Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

fatihi elestirecegim tek nokta son mac gollerden sonra sevinmemesidir

fenerbahçe maçinda gol attiktan sonra bize bir kosusu vardi ki bu cgmleni taMamen yalanlar nitelikte.bir golcunun gol attiktan sonra sevinmemesi gibi bir durum asla ama asla söz konusu olamaz..

uzun zamandir (kursunlanma olayindan çok once) trabzon sehrinde bir fatih tekke antipatisi olusmus durumdaydi.son günlerde biraz daha üst seviyeye çikti bu olay..

ayni degerli arkadaslarin fatih'in bugünkü günebakis'ta söyledigi ''bir sampiyonlugu 10 trilyona degismem'' sözünü de buralara koymayalarini isterdim...

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi

adami hayali var,birde kendinizi fatihin yerine koyun o sekilde düsünün bence gitmesinde fayda var,29 yasinda fatih gibi topcu en az 4 sezondaha oynar ,gitisin avrupa da 2 sene basarili olsun hem onu ornekalan arkadan gelen nesil içinde heves olur,

benceönyargili davranmayalim,trabzon fatihe muhtaç degil,fatihde trabzona ,

Fatih trabzona nasil muhtaç degil... Parasini burdan aliyo..Yarin öbürgün teknik adam olucak Ilk ise basliyacagi kulüp bu kulüp olucak.. Sonra is hayatina atilacak nerde atilcak tabii ki trabzonda.. Onun için fatih trabzona muhtaç akilli olsun hami gibi olmasin..

Fatih gidicekse trabzona para kazandirip öyle gitsin.. 2 sene önce ankaragücü maçinda gol attiktan sonra tribünlere gelip oley çektiren futbolcu simdi gol atinca sanki maglubuz son dakikadada gol attik ama yinede yenilmisiz gibi basini öne egiyor.. Yani artik gol attiginada sevinmiyor.. Ruh kalmadiysa gitsin hiç durmasin hemen gitsin..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• arkadaslar pardon ama szymek saçlarini kestirdi herhalde resimden gördügüm kadariyla bilen varsa söylesin!!! insallah patlama yapar erciyes maçinda bu da uguru olur!!
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• beyler neden bahsediyosunuz ya tabki adamdamoral kalmaz bu sene yasanan sikintilar bence hiç bir zaman yasanmadi fatihte insan oda üzülüyor sikiliyor.çok bos konusuluyor burda yeni sezonda da fatih tarbzonda kalacak .....ve seneye bu laflarinizi yedirtecek sizi...bu kadar olumsuz bi taraftar olabilirmi yaa....bende trabzon taraftarini suçluyorum neden oyunculari atesleyemiyosunuz nasil tribun baskanlari va sizler ne yapttiniz???????fatihi elestiricek kapasitniz var mi?????? kimsiniz beyler kim??? klübe parami verdiniz teknik direktörmüsünüz???derdi tasasi varmi o gün ne sikintisi var biliyomusunuz????agzindan duydunuz mu peki????? YETER SUSUN YA!!!
          HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• İlk olarak lakerta tarafından gönderildi
            beyler neden bahsediyosunuz ya tabki adamdamoral kalmaz bu sene yasanan sikintilar bence hiç bir zaman yasanmadi fatihte insan oda üzülüyor sikiliyor.çok bos konusuluyor burda yeni sezonda da fatih tarbzonda kalacak .....ve seneye bu laflarinizi yedirtecek sizi...bu kadar olumsuz bi taraftar olabilirmi yaa....bende trabzon taraftarini suçluyorum neden oyunculari atesleyemiyosunuz nasil tribun baskanlari va sizler ne yapttiniz???????fatihi elestiricek kapasitniz var mi?????? kimsiniz beyler kim??? klübe parami verdiniz teknik direktörmüsünüz???derdi tasasi varmi o gün ne sikintisi var biliyomusunuz????agzindan duydunuz mu peki????? YETER SUSUN YA!!!

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fatih tekke önce trabzonspordan iki yilda ne aldigini sonra onun ne verdigini düsünsün..vicdani elveriyorsa zaten varsin gitsin kendi bilir!!!

Yorum

• Estonyali Neemelo Helsinborg ile sözlesme yapmis seneye Larson ile birlikte oynayacak, insallah bu herif basarili olamaz basimizi çokvururuz yoksa

http://www.uefa.com/magazine/news/Ki...sId=404692.htm l

Bu arada gazetelerde Zurich' li Keita transfer listemizde görünüyor geçen sezon basinda Malatya 'nin da listesindeydi.(Bilginize)

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi
                  fatih tekke önce trabzonspordan iki yilda ne aldigini sonra onun ne verdigini düsünsün..vicdani elveriyorsa zaten varsin gitsin kendi bilir!!!

sadece geçen yil 31 gol..bir önceki sene ''küme düser'' diye bakilan takima gelip atesten gölek giyme...geçen senenin sonu ve bu sene basinda ''futbol hayatini'' bitirecek sekilde sakat olmasina ragmen en can alici zamanlarda oynama,gol atma (bkz anorthosis)..2 kez ayak kirilmasindan dolayi her nüksettiginde daha çok aci veren bir sag ayakla mücadele etme..

sen ne verdin trabzonspora?

Yorum

• Fatih Tekke'yi elestirme cüretini gösteren azinlik klavye basinda sorumsuzca dakikalarini tüketirken,elestirilen kisi bu takim için canini bile verebilecek kapasitede bir sahsiyet olarak karsimizda her an...
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak lakerta tarafından gönderildi

Mustafa Denizli Trabzonspor yolunda

Bosnak teknik direktör Vahid Halilhodziç'ten beklenen verimi alamayan Trabzonspor'da yeni sezon için teknik direktör arayislari sürerken gözler Mustafa Denizli'ye çevrildi. Iran'in PAS takimindan, kulübün futbolculara paralarini vermedigi gerekçesiyle ayrilma karari alan ve takiminin son maçina çikmayan Mustafa Denizli'nin Trabzonspor ile anlasmak üzere oldugu ögrenildi.

Her firsatta "Halilhodziç ile yolumuza devam edip etmeyecegimiz, önümüzdeki haftalarda belli olacak" açiklamasini yapan Trabzonspor yönetim kurulunun Bosnak teknik direktörün biletini kestigi fakat henüz kendisine iletilmedigi gelen haberler arasinda.

Önümüzdeki günlerde Mustafa Denizli'nin Trabzon'a giderek kulüple masaya oturmasi bekleniliyor.

Haber: Ahmet Sivasli / Superspor.com

Ustte yazilani biraz garipsedim. Bizim takim orta siralardayken Vahid hoca bu takimin basina gecmedi mi? 2.yarida en cok puan toplayan takimin antrenoru degil mi? Allah Allah, ben herhalde bunlari hayalimde gordum.....Istenilen verimi alamadi ne demek oluyor pekiyi? A. Sivasli denilen sahis bir yazi yazmis yazmasinada tam yazmis.....[img]smileys/smiley5.gif[/img]Denizliyi Vahidoya tercih edecek bir yonetim goremiyorum, ki gorsem bile inanamam.......
                      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi

Estonyali Neemelo Helsinborg ile sözlesme yapmis seneye Larson ile birlikte oynayacak, insallah bu herif basarili olamaz basimizi çokvururuz yoksa

http://www.uefa.com/magazine/news/Kind=512/newsId=404692.htm l

Bu arada gazetelerde Zurich' li Keita transfer listemizde görünüyor geçen sezon basinda Malatya 'nin da listesindeydi.(Bilginize)

insallah vururuz kafamizi duvarlara çünküg onun yerine ...... biiii sirp aldik

Yorum

• Na Fatih Tekke'yiacimasizca elestirenlere, ne de onu elestirmeyi Cüretle sinirlayan arkadaslarinfikirlerine katiliyorum. Ilk olarak Fatih te hata yaptiginda herkes gibi elestirilmeli aksi taktirde her yaptiginin dogru oldugu fikrine kapilacak dün de bahsettigim gibi Fatih Terim örneginde oldugu gibi kendini Trabzonspor'umuz üzerinde görecektir, bunun su an için olamayacagi asikardir fakat Fatih ne yaparsa dogrudur onu elestirmeyelim, bu ne cürret durumlarina gelirsek hem ona hem de takimimiza zarar vermis oluruz bunu söyleyen arkadaslara soruyorum ya 10 kisi daha çikarsa Fatih gibi iyi futbolcu yada onun gibi sakatlik pahasina oynayan onlarin hepsine saltanat mi birakacagiz o hep söyledigimiz özledigimiz disiplin otoriteye ne olacak o zaman.

Ikinci konu ise Fatih'te avrupaya gitmek isteyebilir ve bunu istiyorsa delikanli gibi çikip söylemistir,vay efendim defol git istemiyosan edebiyati onun bu güne kadar ki hizmetlerine saygisizlik olur artik bazi seyleri refleksle degil mantik süzgecinden geçirerek karsilamanin zamani gelmistir bence.

