Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Liverpool'u elersek UEFA Kupasini direk versinler..
    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Gerard eski gerard degil, Torres sakat..ikisinide FIFA 2010 da izledik...Benitez devri kapandi..gecen yil cok kötü bir dönem gecirdi Liverpool...
      Eleyebilirizde elenebilirizde..futbolun güzelligi burda..kim derdi Slovakya 2006 dünya sampiyonu Italyayi turnovadan aticak?
      Al sana en güzel firsat...zamani gelince Eurolari begenmiyen futbolcularimiz icin harika bir firsat..Hadi göster kendini, parcala kendini herkes seni duysun herkes seni konussun...Milli takima cagirilmadigi icin üzülenler, alin size en güzel arena..gösterin kendinizi...hem siz hem biz yani heppimiz yani TRABZONSPORUMUZ kazansin....
      Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
      Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• Keşke maçı olimpiyat stadında oynama imkanımız olsa..
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kizmak degilde, Istanbul`dan hoslanmiyorum iste, bilirsin biraz antipatik bakariz Istanbul takimlarina...
          Allah izin verirse o macta olacagim, ne müthis bir duygu, simdiden sabirsizlikla bekliyorum...

Ben baska bir konu acayim simdi:

Bizim topcular oruc tutuyor mu ya? Ramazan`a denk geliyor da en önemli maclar, Fener olsun, Liverpool olsun...
          ozamn gerçekten Allah yardımcımız olacaktır demektir

Yorum

• Îlk macin orda olmasi bizim icin az da olsa avantaj.

Orada tek farkli yenilirsek tur icin umudumuz olur.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Keşke Liverpool'un başında şu an Rafa Benitez olsaydı da en azından ben de umutlu olabileydim.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Demek ki bizi yenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü "Barcelona gelse yeneriz!" derken birşeyler biliyordu. Heyhat.
                bu açıdan bakarsan diyecek bişeyim yok ben inandığım şeyleri söylüyorum.. o zaman nasıl olsa eleneceğiz diye git otur ağla maçıda izleme.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Liverpool'u elersek UEFA Kupasini direk versinler..
                  O zaman almış kadar oluruz.

Bütün dünya duyar ismimizi işte

Yorum

• asla yalnuz yürümeyeceksunuz ula
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 17:52.

Yorum

• nasıl bakarsak bakalım , erken final dedikleri şey bu olsa gerek
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Keşke Liverpool'un başında şu an Rafa Benitez olsaydı da en azından ben de umutlu olabileydim.
                        Neden,roy hodgson bir dahi mi?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          liverpoolu eleyeceğimize inanmamak trabzonsporumuzu desteklememek anlamına gelmez... burda düşüncemizi yazıya döküyoruz... herkes takım kazanacak tur atlayacağız dese kime ne faydası olacak... rakip son yılların en iyi kadrosunu kurdu bu yıl... forvet hattı dünyanın en iyisi deniyor... bizim savunmada gübeniyoruz dediğiniz egemen amatör takımda bek oynayamaz... giray verir parları gerard atar golleri... bu yazımı unutmayın... maçtan sonrada yazacam aynılarını...

Bunlara ''katılmıyoruz'' demiyoruz ki... Farz edelimki bu yazdıklarının hepsi doğru çıkacak... Maçtan sonra buraya gelip: ''bakın ben size demedim mi'' diye burada yazmak sana ne kazandıracak?

Ben, yukarda Metin'in de dediği gibi taraftarlığın subjektif olması gerektiğini söylüyorum. Eğer biz, Trabzonsporu tutuyorsak burada takımımıza sahip çıkacağız. Öyle gelipte ''vay efendim 5 yeriz, 10 yeriz'' muhabbetini benim bünyem kaldırmaz.

Ama futbolu konuşalım, tartışalım.Liverpool'un gücünden bahsedelim.İşimizin hiçte kolay olmadığını, takımımızın aksayan yönlerini konuşalım.Ama ne olur saçmalamayalım. Futbol bu, sahada oynanır...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Yorum

• Sahaya çıkarken bir uğultu..

ve de kale arkasındaki lpool taraftarının yyeeee diye havaya zıplamalarını şimdiden hayal ediyorum..
                              işi avni aker'e bırakmazlar..

Yorum

• Herşeye rağmen Trabzonspor 'lu olarak inancımız tam.

Önce Süper Kupa ardından Liverpool bekleyin bizi

Yorum

Yükleniyor...
                                X