Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musa büyükten sol kanat oyuncusu diye bahsediyor artik siz düsünün haberin güveninirligini
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi

musa büyükten sol kanat oyuncusu diye bahsediyor artik siz düsünün haberin güveninirligini

degi| mi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• keita nasil bir oyuncu, bu arada?

Yorum

• bu basin ne zaman trabzonun yakasini birakacak [img]smileys/smiley36.gif[/img]bu arda fatih için yorumlara baktim yok çalismiyo yok su yok bu ama fatihin bende gitmesini istemiyorum ama gitmek istiyorsa takimda tutmak trabzonspora zarar veriri fatih adam gibi oynasin cebinden 15 tane raul çikarir raul dan hiç bi eksigi yok dünyada pek fazla yoktur fatih gibi bi boyu olup öle kafa golleri atan bi adam inanmayan bulgaristanla oynadigimiz hazirlik maçina baksin fatih türkiye liginin en iyi golcüsüdür kimse bunu inkaredemez ve gitmek isterse bu fatihin hakki kimsede ona kötü bise demeye hakki yok can güvenligi yok çocugu var düsünmesi gereken insanlar var kendisini nerede rahat hissedicekse oraya gitmelidir fatih dünyada görsün onun gollerini

Yorum

• İlk olarak temelyilmaz tarafından gönderildi
            bu basin ne zaman trabzonun yakasini birakacak [img]smileys/smiley36.gif[/img]bu arda fatih için yorumlara baktim yok çalismiyo yok su yok bu ama fatihin bende gitmesini istemiyorum ama gitmek istiyorsa takimda tutmak trabzonspora zarar veriri fatih adam gibi oynasin cebinden 15 tane raul çikarir raul dan hiç bi eksigi yok dünyada pek fazla yoktur fatih gibi bi boyu olup öle kafa golleri atan bi adam inanmayan bulgaristanla oynadigimiz hazirlik maçina baksin fatih türkiye liginin en iyi golcüsüdür kimse bunu inkaredemez ve gitmek isterse bu fatihin hakki kimsede ona kötü bise demeye hakki yok can güvenligi yok çocugu var düsünmesi gereken insanlar var kendisini nerede rahat hissedicekse oraya gitmelidir fatih dünyada görsün onun gollerini

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]..çünkü o türkiyede tek yildiz
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• i. fener 3-2 yenilmesine ragmen turu geçti..

Yorum

• efes pilsende yenildi hadi hayirlisi

Yorum

• İlk olarak ayoga tarafından gönderildi

efes pilsende yenildi hadi hayirlisi

çok kötü oldu[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• [QUOTE=madheart17]
                    İlk olarak ayoga tarafından gönderildi

efes pilsende yenildi hadi hayirlisi

çok kötü oldu[img]smileys/smiley19.gif[/img]

[/QUOTE

tüh be!... ya sen git .bnelere yenil..
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• i.fenerin i.asbaskani i.nihat özdemir sahaya atilan pet siselerin oyuncularinin dikkatigini dagittigini söylemis... bu i. adam ayrica adam olmadigiin ve ben ne kadar s....zim demis...

Allahtan dilegim Türk futbolunu bu yaygaraci ve "pkk gibi olan kulübün" (sayin cavcavin benzetmesidir) saygisiz yöneticilerinden kurtarmasidir!...

hepiniz aynisiniz!...

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

i.fenerin i.asbaskani i.nihat özdemir sahaya atilan pet siselerin oyuncularinin dikkatigini dagittigini söylemis...

kendi stadlarinda bizim yardimci antrenörün kafasini yaran maddelerden mi imis acaba bu siseler sormak lazim ... cocuuna[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• hic ilgilenmiyom ha cincon ha angutlar yensin. kein thema.

Yorum

• çok ta tin ama sunu biliyorum ki türkiyenin en iyi futbol oynayan takiminin cin con oldugu bir kere daha belli oldu ve bu takim bizim elimizden kaçti
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Demin Tuncay'i izledim. Taraftari ile karsilikli tezahurat yapiyorlar. Tuncay bagiriyor: Arabadan indik Taraftar: heyallah Tuncay: Cimboma bindik....

Terbiyesizlikten baska birsey degil. Fb'yi bu yüzden sevmiyorumEdited by: Travelair
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben bu yazilanlarda F.Tekke gitsin diyene rastlamadim, kendisi gitmek isteyince millette git diyor, bundan daha dogal bir $ey olabilirmi? Eger böyle bir $ey söylemediyse aciklama yapsin, yalanlasin millette dogruyu ögrensin, herhalde Samsuna atilan golde sakat oldugu icin seyirciye ko$amadi. Oyunculari ele$tirirken birilerinden izin mi almak gerekiyor? Oyuncular yaptigi hizmetin kar$iligini aliyor, kar$iliksiz hizmeti veren taraftardir, onun istedigi yalniz ba$ari, eger o da gelmiyorsa ele$tirme hakkina sahiptir.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X