İnanıyorum ki bu takımın Liverpool U yenecek gücü var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Liverpool'un başında şu an Rafa Benitez olsaydı da en azından ben de umutlu olabileydim."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Organizasyon yapılacak mı ya da uçaktan erken rezervasyonumuzu yaptıralım mı ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak lazkpt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearada bi yolla bunu da millet olayı daha bir hissetsin
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanıyorum ki bu takımın Liverpool U yenecek gücü var
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de senol hocama katiliyorum ve kolay teslim olmayacagimizi düsünüyorum.
Büyük ihtimalle eleniriz ama bjk gibi bizi kevgire ceviremezler bence...Sahada dik durursak bence de kolay teslim olmayiz.. Yavas yavas alisiyorum eslesmeye basta iyi bir sok oldu.. Hayirlisi artik.. Ama hakkaten Hayrettin Emiceye saglam bir siir lazim
Ne de olsa butun sorumlulugu aldi adam kolay degil..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden,roy hodgson bir dahi mi?
*
Hoca değişiklikleri sadece bizim ülkemizde işe yaramıyor. Kaldı ki senelerdir Liverpool'da Benitez'e karşı büyüyen bir "nefret" başlamıştı ve bir an önce defolması isteniyordu.
Öyle bir anda camianın başına gelecek isim her kesimden destek alacaktı. Bu Roy oldu. Geçen sene Fulham'a oynattığı futbol ile zaten İngiltere'de yeterince söz ettirdi kendinden.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin makarası bir yana bloga yazdığım yazı aynen şu şekil. Buraya da ekleyeyim bari..
Bundan Beteri Çölde Kutup Ayısı
Avrupa Ligi play-off turunda rakibimiz belli olmuş; Liverpool..
Geçen sene Toulouse gibi Fransa' nın vasat takımlarından bir tanesine elenerek şu kahrolası gruplara kalma başarısını gene gösterememişken umudumuz en azından bu sene şu işi başarmaktı. Fakat işin doğrusunu söylemek ve biraz da gerçekçi olmak gerekirse işimiz hayli zor gözüküyor..
Tabii ki futbolun sahada oynandığı gerçeğini ve futboldaki şans faktörünün önemini göz önüne aldığımızda hiçbir şey imkansız olmasa da bizim için en büyük avantajın Liverpool' un Avrupa Ligi' ni ya da bizi fazlaca önemsemeyeceği ihtimalinden geçtiğini düşünüyorum; yalan yok. Özellikle başta Şenol Hoca' nın haricinde Onur, Yattara, Alanzinho, Colman, Engin ve Umut gibi skora direkt etki yapacak kapasitedeki futbolcularımızın gösterecekleri performansları da tur şansımızı belirleyecek önemli faktörler arasında görüyorum. İlave olarak bizim onları tanıdığımız kadar onların bizi tanımıyor oluşlarını da sayabiliriz hani bir avantaj olarak. Rakipteki Gerrard, Torres, Cole, Kuyt, Babel, Mascherano, Rodriguez, N'Gog, Jovanovic gibi dünya çapındaki silahlar zaten malum..
Gerçi aramızda "Gruplara kalsak ne olacak, sanki şampiyon mu olacağız? Daha bir santrfor dahi transfer etmeyi becerememişsin" diye düşünenler de olabilir lakin en azından Avrupa' da grup usulü tek bir maç dahi oynamamış bir takımın taraftarı olarak ben bu tecrübenin çok önemli olduğunu düşünenlerdenim..
Bu arada diğer takımlarımızın eşleşmeleri de şöyle..
Beşiktaş - Helsinki
PAOK - Fenerbahçe
Galatasaray - Karpaty Lviv
İlk maçlar 19 Ağustos, rövanşlar ise 26 Ağustos 2010 tarihlerinde oynanacak. Başta Trabzonspor olmak üzere bütün takımlarımıza başarılar dileriz. Sonuçta şansa en çok ihtiyacı olan takımın biz olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım..
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Liverpool'un başında şu an Rafa Benitez olsaydı da en azından ben de umutlu olabileydim.
Rafa ile Liverpool uzun yıllar sonra Avrupa'da tekrar eski günlerini hatırlatan başarılara ulaşmışlardı..
şimdi o noktadan uzaklaşıyorlar bence..
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanıyorum ki bu takımın Liverpool U yenecek gücü var
Sizce takim o maclarda defansif mi oynamali yoksa kendi sistemini devam mi ettirmeli?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Liverpool-Trabzonspor
Bir çoğunu okumaya bile yanaşmazken, yazamam aklımın bir tarafındakileri, yazmam. Hep kuytu köşelerde kalacak onlar. Net bir şey geçmiyor da aklımdan. Trabzonsporluluğum ağır basıyor tabii ki bu noktada.
Liverpool da Liverpool. 40 kez söylense yine iyi. Olacağı varmış.
Geçmişimizle varız şu an muhakkak ama günümüzdeyiz bugün. Nötrleniyorum ister istemez.
Çok karamsar oldu, anlatamadım derdimi.
Trabzonsporumuzu göreceğiz inşallah Liverpool karşısında. Trabzonspor oldukça o sahada, ben oldukça, biz oldukça Liverpool karşısında; gözüm kara o zaman.
Normalden daha heyecanlı olacak.
Normalden daha hırslı olacağız da umarım.
Daha yoğun olacak duygularım, hesaplarım..Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum