Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw birakalim adami gitsin.. zaten olmus 30. 1-2 sene disarda oynasin bakalim ne olacakk.. arkadas tamam avrupaya git.. git te sanki milana, barcelonaya ne biliyim arsenale gidecek.. gidecegi takim ya wigan atletic tir.. yada ne biliyim lecce filandir.. küme düsmeye oynayan takimlara gidip te ne yapacaklar ben anlamam.. hem orda bakalim seni el üstünde tutarlar mi buradaki gibi... adamin dalagini sökerler beee.. gitsinde alsin boyunun ölçüsünü...[img]smileys/smiley11.gif[/img]
    Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• eminmisin wigan yada lecce gibi takim olacagina [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• aynen oflu katiliyom kardes
        G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

• zorla güzellik olmaz gitmek istiyorsa gittsin fatih yapacak bise yok

Yorum

• senol günes 1996'daki fener maçindan sonra gönderilmedi.sonraki sezon besiktas maçindaki 4-0'lik net maglubiyet sonrasi birakti.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
              eminmisin wigan yada lecce gibi takim olacagina [img]smileys/smiley36.gif[/img]

senin haylinde kim var..? [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• benim hayalimda bisey yok ama sezon ortasinda ingiltere cikan su haberi bi oku ozaman wigan niye onun transferinden geri cekildigini anlarsiniz http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot.../w/wigan_athle tic/4192508.stm

Ünal Karaman

Yorum

• Beyler sizle bisey paylasmak istiyorum; Trabzonda oturan arkadaslar konuya daha iyi yorum yapabilir!Bursada oturdugum için etrafimizda istanbul takimlarini tutan birçok arkadasimiz mevcut.Ilk yarida Fb-Trabzon maçinda kadiköydeydim maratonda arkadasin kombinesinle girdik arkada localar var;locaya baktigimda Ogün Temizkanoglu orda! Fb için heyecandan deliriyor!Daha sonra arkadasa sordum ve hemen hemen herhafta orada oldugunu ögrendim!Beyler tamam profosyonellikte Ogün bildigim kadariyla Trabzon çocugu,benim anlamadigim yillarca bu formayi giyipte,nasil oluyo 2-3 sene giydigi takimin fanatik taraftari oluyorlar!Senol Ustaömer de digerbir örnegi..!Üstelik bu arakadaslarda bir zamanlar bizim kaptanimizdi!!!

Yorum

• emre, nihat tam zamaninda gittiler ve iyi tutundular...

hakan sükür, hami geç gittiler kosa kosa geri döndüler..

bi istisna tugay'dir..o da orta sahada beyin rolünde oynadigi ve takimdan çok fazla beklenti olmadigi için, ön önemlisi -afedersinz- ....... gibi çalistigi için tutanabildi...

bizim sultan tekke, 10 idmanin birinde ya var ya yok..tamam, keyfinden olmayabilir ama bu hal ve seraitte 3. sinif avrupa takiminda bile oynayamaz, 6 ay sonra kosa kosa döner...

akli varsa kalir, adam gibi topunu oynar, yapilacak takviyelerle uyum içinde, hoca'ya tam bir itaatla çalisir, sampiyon olur ve tarihe geçer...

öbür türlü, misyon falan tamamladigi yok.. kendisini, yok olmak üzereyken bataktan çikarip adam eden trabzonsporda misyon öyle 20-30 golle tamamlanmaz...
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
                      Gine'de, Trabzon'u tanimayan yok

Gine'de amatör ligde mücadele eden ve bordo-mavili renkler tasiyan "Espoir De Yattara"nin baskanligini yapan Trabzonspor'un yildiz oyuncusu Yattara, oradaki insanlarin hepsinin Trabzonspor'u tanidigini söyledi..

Kulübüne mali açidan her türlü yardimda bulundugunu belirten Gineli oyuncu, "Oradaki insanlarin hepsi Trabzonspor'u taniyor. Gine'de ikinci bir Trabzonspor takimi var. Herkesten bu konuda yardim bekliyoruz" dedi.
                      Gineden ii topçular çikar Aslinda TS o takiam malzeme yardimi falan yapsa baya bi sempati toplar.Buda gelecek vadeden yildizlarinin TS a yakin olmasini saglar.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                        benim hayalimda bisey yok ama sezon ortasinda ingiltere cikan su haberi bi oku ozaman wigan niye onun transferinden geri cekildigini anlarsiniz http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/w/wigan_athle tic/4192508.stm
                        pek ingilizcem yoktur ama anladigim kadariyla Arsenal yüzünden mi geri çekilmis wigan.. sende buna inandin simdi de temcit pilavi gibi önümüze sürüyon.. hani teklif o zaman.. arsenalin parasi mi yetmedi dersin... I''m not speak english..[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• Her takimda ayricalikli futbolcular vardir mutlaka, fakat bu ayricaliklar onlara i$lerini bazan iyi yap bazan iyi yapma, bazanda su koyver diye bir hak tanimiyor. 1 dogru yapiyorsa 5 yanli$ yapamaz, yaparsa bedeli ödettirilmeli. Anatosis maclarinda Yattara % 40 sucluydu, birinci macta kirmizi kart gördü ikinci mactada oynamadi. Hem $ampiyonluk $ansimiz kayboldu, hemde o yikimla bu sezonu kaybettik, ödül olarakmi nedir bilmem Yattaraya zam yapildi, birak zam yapmayi, bana göre Yattaradan alacagimiz var. Gitmek istediklerinde profesyonellikten dem vururlar, az paraya imza attiklarindada zam isterler, sanki silah zoruyla imza attirilmi$lar gibi. Koyulan hedeflere varilir, ondan sonra her oyuncuya katkilarina göre pay verilir. Hala ayak izleri omuzlarimizdan silinmeyen cok oyuncu gitti bu takimdan, malisef onlarda $ampiyon yapmadan gittiler, artik $ampiyon yapmadan hic bir oyuncuya omuzlarinizda yer yapmayin, sonra izi kalip kendi gidiyor.
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• $AMPIYON OLMADAN HIC BIR OYUNCUYA YÜREGINDE YER VERME, SONRA KENDI GIDER IZI KALIYOR YÜREKLERDE.
                            Edited by: ismet61
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ozamanlar baska haberlerde cikmisti fatihin menajerinlen konusuldu ve o da fatihin su an ayrilamiyacagini takimimdan söylemisti ve bu haber yalansa niye ozamanlar istanbul medyasinda cikmadi yalanin basi istanbul medyasi sana diyim niye trabzon usagi bu ortaya ciktimi onlarin bütün oyuncularini gectigi ispatlanmis oldugu icin

ve bunlae dave whelan in azindan cikan laflar milyarder birisi o ve inanki avrupadaki hic bir medyanin onun azindan cikti diye bir yalan yazamaz böyle adamlarin avukatlari yalan yazilar baskiya gitmede mahkemeye basvuruyorlar yazan yayin kurulusuda bbc yani dogru olacagina inanabilirsin fiyat olarakda 7.5 milyon pound yaziyor yani 15 milyon dolar fatihin ne oldugunu cogunuz daha anlayamadiniz

ve 2. olarak ispanyada yasayan bir arkadasim var bir aradada orda valencia adina bu dedikodular cikmis ama fatih sampiyon olmadan ayrilmam demis ispanyolcam olmadigi icin kaynagi sormamisdim ama yakinda sorub koyarim buraya elimizdeki degerin degerini bilelim

Ünal Karaman

Yorum

• elimizdeki degerler dediginde bizim elimizde bir tane deger var trabzonspor, trabzonsporu elestirmek gibi bir durumumuz olamaz çünkü bir tüzel kisilik,bir kurumdur.trabzonu karadenizi belki de Trabzonspor gibi hiçbirsey dünyaya güzel ve iyi bir sekilde tanitamamistir, ha o deger içinde olanlar elestirilebilir, çünkü bukurumun ilerlemesinde katkisi olan etkenler o kisilerdir, onlarin katkisi az oldumu da tepki ve elestiriler de gelecektir, ben eski fatihimi istiyorum topu iyi saklayan kendini kolaya kaçip yere birakmayan, istedigi toplari alamadi mi umursamaz tavirlar sergilemeyen, top kaybettiginde hemen hakeme dönmeyen o düdük çalmadan mücadelesine devam eden bir fatih istiyorum, canini disine takip nasil oynuyorsa diger futbolcular o da oynamali her maçta, iyi bir cevher ki parasinida öye aliyor o parayi tam olarak haketmeli,adam trilyonlar aliyor avrupada hakkinida veriyor oda öyle olmali,kendini iyi hissetmiyorsa ve yetersiz görüyorsa bu durumu teknikdirektörüne iletip daha yararli olacak arkadasina yol açmali, gol oldugunda bunu arkadaslariyla paylasmali, kaptan ise bu elestirileri en iyi o sentez edebilmeli...çünkü dümen onun elinde, gfemiyi yürütürken verdigi talimatlara dikkat etmeli, karaya oturmamak için..saygilarla... Edited by: erdinç67
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X