde de bu iş bmylemi....

...yok canım değildir dimi...böyle olsa madrid şampiyon olurdu...dünyanın en zengin kulübü adamlar...
                          biz en iyisi laligaya gitsek iyi olacak en azından adam muamelesi görürüz bir miktar
                          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            An itibariyle Engin Verel i reis ilan ediyorum...Daha ne desin
                            "Engin başgan" diyorsun yani
                            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• bunlarin topu serefsiz icinde akrabam da olsa serefsizler
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                An itibariyle Engin Verel i reis ilan ediyorum...Daha ne desin
                                Sevgili Erdal, Engin Verel'i REİS ilan etmen güzel, bende katılıyorum, ancak bu reislik onu biraz kapalı gösteriyor. Ben de bu çorbada tuzum olsun isterim. Onun için bu adamın adı;

ÇIPLAK REİS olsun !
                                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X