Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb ankaragücünün kendi kalesine attigi golle yeniyor...

www.maratontribun.com adresi açildi

d.bakir-fb maçi neden seyircisiz oynaniyor?

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ferhat maç kadrosunda yok çok ilginç bizi resmen satan erdinç var hiçbisi yapmayan tayfun var gs maçi hariç her hafta ii oynayan ferhat yok oyuncu böle küstürülür aynisi ömer rizayada oldu muhtesem oynadigi manisa maçi sonrasi onun yarisi kadar oynamayan djokaj tarafindan kesildi hani hoca hakedene forma veriyordu ilginç yani
      her daim trabzonspor

Yorum

• A.GÜCÜ 1 F.B. 1
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ne istir anlamiyorum .. biz bi bilmiyoruz baskalarimi daha iyi biliyor...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• fb-2 oldu

Yorum

• İlk olarak szymeks tarafından gönderildi
              ferhat maç kadrosunda yok çok ilginç bizi resmen satan erdinç var hiçbisi yapmayan tayfun var gs maçi hariç her hafta ii oynayan ferhat yok oyuncu böle küstürülür aynisi ömer rizayada oldu muhtesem oynadigi manisa maçi sonrasi onun yarisi kadar oynamayan djokaj tarafindan kesildi hani hoca hakedene forma veriyordu ilginç yani
              Evet hak edene veriliyor sen antremanlarimi yönetiyon birak ne yapacaksa yapsin takim maç kazaniyo mu kazaniyo e sorun ne kardesim illa hep ilk 11 de oynayacaklar diye bi sart yok. Senin istedigin oyuncular oynasaydi takim kadrosu kim bilir kaç olurdu ama sööle bisey var ufukhanin harcanmasina göz yumuyoruz
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Senol Hoca'ya da salladik Anortosis maçinda Eller'i çikardi diye haftalarca,sonra ögrendik ki bacagi çektigi için çikmis..Bilmeden konusmamak lazim..Ama sebep yoksa Ferhat'in olmamasi saçma gerçekten.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• günebakis gazetesinden..artik kizmiyorum gercekten cok güldürükcü bi gazete[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Anlaşmalar Yapıldı
                  Bordo-Mavili kulübün kurmayları, Denizli?den Mustafa Keçeli, A.Gücü?nden Umut

Bulut, Malatya?dan Bilal için el sıkıştı. Galatasaray?lı Hasan Şaş, G.Birliği?nden

Uğur Boral, Ankara?dan Musa Büyük, Mustafa Sert, Kayseri?den Gökhan Ünal, Mehmet

Topuz için girişimler sürüyor. Yabancı olarak Kamerunlu Meyong, Gineli Pascal,

Mansare ve Fildişili Akale ile anlaşmaya varıldı. Yönetim bir de kaleci almanın

planlarını yapıyor.
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• kac takim seneye kuracakmisik[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi

günebakis gazetesinden..artik kizmiyorum gercekten cok güldürükcü bi gazete[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Anlasmalar Yapildi
                      Bordo-Mavili kulübün kurmaylari, Denizli?den Mustafa Keçeli, A.Gücü?nden Umut

Bulut, Malatya?dan Bilal için el sikisti. Galatasaray?li Hasan Sas, G.Birligi?nden

Ugur Boral, Ankara?dan Musa Büyük, Mustafa Sert, Kayseri?den Gökhan Ünal, Mehmet

Topuz için girisimler sürüyor. Yabanci olarak Kamerunlu Meyong, Gineli Pascal,

Mansare ve Fildisili Akale ile anlasmaya varildi. Yönetim bir de kaleci almanin

planlarini yapiyor.
                      bu gazetenin yazarlari galiba bizim bu siteyi çok takip edio [img]smileys/smiley36.gif[/img]baksana bayaa tüyo vermisiz istedigimiz futbolcularin hepsi orda yazio [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi

günebakis gazetesinden..artik kizmiyorum gercekten cok güldürükcü bi gazete[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Anlasmalar Yapildi
                        Bordo-Mavili kulübün kurmaylari, Denizli?den Mustafa Keçeli, A.Gücü?nden Umut

Bulut, Malatya?dan Bilal için el sikisti. Galatasaray?li Hasan Sas, G.Birligi?nden

Ugur Boral, Ankara?dan Musa Büyük, Mustafa Sert, Kayseri?den Gökhan Ünal, Mehmet

Topuz için girisimler sürüyor. Yabanci olarak Kamerunlu Meyong, Gineli Pascal,

Mansare ve Fildisili Akale ile anlasmaya varildi. Yönetim bir de kaleci almanin

planlarini yapiyor.

masallah ..nazar almayalim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• aaaa gunebakis zidaneni yazmayi unutmus[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Gs'li Arda gelecekte büyük topçu olacak piril piril gençler geliyor
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X