Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "kim diyor yönetim yıldız getirmedi diye 26 ağustos'ta getiriyorlar yıldızları"

ajanspor.com'da bir renktaşımızın yorumu...

hh yatacak yerin yok!
    McLas was Here

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer Üründül: Trabzonspor iki maçı da kazanırsa tur atlar.

işte bu yorumu bekliyordum ben

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Liverpola gelenler listesi

1- Gökhan Atalay
        2- Zafer BİLGİN

ekle abicim bütün param feda bu maça

Yorum

• Bu İngilizler, maçtan önce alkol alırlar sağa sola laf atarlar, İstanbul da böyle yapmışlardı, bayanlara falan laf atmışlardı, mazallah aynısını Trabzon da yaparlarsa düşünemiyorum.

Yorum

• Turu geçerse gruplara kalır .
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "kim diyor yönetim yıldız getirmedi diye 26 ağustos'ta getiriyorlar yıldızları"

ajanspor.com'da bir renktaşımızın yorumu...

hh yatacak yerin yok!
              Şenol Hocaya yazık o kadar gayret et,çabala,uğraş,didin yönetim işini kolaylaştıracak hiçbişey yapmasın. Evine erzak almayan bir aile reisi gibi düşünelim yöenticileri,Şenol Hoca mutfakta çabalayan vefakar insan, çocuklar yemek bekliyor, Şenol Hoca güzel yemek yapar ama elde gecen seneden kalan malzemeler var,bu senede tanesiz çorbaya talimiz galiba hepimize afiet olsun

Yorum

• İlk olarak Ahmet_8 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne fazlası ya bizim trubun full onlar hala 10 bin bile olamadılar

iyi iyi maşaallah ya anfieldı merak ediyorum ben
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu İngilizler, maçtan önce alkol alırlar sağa sola laf atarlar, İstanbul da böyle yapmışlardı, bayanlara falan laf atmışlardı, mazallah aynısını Trabzon da yaparlarsa düşünemiyorum.
                  vururiz onlari
                  Sadece Trabzonspor !

Yorum

Bu İngilizler, maçtan önce alkol alırlar sağa sola laf atarlar, İstanbul da böyle yapmışlardı, bayanlara falan laf atmışlardı, mazallah aynısını Trabzon da yaparlarsa düşünemiyorum.
                    Trabzon'a geldiklerinde şehirde gezdirmezler onları ve adamları deplasmanda klübün güvenlikçileri koruyor
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon'a geldiklerinde şehirde gezdirmezler onları ve adamları deplasmanda klübün güvenlikçileri koruyor
                      Trabzonda olduklarını bir daha düşün, o güvenlikler de bir araba dayak yer

Yorum

inşaallah öyle birşey yapmazlar.okuduğum kadarıyla 1918i kafamda canlandırıyorum da,çanakkalede baya uzak trabzona
                        Entropi İyidir.

Yorum

• Beyler ayıp ediyorsunuz ortada herhangi bir mevzu yokken nedir bu gerginlik?

Kırşehirli kardeşim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin,bizim için hangi takımı tuttuğun önemli değil,iyi dileklerin için teşekkürler.
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• - Bizede Liverpool Yakışır Boğulucaksan Büyük Denizde Boğulacaksın , Torres Oynamasa İyi Olurdu ama işte
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şimdiden söyleyim bu maç olaylı olur. Adamlar face de Türk bayrağına ne fotomontajlar yapıyor şerefsizler!!!!

Yorum

• benim annem anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam, şurzak diye bir oyuncumu ney deplasmanda şenola mı sert bi faul yapmışta,

trabzonu kafile halinde dolaşırken biri tokatlamış bunu

çok içmesinler,istanbulda ne içtin söyle bizde içelim diyolar ama trabzonda demezler
                                Entropi İyidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X