İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Değerli BMN Üyeleri,
BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için bir WhatsApp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz.
Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.
Not: WhatsApp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.
Kanala Katılfenerbahçe afrika kupasi için gana milli takimi kampinda olan appiah için özel izin almis ve lig maçlarinda oynatabilecekmis.... adamlar yapmislar yapacaklarini ............eee bizim vaatleri ile ön planda olan yeni yönetimimiz yattara için neyi bekliyooooo...........[img]smileys/smiley7.gif[/img] |
fenerbahçe afrika kupasi için gana milli takimi kampinda olan appiah için özel izin almis ve lig maçlarinda oynatabilecekmis.... adamlar yapmislar yapacaklarini ............eee bizim vaatleri ile ön planda olan yeni yönetimimiz yattara için neyi bekliyooooo...........[img]smileys/smiley7.gif[/img] Kardesim arastirmadan hemen yönetime sinirlenme... Yattara en son Besiktas maçinda gördügü4. sari karttan dolayi zaten Kayseri maçinda cezali... Yani istesende oynatamazsin... |
BOMBA.. BOMBA.. TRABZON YÖNETIMINDEN ''BOMBA'' AÇIKLAMALAR |
2.Baskan Ibrahim Haciosmanoglu Radyospor'da sert açiklamalar yapti.. Bakan Sahin ve Hasan Dogan'i hedef alan Haciosmanoglu, "TFF'deki koltuklar stajyer koltugu degildir. Sabrimizi zorlamasinlar. Kulüp Baskanlari dik dursun" dedi.. Trabzonspor Ikinci Baskani Ibrahim Haciosmanoglu Radyospor?da yayinlanan Bülent Yüksel Ile Imza programinda Federasyon seçimleri dolayisiyla sert açiklamalarda bulundu. Haciosmanoglu, futbol dünyasindaki ??kaygan zemin?? yakistirmalarini yorumladi: "Insanlar ilkeleriyle yasamak, dik durmak zorunda. Ulu Önder Atatürk, ismini lider olarak dünya tarihine yazdirirken, durusu hep dikti. Insanlar hakkaniyet dogrultusunda, etkilenmeden yolunda ilerlemek zorunda. Bizim ömrümüz böyle geçti, böyle devam edecek." TOP YUVARLAK DIYE BIZ DE BERABER YUVARLANMAMALIYIZ! "Top yuvarlak bir top. Biz de bu yuvarlak topun etrafinda toplandik, ülkeye hizmet ediyoruz." diyen Haciosmanoglu, "Top yuvarlak diye bizde onla beraber yuvarlanmamaliyiz. Yani top hakkaniyet çerçevesinde nasil yuvarlanir onun çalismasini yapmaliyiz. Biz bu vesile ile yönetimiz, baskanimiz ve Trabzonspor camiasi olarak, tarihte yolunu bu ilkeleriyle almis bir toplumuz. Ben temenni ederdim ki, mevcut federasyon yönetim kurulu basina hiçbir olumsuzluk gelmeden yoluna devam etseydi, ama bu bilgi, beceri, birikim ve dik durma isidir." seklinde konustu. OYNUYORLAR... "Sizi birileri o göreve atiyorsa, orda basarili olma sansi yoktur. Görev verilmez alinir!" ifadelerini kullanan Trabzonspor ikinci baskani yönetim kurulunu yererken Levent Biçakçi?yi övdü. Saitoglu söyle konustu; "Görev alan arkadaslarin Türk futbolunu tasidiklari nokta ortadadir. Türk futbolu hem sportif manada hem de ahlaki manada hiç bu kadar dibe vurmamisti. Simdi bu sorumluluktan kaçip da hala Türk futboluna nasil yön verirz demek ikiyüzlülüktür. Insanlar önce sapkalarini önlerine koyup, dogru zamanda dogru yerde dogru isler yapmak zorundadir. Simdi bu dibe vurmus federasyonun yetkililerine bakiyorsunuz, bu dibe vurmus federasyonun olusmasinda arkadan destek olmus kisilere bakiyorsunuz, sanki uzaydan yeni gelmisler gibi futbolu kurtarma adina mücadele veriyor. Soruyorum; Levent Biçakçi miydi bu federasyonun yegane suçlusu? Cevabini da veriyorum; içlerinde en günahsiz olani Levent Biçakçi?ydi. O?nu zaten bulup, bu olusumun basina koydular. Bu olusumun aktörlerine bakiyorsunuz, güçlerini nereden aliyorlarsa, hala daha Türk Futbolunu nasil düzeltirizi oynuyorlar? HASAN DOGAN?A: BU KOLTUK STAJYER KOLTUGU DEGIL! Hasan Dogan?a sert elestiriler yönelten Ibrahim Haciosmanoglu, su ifadeleri kullandi;"O?nu hayretle izliyorum; burada siz ikinci, bir rivayete göre de birinci adamsiniz, son dönemde yasanan olumsuzluklarin yegane sorumlularimdan birisiniz, programlarda soru soran arkadaslar dahi kandisine bir muhalefet lideriymis gibi davraniyorlar. Bu insana, Türk futbolunun nasil bu hale geldigini soracaksiniz. Mali genel kurula seçimli genel kurul maddesini koyan bu arkadaslar, hakem kararlarinin Fenerbahçe lehine ve kasti verildigini beyan etmistir. Ama diyor ki ben bunu kameralar önünde deklare etmedim, yönetim kurulunda söyledim? Ben farki anlayamiyorum. Önemli olan adaletsizligin ortaya çikmasidir. Ve siz bundan sonra seçime gidiyorsaniz yapacak tek bir sey vardir: Bu isin basina geçtiniz basarisiz oldunuz! TFF Baskanligi ve yönetim kurulu üyelerinin oturdugu koltuk stajyer koltugu degildir. Stajyerlik yapacaksaniz da amatör ya da profesyonel, bir kulüpte görev alir, yükselirsiniz... Günes dogudan yükselir, batidan dogarsa orada bir felaket olacagini herkes bilmeli..." BAKAN SAHIN?IN AÇIKLAMALARI YERSIZ Haluk Ulusoy hakkinda bu tür iddialar vardiysa, teftis kurulu raporlari tekrar federasyona ulastiysa, bunlarin neden takibi yapilmadi, neden zamaninda isleme konulmadi? O zaman ben bu durumu ??Elimizde koz olarak bulunduralim, Ulusoy aday olursa bak elimde bu sopa var deriz?? seklinde algilarim. Sayin Bakan Türkiye Cumhuriti?ndeki tüm sahislarin, hepimizin bakanidir. Sahislar gelip geçici makamlar kalicidir. O makam biziz orada bizler temsil ediliyoruz. O makama kimsenin saygisizlik yapmaya hakki yok. Ama ben Sayin Bakan?in açiklamalarini, yersiz ve zamansiz buluyorum.. TRABZONSPOR CAMIASINI HAFIFE ALAN YANLIS YAPAR! Bakan Sahin?in sampiyonluk Fenerbahçe?ye yakisir açiklamalarini da hatirlatan Haciosmanoglu, Trabzonspor?un hafife alinacak bir camia olmadiginin alatini çizdi. Haciosmanoglu sözlerine söyle devam etti: "Sayin bakana sormak lazim o zaman. Tarafsiz olmasi gereken yegane kisi kendisi olmasi gerekirken, geçtigimiz senelerde iki güzide kulübümüz sampiyonluk yarisindayken, bu sampiyonlukta yarisan Trabzonspor?a iki dönemde gönüllerin sampiyonu ünvani verilirken ve Trabzonspor?un sampiyonluklari elinden alinirken tarafsiz olmasi gereken kisinin, ??Sampiyonluk Fenerbahçeye yakisiyor. Fenerbahçe bizi Sampiyonlar Ligi?nde daha iyi temsil eder?? deyip de Trabzonspor?un sampiyonlugunun elinden alindigi zamanla, simdiki zaman arasinda bir fark görmüyorum. Bugün insanlar Trabzonspor camiasini hafife aliyorlarsa cok büyük yalis yapiyorlar demektir. Kim seçilirse seçilsin adaletin pesinde olacagiz. Birakin Trabzonspor alehinde karar vermeyi bir baska takim alehinede karar verilirse bunun atesle karsisinda olacagiz. Bizim için oradaki kisinin kimin adami oldugu da önemli degil. Art niyetli gelmiyorsa her türlü destegi veririz." SABRIMIZI ZORLAMASINLAR! Karanediz insaninin üzerine oyun oynamaya kimsenin cüreti ve hakki olmadigini vurgulayan Ibrahim Haciosmanoglu, "Birilerine hizmet için yola çikanlar varsa da bunlari önümüzdeki süreçte hayallerini kursaklarinda birakiriz! Hiç kimse Trabzonlu?nun sabrini bu kadar zorlamasin! Karadeniz?de sarp kayalar var, dalgalar o kayalara hergün vuruyor. O dalgalarin bir amaci var, kayalari asip Akdeniz?e inmek? Eger siz bu insanlarin sabrini zorlarsaniz, dalgalar kayalari asarsa kimse durduramaz, bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum!" seklinde sert ifadeler kullandi. KULÜP BASKANLARINA: DIK DURUN! Levent Biçakçi seçim ertelensin teklifini kabul etmemekle çok dogru yaptigini sözlerine ekleyen Trabzonspor Ikinci Baskani kulüplere de seslenerek ??Tek hakli benim, haksizlar altimdaki insanlardir bu tezgahi kuranlardir??dedi. Haciosmanoglu kulüp yöneticilerinden dik durmalarini isteyerek, aksi takdirde her zaman egilmeye mahkum olacaklari uyarisinda bulundu. |
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum