İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGarip, bende aksini düşünüyordum..
Rafa ile Liverpool uzun yıllar sonra Avrupa'da tekrar eski günlerini hatırlatan başarılara ulaşmışlardı..
şimdi o noktadan uzaklaşıyorlar bence..
Liverpool'un o dönemki jenarasyonu zaten şampiyonlar ligini alabilecek kapasiteydi. Baros'un, Cisse'nin Avrupa arenalarındaki deli dönemleriydi işte. Sadece iki örnekle.
*
Kaldı ki o dönemden beri Rafa'nın beklenen futbolu oynatmaması, kadroya aldığı İspanyol futbolculardan faydalanamaması ve kadro içerisindeki çatlaklıklar gidişini hazırlamıştı.
Gerrard ve Torres'e endeksli bir takım haline gelmişti Liverpool. Bunu bir nebze ortadan kaldıracak isim olarak Joe Cole monte edildi.
Rafa Benitez'in takımı hiç tempolu, coşkulu oynayamıyordu büyük maçlar dışında. Zaten futbolcularda hep bundan yakınıyordu.
Elbette bizim maçtada temposuz ve coşkusuz oynasınlar isterim. Ama en kötü ihtimal kendilerini gruplara atıp daha sonra lige konsantre olacaklardır. Ligin başında 2-3 maç kaybetmenin pek bir acısı olmuyor premier ligde.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenmeden de liverpoolu eleyebiliriz.
Sizce takim o maclarda defansif mi oynamali yoksa kendi sistemini devam mi ettirmeli?
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gecen yildan hatirladigim kadariyla liverpoolun iyi bir ofansi vardi ama savunmada iyi degildiler.
Bu bizim sansimiz olabilir.
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleliverpoolu eleyeceğimize inanmamak trabzonsporumuzu desteklememek anlamına gelmez... burda düşüncemizi yazıya döküyoruz... herkes takım kazanacak tur atlayacağız dese kime ne faydası olacak... rakip son yılların en iyi kadrosunu kurdu bu yıl... forvet hattı dünyanın en iyisi deniyor... bizim savunmada güveniyoruz dediğiniz egemen amatör takımda bek oynayamaz... giray verir parları gerard atar golleri... serkan sağ bek oynayabilir mi... yada yanındaki adama pas atmayı bile beceremeyen, yönetimin yana yana beklediği tayfun... kulüp en son ne zaman gördü akıllı bir sağ beki hatırlayanınız varmı... bu yazımı unutmayın... maçtan sonrada yazacam aynılarını...Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende o kadar bilgi yoktur teknik anlamda ama söyle diyetim
Barış selcuk ve colmani aynı anda çıkarırdim sahaya
Bence elbette defans yapmamaliyiz ama rakibi kendi sahamizdan mutlaka uzak tutmanin yollarini bulmamiz gerek."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ Torres'de sakat abi
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 önlibero yani, ziya hocam duymasin.
Bence elbette defans yapmamaliyiz ama rakibi kendi sahamizdan mutlaka uzak tutmanin yollarini bulmamiz gerek.Yoralım şu gavurları.
Düzenleme: Ve tabiiki pres, yaptığımız şey yazmaya gerek yoktu ama ekleyeyim dedim.En son Aker tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 18:00.
Yorum
-
Liverpool u eledikten sonra uşakları atıyorum Kasımpaşa maçına nasıl konsantre edeceğiz...Zor iş beTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin mi bu? 2. maça da sakat mı?
Yorum
Yorum