Liverpool'u elersek UEFA Kupasini direk versinler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gerard eski gerard degil, Torres sakat..ikisinide FIFA 2010 da izledik...Benitez devri kapandi..gecen yil cok kötü bir dönem gecirdi Liverpool...
Eleyebilirizde elenebilirizde..futbolun güzelligi burda..kim derdi Slovakya 2006 dünya sampiyonu Italyayi turnovadan aticak?
Al sana en güzel firsat...zamani gelince Eurolari begenmiyen futbolcularimiz icin harika bir firsat..Hadi göster kendini, parcala kendini herkes seni duysun herkes seni konussun...Milli takima cagirilmadigi icin üzülenler, alin size en güzel arena..gösterin kendinizi...hem siz hem biz yani heppimiz yani TRABZONSPORUMUZ kazansin....Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekizmak degilde, Istanbul`dan hoslanmiyorum iste, bilirsin biraz antipatik bakariz Istanbul takimlarina...
Allah izin verirse o macta olacagim, ne müthis bir duygu, simdiden sabirsizlikla bekliyorum...
Ben baska bir konu acayim simdi:
Bizim topcular oruc tutuyor mu ya? Ramazan`a denk geliyor da en önemli maclar, Fener olsun, Liverpool olsun...ozamn gerçekten Allah yardımcımız olacaktır demektir
Yorum
-
Keşke Liverpool'un başında şu an Rafa Benitez olsaydı da en azından ben de umutlu olabileydim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki bizi yenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü "Barcelona gelse yeneriz!" derken birşeyler biliyordu. Heyhat.
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool'u elersek UEFA Kupasini direk versinler..
Bütün dünya duyar ismimizi işte
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Liverpool'un başında şu an Rafa Benitez olsaydı da en azından ben de umutlu olabileydim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleliverpoolu eleyeceğimize inanmamak trabzonsporumuzu desteklememek anlamına gelmez... burda düşüncemizi yazıya döküyoruz... herkes takım kazanacak tur atlayacağız dese kime ne faydası olacak... rakip son yılların en iyi kadrosunu kurdu bu yıl... forvet hattı dünyanın en iyisi deniyor... bizim savunmada gübeniyoruz dediğiniz egemen amatör takımda bek oynayamaz... giray verir parları gerard atar golleri... bu yazımı unutmayın... maçtan sonrada yazacam aynılarını...
Bunlara ''katılmıyoruz'' demiyoruz ki... Farz edelimki bu yazdıklarının hepsi doğru çıkacak... Maçtan sonra buraya gelip: ''bakın ben size demedim mi'' diye burada yazmak sana ne kazandıracak?
Ben, yukarda Metin'in de dediği gibi taraftarlığın subjektif olması gerektiğini söylüyorum. Eğer biz, Trabzonsporu tutuyorsak burada takımımıza sahip çıkacağız. Öyle gelipte ''vay efendim 5 yeriz, 10 yeriz'' muhabbetini benim bünyem kaldırmaz.
Ama futbolu konuşalım, tartışalım.Liverpool'un gücünden bahsedelim.İşimizin hiçte kolay olmadığını, takımımızın aksayan yönlerini konuşalım.Ama ne olur saçmalamayalım. Futbol bu, sahada oynanır...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Yorum