Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 88 dogumlu birisinin gönlünde taht kuran insanlarin hiç görmedigi amcalari olmasi da ayri bir inceleme konusu olur herhalde..kimsenin kimseden daha çok trabzonsporlu olmayacagini defalarca burda yazmis birisi olarak ''herkesten daha çok trabzonsporluyum uleeyynn'' nidalarina kulak asmiyorum..bu satirlarin yazari da her hafta deplasman pesinde kosuyor ama hiç ''en kral trabzonsporlu benim'' demek gafletinde bulunmuyor,zira bu forumda nice büyükler var ki ömürlerini soguk beton tribunlerde,sabahlamalarda,otobuslerde geçirmisler.sen de azcik büyüyünce bu tarzindan vazgeçersin degerli kardesim.

fatih'in sampiyonluk yasayamamis olmasi o'nu küçültmez,kötü topçu yapmaz.ki eger sen böyle düsünüyorsan trabzonspor'u çok küçümsüyorsun demektir.eger trabzonspor sadece fatih'in performansiyla (ulan adam 31 gol atti bi senede daha ne yapsin?) sampiyon olacaksa çok küçük bir takimdir demektir.

fatih trabzonspor'a dönmeden de ''forvet'' olma konusunda üst siralarda bir oyuncuydu..kadro disi kalmis dedigin oyuncu gençlerbirligi,denizli,samsun üçlüsünün transfer etmek istedigi oyuncuydu (simdi burda yanlis anlasilma olmasin,ligin 5.haftasi oldugu için büyük istanbul takimlari bitirmisti çoktan transferi)..ki o takimlara gitmesi basamak atlama bakimindan kendisi için daha iyi firsat olurdu..

bizler fatih elestirilmesin demiyoruz.kizdigimiz nokta elestirinin dozaji.bir anda yerden yere vurmak.gerektigi zamanda sahip çikamamak (bkz kursunlama olayinda baskanin:emniyete biraktik açiklamalari..mafyanin karsisindayiz diyemeyisi)..fatih avrupaya gitmek istiyorumu ilk kez söylemedi,daha önce de söylemisti ki bu da aslinda sevindirici bir açiklamadir..bazisi gibi istanbula gitmek istiyorum demekten daha manalidir..hele hele 10 trilyon sampiyonluktan daha büyük degildir benim için açiklamasi aslinda bunlarin hiç konusulmamasini gerektirmektedir..

siz yine ayni kafayla devam edin..en büyük trabzonsporlu sizsiniz..ha bu arada hala daha trabzonspora ne verdigini söylemedin?

Yorum

• SIZCE TÜRKIYENIN EN ATESLI TARAFTAR GRUBU HANGISI ?

Answer

Graph

%

Votes
      C.S TEXAS (BURSASPOR) 2.68% 678
      ÇARSI (BESIKTAS) 7.85% 1984
      ÇILGINLAR (TRABZONSPOR) 14.12% 3567
      ÇILGINLAR 38 (KAYSERISPOR) 2.45% 619
      ÇOTANAKLAR (GIRESUNSPOR) 4.22% 1067
      67 YIGIDOLAR (SIVASSPOR) 9.64% 2434
      GENÇ FENERBAHÇELILER (FENERBAHÇE) 13.09% 3306
      GECEKONDU (ANKARAGÜCÜ) 1.64% 415
      HODRI MEYDAN (KOCAELISPOR) 1.27% 322
      46 GENÇLIK (KAHRAMANMARASSPOR) 1.11% 280
      KARSIYAKA ÇARSI (KARSIYAKA) 4.55% 1149
      KIZILCIKLI (ESKISEHIRSPOR) 7.87% 1987
      MAVI SIMSEKLER (ADANADEMIRSPOR) 1.65% 417
      NALÇACILILAR (KONYASPOR) 0.99% 251
      NEFER (ESKISEHIRSPOR) 1.58% 400
      TATANGALAR (SAKARYASPOR) 2.36% 596
      SEYTANLAR (MERSIN IDMAN YURDU) 2.97% 749
      ULTRASLAN (GALATASARAY) 13.96% 3526
      YALI (GÖZTEPE) 4.79% 1210
      DIGER 1.19% 301
      Total 100% 25258
      Return to: anket dernegi