Kim her ne karar alir kim neyi uygularsa uygulasin kazanan hep Trabzonspor olsun...

Yorum

• Fatih Tekke bir arkadasimizin dedigi gibi "Ilah" degil elbetteki elestirilecek ben bunda bir yanlislik göremiyorum. Herkes kendi fikrini özgürce söylesin. Eger konu hizmet yarisi ise Fatih Tekke ne yaparsa yapsin hiçkimseninagzindanhiç bir kelime, hiçbir tepki çikmamasi lazim yani böyle düsünmek bence biraz yanlis ve yanar döner bir düsünce.

Futbolcularin derdi futbol olmali. Eger Fatih Tekke golden sonra "Ulan yine bana is çikarttiniz Allah'in cez.lari" seklinde birsomurtma gösteriyorsa biz de kendimizi sanki bu oyuncuyu iskenceyle oynatiyor gibi hissederiz. Derdi varsa söylesin çözüm bulunsun ama gazetelere çarsaf çarsaf demeç verip "Burda beni zorla tutuyorlar ben saraylara layigim Bayern Münih beni istedi"seklindesizlaniyorsa kusura bakmayin arkadaslar ben buna saygi göstermem ve elestiririm. Ha benim yazdiklarim disinda yapilan elestiriler beni baglamaz herkes kendisinden sorumludur. Kim yanlis yaziyorsa sahsina söyleyebilirsiniz bunu. Ayrica bence insanlari elestirmekten bu kadar korkmayin. Yeter ki art niyet olmasin. Elestirenler de yazilarina sahip çiksinlar bir ben gümbürtüye gitmeyeyim [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

İlk olarak firari tarafından gönderildi
                              fatih tekke önce trabzonspordan iki yilda ne aldigini sonra onun ne verdigini düsünsün..vicdani elveriyorsa zaten varsin gitsin kendi bilir!!!

sadece geçen yil 31 gol..bir önceki sene ''küme düser'' diye bakilan takima gelip atesten gölek giyme...geçen senenin sonu ve bu sene basinda ''futbol hayatini'' bitirecek sekilde sakat olmasina ragmen en can alici zamanlarda oynama,gol atma (bkz anorthosis)..2 kez ayak kirilmasindan dolayi her nüksettiginde daha çok aci veren bir sag ayakla mücadele etme..

sen ne verdin trabzonspora?

birincisi benim kim oldugumu trabzonspor için neler yaptigimi ve neler yapacagimi bilmden konusamazsin!!emin ol benden fazla trabzonsporlu yoktur etrafta öyle kuru kuru ya degil gerekirse ölecek kadar her seyimi verecek kadar trabzonsporluyum ben!!!

ikincisi:saydigin bütün seylerden bana ne!!var mi saydiklarin arasinda sampiyonluk!!!

fatih fedakar olabilir dogrudur ben onun avrupaya gitme isteginide dogal karsiliyorum benim zoruma giden burada misyonumu tamamladim,kafam rahat degil demesidir!!

soruyorum sana fatihmi trabzona daha çok katki sagladi trabzon mu fatihe!!iki yil önce fatih tekkeyi antapten kovuyorlardi kadro disi kalmisti trabzon aldi onu ve simdi bak nerelerde!!!ama biz hala trabzonun sampiyonlugunu göremedik o türkiyenin en iyi forveti oldu,yazik degil mi bize bu taraftar geldiginden beri hep onun arkasinda oldu onun için öl dese ölecek yap dese yapacak cinsten,ama onun açiklamalarina bak!!!kursunlama olayindan sonra burada yalnizim dedi simdide kafam rahat degil misyonumu tamamladim diyor basin sözcümüzünde dedigi gibi trabzonsporda forma giymek istemeyen bir futbolcuyu zorla tutamayiz!!

insallah avrupada basarili olur ne diyim bari bizi orada mutlu eder..

not:trabzonspor tarihine geçen futbolcular sampiyon kadronun futbolcularidir,fatihler,sotalar,yattaralar,szymek ler,gökden izler gelip geçer sadece iyi topçuydu diye hatirlariz,gönlümüzde taht kuranlar gerçek sampiyonlardir!!fatih trabzonsporda sampiyonluk yasamasdan hiç bir misyondan bahsedemez!!!

Yorum

• Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Yükleniyor...
                                X