88 dogumlu birisinin gönlünde taht kuran insanlarin hiç görmedigi amcalari olmasi da ayri bir inceleme konusu olur herhalde..kimsenin kimseden daha çok trabzonsporlu olmayacagini defalarca burda yazmis birisi olarak ''herkesten daha çok trabzonsporluyum uleeyynn'' nidalarina kulak asmiyorum..bu satirlarin yazari da her hafta deplasman pesinde kosuyor ama hiç ''en kral trabzonsporlu benim'' demek gafletinde bulunmuyor,zira bu forumda nice büyükler var ki ömürlerini soguk beton tribunlerde,sabahlamalarda,otobuslerde geçirmisler.sen de azcik büyüyünce bu tarzindan vazgeçersin degerli kardesim.
fatih'in sampiyonluk yasayamamis olmasi o'nu küçültmez,kötü topçu yapmaz.ki eger sen böyle düsünüyorsan trabzonspor'u çok küçümsüyorsun demektir.eger trabzonspor sadece fatih'in performansiyla (ulan adam 31 gol atti bi senede daha ne yapsin?) sampiyon olacaksa çok küçük bir takimdir demektir.
fatih trabzonspor'a dönmeden de ''forvet'' olma konusunda üst siralarda bir oyuncuydu..kadro disi kalmis dedigin oyuncu gençlerbirligi,denizli,samsun üçlüsünün transfer etmek istedigi oyuncuydu (simdi burda yanlis anlasilma olmasin,ligin 5.haftasi oldugu için büyük istanbul takimlari bitirmisti çoktan transferi)..ki o takimlara gitmesi basamak atlama bakimindan kendisi için daha iyi firsat olurdu..
bizler fatih elestirilmesin demiyoruz.kizdigimiz nokta elestirinin dozaji.bir anda yerden yere vurmak.gerektigi zamanda sahip çikamamak (bkz kursunlama olayinda baskanin:emniyete biraktik açiklamalari..mafyanin karsisindayiz diyemeyisi)..fatih avrupaya gitmek istiyorumu ilk kez söylemedi,daha önce de söylemisti ki bu da aslinda sevindirici bir açiklamadir..bazisi gibi istanbula gitmek istiyorum demekten daha manalidir..hele hele 10 trilyon sampiyonluktan daha büyük degildir benim için açiklamasi aslinda bunlarin hiç konusulmamasini gerektirmektedir..
siz yine ayni kafayla devam edin..en büyük trabzonsporlu sizsiniz..ha bu arada hala daha trabzonspora ne verdigini söylemedin?
Yorum