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• oh helal olsun be..sonunda FATIH i de astik ya dar agacina ..ne mutlu bize[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Klavye taraftarinin not defterinden :

1-Hoca gönderilecek,

2-Fatih Tekke elestirilecek,

3-Bu haftaki maç için 11 yapilacak,

4-Hoca elestirilecek,

5-Tekke gönderilecek,

6-En büyük benim denilecek

......................................
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Trabzon'da Gineli Keita tamam!
            Özellikle Fatih Tekke' nin gitmek istemesi nedeniyle forvete yönelik transfer çalismalarini hizlandiran bordo - mavililerde, Gineli oyuncu Alhassane Keita ile her konuda anlasildgi belirtildi.
            22 Mart 200614:59
            Yazi boyutunu büyütmek için

Trabzonspor Yönetim Kurulu, gelecek yilin sampiyon adayi takimini oylusturmak için kollari erken sivadi. Iç ve dis tranfserde birçok ismi gündemine alan bordo - maviilerde, Nisan ayi sonuna kadar Teknik Direktör konusuda netlestirilecek ve transfer sezon bitiminde tamamlanarak yeni oyuncular kampa mutlaka yetistirilecek.

Iç transferde devre arasinda da talip olunan ama takiminin izin vermedigi Ankaraspor' un basarili sol kanat oyuncusu Musa Büyük' le söz kesildi. Musa' nin Trabzonspor' a gelmeye sicak baktigi ve iki kulübün anlasmasi durumunda Musa' nin sezon sonunda kendisini bordo - mavili renklere baglayan imzayi atacagi belirtildi. Öte yandan Fenerbahçe' de forma sansi bulamayan Mehmet Yozgatli ve sezon sonunda sözlesmesi bitecek olan Selçuk Sahin' in de transferinin düsünüldügü ve bu oyuncularla ilgili ön görüsmelerin yapilacagi ifade edildi. Trabzonspor, yine devre arasinda transfer etmek istedigi ve sezon sonu için söz aldigi Malatyasporlu Bilal' le de Mayis ayi sonunda görüsecek.

KEITA TAMAM
            Trabzonspor, dis transferde de bos durmuyor. Özellikle Fatih Tekke' nin gitmek istemesi nedeniyle forvete yönelik transfer çalismalarini hizlandiran bordo - mavililerde, Gineli oyuncu Alhassane Keita ile her konuda anlasildgi belirtildi. Isviçre' nin FC Zürich takiminda top kosturan 23 yasindaki Keita, orta sahada ve forvette oynayabiliyor. Son iki sezonda Zürich formasi altinda oynadigi 51 maçta 22 gol kaydeden Keita ve kulübü ile her konuda anlasildigi ve Gineli oyuncunun sezon bitiminin hemen ardindan sözlesmeyi imzalayacagi vurgulandi.

STAD TARTISMASI BÜYÜYOR
            Trabzonspor Yönetiminin en büyük projelerinden biri olan Hüseyin Avni Aker Stadi'nin yeniden insasiyla ilgili tartismalar devam ediyor. Bordo - mavililerin, stadin insasi süresince maçlarini hangi stadyumda oynayacagi konusunda çesitli açiklamalar yapilmaya devam ediliyor. Baskan Yardimcisi Ibrahim Ethem Haciosmanoglu' nun maçlarin Istanbul Atatürk Olimpiyat Stadi'nda oynanabilecegi fikrini ortaya atmasinin ardindan Asbaskan Hasim Sayitoglu, maçlarin tadilattan geçirilecek olan Akçaabat Fatih Stadi'nda oynanabilecegini belirtmisti. Bu açiklamalarin ardindan Trabzonspor Taraftarlar dernegi Baskani Özgür Özal da, bir açiklama yaparak, dernek olarak maçlarin mutlaka Trabzon' da oynanmasindan yana olduklarini ifade etti. Özal, "Fatih Stadi geçici olarak kullanilabilir. Ayda bir kez de Giresun veya Rize' de maçlari oynayabiliriz" dedi. Baskan Yardimcisi Haciosmanoglu, Fatih Stadi fikrine sicak bakmadigini vurgulayarak, "Fatih Stadi'nin su anda 3 - 4 bin olan seyirci kapasitesi 12 bine çikarilsa bile bu stad UEFA kriterlerine uymuyor. Zemin ve tribün olarak da kötü durumda. Olimpiyat Stadi en iyi seçenek" diyerek fikrini savundu. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak?in, Samsunspor maçi sonrasinda yaptigi, "Maçlarin nerde oynanacagina Trabzonspor' un gerçek sahibi taraftar karar verecektir. Referandum bile yapabiliriz" açiklamasinin ardindan, bazi yerel gazeteler, referandum kuponlari yayinlamaya da basladi.

Trabzonspor, bir günlük iznin ardindan Erciyesspor maçi hazirliklarina bu sabah yaptigi çalismayla basladi. Salonda çalisan bordo - mavililer, 15 dakika da sahada düz kosu yaptiktan sonra yeniden salona döndü. Çalismaya orta kulak iltihabi olan Celaleddin ile hafif sakatligi bulunan Jefferson katilmadi.

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Trabzonlu olmayan kardeslerimizin dikkatine, Baskan önceki konusmayi adeta tekzip etti...bu forum sandigimizdan daha da dikkatli takip ediliyor...

'Trabzonspor, artik bir dünya kulübü'
              Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, 3 haftalik süreçte bordo- mavili takimin alacagi sonucun ligdeki hedefleri dogrultusunda belirleyici olacagini söyledi.
              22 Mart 200617:14
              Yazi boyutunu büyütmek için

Albayrak, ?Trabzonspor, artik bir dünya kulübüdür. Onun varligina sinir çizmek mümkün degildir" dedi.

Albayrak, kulübün internet sitesinde yaptigi açiklamada, Galatasaray beraberliginin ardindan Samsunspor karsisinda aldiklari galibiyetle tekrar çikisa geçtiklerini ve iyi bir seri yakalamak istediklerini belirterek, ?Önümüzdeki 3 maçin 2'sini kendi sahamizda oynayacagiz. Kayseri Erciyespor'u maglup ettikten sonra taraftarimizin da destegini alarak Hüseyin Avni Aker Stadi'nda Konyaspor ve Denizlispor ile karsilasacagiz. Bu süreçteki performansimiz ligdeki hedefimiz dogrultusunda da belirleyici olacaktir? dedi.

Trabzon'un ve Trabzonsporlunun her seyin en iyisine layik oldugunu dile getiren Albayrak, stat konusunda kulübün yani sira kentin de ekonomisine dinamizm getirecek bir proje arayisinda olacaklarini kaydetti.

Trabzonspor'un artik Trabzon sinirlarini asarak, evrensel bir kimlige sahip oldugunu kaydeden Baskan Albayrak, söyle konustu: ?Trabzonspor, artik bir dünya kulübüdür. Onun varligina sinir çizmek mümkün degildir. Bu nedenle yönetim kurulumuz atacagi tüm kritik adimlarin yönünü her zaman oldugu gibi Trabzonsporlularin görüsleri dogrultusunda belirleyecektir. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Trabzonspor dünyanin dört bir yaninda yer alan Trabzonsporlularindir.?

Bu arada, Trabzonspor kalecisi Ahmet Sahin'in 28. yas günü takim arkadaslari ve teknik heyet tarafindan pasta kesilerek kutlandi.
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi
                İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

İlk olarak firari tarafından gönderildi
                fatih tekke önce trabzonspordan iki yilda ne aldigini sonra onun ne verdigini düsünsün..vicdani elveriyorsa zaten varsin gitsin kendi bilir!!!

sadece geçen yil 31 gol..bir önceki sene ''küme düser'' diye bakilan takima gelip atesten gölek giyme...geçen senenin sonu ve bu sene basinda ''futbol hayatini'' bitirecek sekilde sakat olmasina ragmen en can alici zamanlarda oynama,gol atma (bkz anorthosis)..2 kez ayak kirilmasindan dolayi her nüksettiginde daha çok aci veren bir sag ayakla mücadele etme..

sen ne verdin trabzonspora?

birincisi benim kim oldugumu trabzonspor için neler yaptigimi ve neler yapacagimi bilmden konusamazsin!!emin ol benden fazla trabzonsporlu yoktur etrafta öyle kuru kuru ya degil gerekirse ölecek kadar her seyimi verecek kadar trabzonsporluyum ben!!!

