bu yargi süreci ne kadar uzun sürer bilmem ama eger sampiyonluk sonunda bize verilirse italya da ki örnekte oldugu gibi..fb gecen sene 2 dk lik sampiyonluk sevincinden daha beter olur..
www.twitter.com'a girip açabilirsiniz.Bizim taraftarımız twitterda etkin değil ben bunu anladım şerefsizler 2 dkda şike yapıyoruzu tt yaptılar biz uyuyoruz.
aslinda the_storm abimiz su acidan hakli..devlet kurumlariyla karsi karsiya gelmek bize faydadan cok zarari dokunur..oda bir alternatif sundu..tartisilir..
ama artik bu yargiya intikal etmis bir konu..burda sorun türkiye de isleyen bir adalet mekanizmasi olduguna kimsenin inanmamasidir..
MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME (1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır.
(2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
(3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.
Şu mesajı neden atlıyorsunuz anlamıyorum. Bakın teşebbüs etmek bile yasaktır deniliyor. Bu işin peşini bırakmamamız lazım.
Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
diyelim ki fb nin sampiyonlugu tescil edilmedi ve bize verildi sampiyonluk..birde gelecek sezona -20 puanla girme cezasi aldilar..yada küme düsürme cezasi..
Bakanımız açıklar: "Daha önce de bu ülkede şakalar yapılmıştır; şimdi de yapılıyor! Bundan sportif çıkarım içine girmemek lazımdır. Daha düne kadar hiç şaka yapmamış adamlar, iş bu raddeye gelince şaka yapıyorlar. Biz, son bir sene içinde en az 27 kere şaka yaptık!"
Aynı partiden, aynı ilin milletvekilinin önüne gelen bu iddia ve imzasız mektup, nasıl oluyor da SPOR Bakanı'nın önüne gelmiyor? E, geldiyse, ne yaptın be adam?
Erdoğan Bayraktar'ın tesadüfen facede hesabını gördüm , ve mesaj yolladım:
Sayın Bayraktar Trabzonspor taraftarıyım adalet ve hak istiyorum irdeleyin arkadasında durulmasını yapılan şikelerin ortadan çıkarılmasını istiyorum eğer siz vekil olacaksanız bizlerin milletin vekilisiniz adalet istiyoruz.
Yaşam kimliği: Trabzonspor . Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum