[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Star'da maç sonrasi canli yayinda Ergun Gürsoy'a sorulan soru ve zatin verdigi cevap;
-Siz elendiniz,kupayi kimin almasini istersiniz?
-Trabzon alsin!
Ancak bu kadar ezbere konusulur..Tabi spiker Trabzonspor'un elendigini söyledi ,bayaa da bi güldüler sifatsiza,rezil oldu..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildiçok ta tin ama sunu biliyorum ki türkiyenin en iyi futbol oynayan takiminin cin con oldugu bir kere daha belli oldu ve bu takim bizim elimizden kaçti- impossible ? what does it mean ?
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
Star'da maç sonrasi canli yayinda Ergun Gürsoy'a sorulan soru ve zatin verdigi cevap;
-Siz elendiniz,kupayi kimin almasini istersiniz?
-Trabzon alsin!
Ancak bu kadar ezbere konusulur..Tabi spiker Trabzonspor'un elendigini söyledi ,bayaa da bi güldüler sifatsiza,rezil oldu..
Harbiden bizde ev arkadasimla çok güldük ya böyle adamlar nasil yönetici oluyo anlamiyorum geçenlerde de bi yorumcu çikip Arsenalde Totti sakat isleri zor demezmi gülmekten yerlere yattik sanirsam o Tv8deki gözlüklü ezikti bunlari gördükçe halime yaniyorum keske yorumcu olsaydim diye en azindan okur okur ezber yapardim degilmi[img]smileys/smiley2.gif[/img]guRbetcigençleR
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildisota[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bravo, bu hafta gene onun attığı golle Feyenord'u 1-0 yendiler.
Yaşlanmış gördüm seni eski dost [img]smileys/smiley1.gif[/img]Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak ofkopat tarafından gönderildiİlk olarak hamucera tarafından gönderildiçok ta tin ama sunu biliyorum ki türkiyenin en iyi futbol oynayan takiminin cin con oldugu bir kere daha belli oldu ve bu takim bizim elimizden kaçti
valla benim gördügüm biraz daha akilli oynasak biz onlari yerdik.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak temelyilmaz tarafından gönderildibu basin ne zaman trabzonun yakasini birakacak [img]smileys/smiley36.gif[/img]bu arda fatih için yorumlara baktim yok çalismiyo yok su yok bu ama fatihin bende gitmesini istemiyorum ama gitmek istiyorsa takimda tutmak trabzonspora zarar veriri fatih adam gibi oynasin cebinden 15 tane raul çikarir raul dan hiç bi eksigi yok dünyada pek fazla yoktur fatih gibi bi boyu olup öle kafa golleri atan bi adam inanmayan bulgaristanla oynadigimiz hazirlik maçina baksin fatih türkiye liginin en iyi golcüsüdür kimse bunu inkaredemez ve gitmek isterse bu fatihin hakki kimsede ona kötü bise demeye hakki yok can güvenligi yok çocugu var düsünmesi gereken insanlar var kendisini nerede rahat hissedicekse oraya gitmelidir fatih dünyada görsün onun gollerini
Önce söyleyeyim, ima ediliyorum sanmasin. Fatih Tekke gitmeyi aklindan geçiriyorsa kesin olarak gitmesi gerektigini düsünüyorum. Elimizde 2 sene korner atmaya dahi gitmek istemeyen bir Abdullah örnegi var.
Ancak can güvenligi gibi nedenleri ileri sürecegini sanmiyorum, bunu bahane edenlere de sasiriyorum. Bu adam herhangi bir ülkeye iltica etmeyecek. Oynayacagi en fazla 2-3 sene. Dönüp dolasip gelecegi ve yasayacagi yer de Trabzon...
Ayrica yeteneklerine inanmakla birlikte herhangi bir kalbur üstü takimda ya da kalbur üstü bir ligin iyi sayilabilecek bir takiminda isinin çok zor oldugunu düsünüyorum. Yolu açik olsun, umarim basarili olur. Ancak hakem tokatlayan, sigara içtigi söylenen (sigara olmayan yerden duman çikmaz), resmi siteden takip ettigimiz kadariyla özellikle Pazartesi günkü idmanlarla arasi iyi olmayan bir topçunun, tekrarlamakta fayda gördügüm üstün yeteneklerine ragmen isinin ultra mega zor oldugunu düsünüyorum.
Zaten kafa olarak çok yoruldum, Fatih Tekke'den koptum. Allah kismet ederse seneye yerinde daha iyi birini görmek istiyorum. (Onun kullandigi laflarin tarafatara uyarlanmis halidir. Insana gönül verdigi birsey hakkinda konusulmasi ne kadar zor geliyor, anlasin diye...)
Yorum
-
kaynak: mynet.com
Yattara'dan bordo-mavi sevgisi
22.03.2006 11:14 - Bu haber 3793 kisi, Spor haberleri bugün 117.287 kisi tarafindan okundu
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Ibrahim Yattara, ülkesinde de Trabzonspor sevgisini gösteriyor.
Bordo-mavili futbolcu, Gine'de amatör ligde mücadele eden ve bordo-mavili renkler tasiyan ''Espoir De Yattara'' adli kulübün baskanligini yapiyor.
Yattara, yaptigi açiklamada, kulübüne mali açidan her türlü yardimda bulundugunu belirterek, ''Oradaki insanlarin hepsi Trabzonspor'u taniyor. Trabzonspor'un maçlarini da takip etmeye çalisiyorlar. Gine'de ikinci bir Trabzonspor takimi var. Herkesten bu konuda yardim bekliyoruz'' diye konustu.
her sey TRABZONUMUZ için....
Yorum
Yorum