ikincisi:saydigin bütün seylerden bana ne!!var mi saydiklarin arasinda sampiyonluk!!!

fatih fedakar olabilir dogrudur ben onun avrupaya gitme isteginide dogal karsiliyorum benim zoruma giden burada misyonumu tamamladim,kafam rahat degil demesidir!!

soruyorum sana fatihmi trabzona daha çok katki sagladi trabzon mu fatihe!!iki yil önce fatih tekkeyi antapten kovuyorlardi kadro disi kalmisti trabzon aldi onu ve simdi bak nerelerde!!!ama biz hala trabzonun sampiyonlugunu göremedik o türkiyenin en iyi forveti oldu,yazik degil mi bize bu taraftar geldiginden beri hep onun arkasinda oldu onun için öl dese ölecek yap dese yapacak cinsten,ama onun açiklamalarina bak!!!kursunlama olayindan sonra burada yalnizim dedi simdide kafam rahat degil misyonumu tamamladim diyor basin sözcümüzünde dedigi gibi trabzonsporda forma giymek istemeyen bir futbolcuyu zorla tutamayiz!!

insallah avrupada basarili olur ne diyim bari bizi orada mutlu eder..

not:trabzonspor tarihine geçen futbolcular sampiyon kadronun futbolcularidir,fatihler,sotalar,yattaralar,szymek ler,gökden izler gelip geçer sadece iyi topçuydu diye hatirlariz,gönlümüzde taht kuranlar gerçek sampiyonlardir!!fatih trabzonsporda sampiyonluk yasamasdan hiç bir misyondan bahsedemez!!!

evet röportaji okumadan sallayan birisi daha lütfen bu misyon isini yazan arkadaslar nerde yaziyor nezaman demis gösterin bana

adamin tek dedigi allah nasib ederse ya bu sene yada gelecek sezon sonu avrupada oynamak isterim

ve her zaman dedigi gibi yine üstüne basa basa sampiyon olmak istiyorum dedi ama size en güzel cevab 40.yilin sonunda o kupayi havaya kaldirinca olacak buna inaniyorum
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @kuzey_lee

çok güzel yazmisin da kardesim ben fatih kötü topçu diye bir mesaj yazdigimi hatirlamiyorum.benim kizdigim tek nokta fatihin açiklamalaridir!!fatihin burada misyonumu tamamladim demesi,onun karar verebilecegi bir sey degil,kafam rahat degil demesi onun mafya olaylarindan dolayi oldugunu düsünüyorum ki olaylar karismasi da kendisinin suçu!!burda yine biz taraftarlar eziliyoruz yalniz kaliyoruz en büyük üzüntüyü biz çekiyoruz!!

ben etrafimdakilerden en iyi trabzonsporlu oldugumu söylememin nedenini sana açiklayamam burdaki kilit söz etrafimdaki dememdir!onun disinda bende senin gibi düsünüyorum!!

ben 88 dogumlu olabilirim bu da 18 yasimda oldugumu gösterir ki butun bu olaylari anlaycak yapiya sahibim!en son dogmadan 3 yil önce sampiyon olunmus ben trabzonsporun sampiyonlugundan baska hiç bir sey istemiyorum beni baglamaz fatih gol krali olmus yattara asist krali!

fatih antepten gelmeden önce denizli vs takimlar istedi onu diyorsun,ben trabzonsporu küme düsmemek için oynayan takimlarin istedigi futbolculari ile bir tutmuyorum!sonra diger istanbul takimlari isteyebilirdi diyorsun,ben olasilik üzerine konusmam!!

bir daha yineliyorum ben fatihin avrupaya gitmesine bir itirazim yok benim elestirdigim konu fatihin burada misyonumu tamamladim, kafam rahat degil,yalniz kaldim demeçleridir!!

ben odamin duvarlarinda fatih tekkenin boy boy resimlerini asacak kadar fatih tekkeyi seviyorum!ona gayse maçindagayseye yenilmemizden çok ona yapilan seylere en çok üzülecek kadar çok seviyorum!

benim yasimdaki bir taraftarin trabzonspora vermesi gereken nedir??onun kat kat fazlasini verdim ölene kadar üzerime düsen her seyide veririm..

