Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fulham gibi standart bir kadroya sahip takıma UEFA'da final oynattı.
    Fulham'ın başında 3 yıl kaldı ama.Belli ki kafasındaki sistemi iyice oturttuktan sonra yaptı bunu.Liverpool'da aynı şeyleri yaşayabileceğini kimse garanti edemez.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Benim gecen yildan hatirladigim kadariyla liverpoolun iyi bir ofansi vardi ama savunmada iyi degildiler.

Bu bizim sansimiz olabilir.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Garip, bende aksini düşünüyordum..

Rafa ile Liverpool uzun yıllar sonra Avrupa'da tekrar eski günlerini hatırlatan başarılara ulaşmışlardı..

şimdi o noktadan uzaklaşıyorlar bence..
        Liverpool'un bir turnuva takımı olduğu geleneği her zaman devam ediyor. Mesela Dünya kupası ve Avrupa şampiyonalarında Almanlar nasılsa Liverpool'da futbolda öyle. En kötü oldukları sezonlar bile Avrupa'da söz ettiriyorlar kendilerinden.

Liverpool'un o dönemki jenarasyonu zaten şampiyonlar ligini alabilecek kapasiteydi. Baros'un, Cisse'nin Avrupa arenalarındaki deli dönemleriydi işte. Sadece iki örnekle.

*

Kaldı ki o dönemden beri Rafa'nın beklenen futbolu oynatmaması, kadroya aldığı İspanyol futbolculardan faydalanamaması ve kadro içerisindeki çatlaklıklar gidişini hazırlamıştı.

Gerrard ve Torres'e endeksli bir takım haline gelmişti Liverpool. Bunu bir nebze ortadan kaldıracak isim olarak Joe Cole monte edildi.

Rafa Benitez'in takımı hiç tempolu, coşkulu oynayamıyordu büyük maçlar dışında. Zaten futbolcularda hep bundan yakınıyordu.

Elbette bizim maçtada temposuz ve coşkusuz oynasınlar isterim. Ama en kötü ihtimal kendilerini gruplara atıp daha sonra lige konsantre olacaklardır. Ligin başında 2-3 maç kaybetmenin pek bir acısı olmuyor premier ligde.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yenmeden de liverpoolu eleyebiliriz.

Sizce takim o maclarda defansif mi oynamali yoksa kendi sistemini devam mi ettirmeli?
          Orta sahalarımız komple defans yapabilen oyuncular olmalı bana göre.

Yorum

Benim gecen yildan hatirladigim kadariyla liverpoolun iyi bir ofansi vardi ama savunmada iyi degildiler.

Bu bizim sansimiz olabilir.
            + Torres'de sakat abi

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              liverpoolu eleyeceğimize inanmamak trabzonsporumuzu desteklememek anlamına gelmez... burda düşüncemizi yazıya döküyoruz... herkes takım kazanacak tur atlayacağız dese kime ne faydası olacak... rakip son yılların en iyi kadrosunu kurdu bu yıl... forvet hattı dünyanın en iyisi deniyor... bizim savunmada güveniyoruz dediğiniz egemen amatör takımda bek oynayamaz... giray verir parları gerard atar golleri... serkan sağ bek oynayabilir mi... yada yanındaki adama pas atmayı bile beceremeyen, yönetimin yana yana beklediği tayfun... kulüp en son ne zaman gördü akıllı bir sağ beki hatırlayanınız varmı... bu yazımı unutmayın... maçtan sonrada yazacam aynılarını...
              kardeş merak ettiğim bir nokta var, aaydınlatırsn sevinirim. şansımız az, liverpool çok iyi, egemen amatör vs. olurda liverpoolu elersek, inanmadığın takımının galibiyetine sevinirmisin yoksa mahçubolurmusun ?
              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende o kadar bilgi yoktur teknik anlamda ama söyle diyetim

Barış selcuk ve colmani aynı anda çıkarırdim sahaya
                3 önlibero yani, ziya hocam duymasin.

Bence elbette defans yapmamaliyiz ama rakibi kendi sahamizdan mutlaka uzak tutmanin yollarini bulmamiz gerek.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  + Torres'de sakat abi
                  Kesin mi bu? 2. maça da sakat mı?

Yorum

• - Liverpool'un fikstürü

15 August - Arsenal - home.
                    19 August - Trabzonspor - home.
                    23 August - Man City - away.
                    26 August - Trabzonspor - away.

- 2. maçım sahamızda olması

- Torres'in olmayışı

Bizim için avantaj oluşturabilecek şeyler.

Yorum

3 önlibero yani, ziya hocam duymasin.

Bence elbette defans yapmamaliyiz ama rakibi kendi sahamizdan mutlaka uzak tutmanin yollarini bulmamiz gerek.
                      Bol pas işte daa Yoralım şu gavurları.

Düzenleme: Ve tabiiki pres, yaptığımız şey yazmaya gerek yoktu ama ekleyeyim dedim.
                      En son Aker tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 18:00.

Yorum

• Bir Avrupa macı hatırlıyorum içerde deli gibi bir taraftar inanılmaz bir uğultu ne kadar Liverpool da iyi seyirci varsa da içerdeki maçta Avni aker cehenneminin tekrar yıllar sonra ayaklanacagina güveniyorum

Yorum

• Liverpool u eledikten sonra uşakları atıyorum Kasımpaşa maçına nasıl konsantre edeceğiz...Zor iş be
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sözüm meclisten dışarı,

Yönetime her koşulda laf giydirmek isteyenler için garip bir durum oluştu..

Herşey yönetimin istediği gibi gelişiyor.

Hissediyorum.

Yorum

• liverpool gecen hafta kaiserslauterne 1-0 yenildi hemde cok kötü oynadilar.
                              ve 3-4 gün once Mönchengladbacha karsi yine 1-0 yenildiler iki maci canli izledim pek iyi oynamadilar
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesin mi bu? 2. maça da sakat mı?
                                O kadar bilmiyorum valla burdan duydum bende

Yorum

Yükleniyor...
                                X