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• evet 40. yilimizda [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: tselif
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Baskanimizdan güven mesaji
                      Baskanimiz Nuri Albayrak, 1 hafta içerisinde oynayacagimiz 3 karsilasma öncesinde güven mesaji verdi.

?Seri yakalamak istiyoruz?
                      Medya Merkezimize yaptigi açiklamada futbolcu kadrosuyla teknik heyetin bu müsabakalardan gerekli olan en iyi sonuçla ayrilacagini kaydeden Albayrak, ?Galatasaray beraberliginin ardindan elde ettigimiz Samsuspor galibiyetiyle iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Önümüzdeki 3 maçin 2?sini kendi sahamizda oynayacagiz. Kayseri Erciyesspor?u maglup ettikten sonra, taraftarimizin da destegini arkamiza alarak H.Avni Aker Stadi?nda Konyaspor ve Denizlispor?la karsilasacagiz. Bu süreçteki performansimiz ligdeki hedefimiz dogrultusunda da belirleyici olacaktir? dedi.

?Stad ekonomiye dinamizm getirecek?
                      Trabzon?un ve Trabzonsporlu?nun her seyin en iyisine layik oldugun da altini çizen Albayrak, stad konusunda da kulübün yani sira kentin de ekonomisine dinamizm getirecek bir proje arayisinda olacaklarinin altini çizdi.

?Trabzonspor Trabzonsporlular?indir?
                      Trabzonspor?un artik Trabzon sinirlarini asarak, evrensel bir kimlige sahip oldugunun da altini çizen Baskan Albayrak, ?Trabzonspor artik bir dünya kulübüdür. O?nun varligina sinir çizmek mümkün degildir. Bu nedenle yönetim kurulumuz atacagi tüm kritik adimlarin yönünü her zaman oldugu gibi Trabzonsporlular?in görüsleri dogrultusunda belirleyecektir. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Trabzonspor dünyanin dört bir yaninda yer alan Trabzonsporlular?indir? yorumunu yapti.

?Birlik havasi güvencedir?
                      Baskanimiz Albayrak, camiada kisa sürede olusan bütünlük havasinin yarinlarda gelecek basarilar için en büyük güvenceleri oldugunu da sözlerine ekledi.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• EVET ....

baskan zaten i|k demecindede bunu demek istemisti ancak d0gru ke|ime|eri ku||anamamisti..

simdi daha güze| 0|du...

Yorum

• YATTARADAN DEV HIZMET!!!!!!!!![img]smileys/smiley2.gif[/img]

Gine'de, Trabzon'u tanimayan yok..

Gine'de amatör ligde mücadele eden ve bordo-mavili renkler tasiyan "Espoir De Yattara"nin baskanligini yapan Trabzonspor'un yildiz oyuncusu Yattara, oradaki insanlarin hepsinin Trabzonspor'u tanidigini söyledi..

22Mart2006, 11:02

Kulübüne mali açidan her türlü yardimda bulundugunu belirten Gineli oyuncu, "Oradaki insanlarin hepsi Trabzonspor'u taniyor. Gine'de ikinci bir Trabzonspor takimi var. Herkesten bu konuda yardim bekliyoruz" dedi.

Yorum

• Bu tartisma canimi sikti. Kimse birbirinin dilinden anlamiyor gibime geliyor. Bir kisi elestirilecek bir davranista bulunursa elestirilir. Bunun yadirganmamasi lazim. Fb zamaninda elestirilirken, Ali Sen çikmis demisti ki "Fenerbaçze'yi elestiren Fenerbahçe düsmanidir". Bu tabiki yanlis bir cümleydi bizde ayni hataya düsmeyelim
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• samsun1-1denizli mac bitt denizli yari finalde
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• birbirimizi kirmaya hic gerek y0k zaten...

benim de b0y|e tartisma|ar canimi sikiy0r bazen bu tartisma|ar amacini asip senin ts.|igin benim ts.|igime giriy0r... c0k manasiz...

|ütfen arkadas|ar s0nuc 0|arak trabz0nsp0r icin buradayiz ve herkes trabz0nsp0run iyi|igini görmek istiy0r...

isterseniz biraz daha yapici 0|a|im..

Yorum

Yükleniyor...
                                X