Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç de istemiyordum gelmesini ama oldu.
    Şimdi tadını çıkaracağımız 2 mükemmel maç var...
    İngiltere'de 1 gol... sadece 1 gol...
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Ha bu kura başkana, Hayrettin bey'e hatta Şenol Hoca'ya kızgınlığımı arttırıyor mu arttırıyor vallahi yalan yok...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Liverpool maçında Onur ve Colman belki Umut süper şeyler yapacak bence
        Onur ve Colmana inanılmaz güveniyorum . Serkandan hiç şüphem yok. Girayın Egemenin kendisini siper edeceklerinden de şüphem yok. Enginin Gerardın boğazına sarılmasından da şüphem yok harbi inanıyorum takıma , istedikleri kadar oynasınlar kalede Onur var bir kere 84 hakan yok
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 17:38.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muhtesem bir eslesme,hem sevindim hem üzüldüm.

Elenirsek kimse üzülmez ama elersek müthis bir ses getirmis oluruz.

Gercekci olmak lazim,sanslarimiz yüzde 20 ye karsi 80.
            Cafer % 20 Liverpool,% 80 biz sansliyiz degilmi?

Yorum

• Anfield yolcusu kalmasıın

Yorum

• İlk olarak lazkpt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ii bi skorla dönersek olimpyatta oynasak bi de var ya fullleriz o stadı fullerizzz
                ne sacma ya, Trabzon`da oynanir o mac, adamlarin Istanbul hayranligini mi saglamak istiyorsunuz, memleketimiz ne güne duruyor...allahim ya
                Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu heriflerin eledikleri takımların alayı ateistti zaten

eh be olcay hocam
                  orda anlatılmak istenen inanç herhangi bi din değil
                  7
                  Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işte bu çok ii yaaaa

Yorum

• Maç......Galibiyet..Beraberlik...Mağlubiyet....... Attığı.........Yediği
                      ..2.............1...........0.................1... ..............1................3

* Liste Trabzonspor'a göre düzenlenmiştir.

İstatistiklere göre maç ortada..
                      En son asimetrik tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 17:39.

Yorum

• Dortmund u cok istedim,keza steaua ciksaydi bizim icin daha kolay olurdu.

Birde maclarin fb maci arefesine denk gelmesi hic de iyi olmadi.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İşin makarası bir yana bloga yazdığım yazı aynen şu şekil. Buraya da ekleyeyim bari..

Bundan Beteri Çölde Kutup Ayısı

Avrupa Ligi play-off turunda rakibimiz belli olmuş; Liverpool..

Geçen sene Toulouse gibi Fransa' nın vasat takımlarından bir tanesine elenerek şu kahrolası gruplara kalma başarısını gene gösterememişken umudumuz en azından bu sene şu işi başarmaktı. Fakat işin doğrusunu söylemek ve biraz da gerçekçi olmak gerekirse işimiz hayli zor gözüküyor..

Tabii ki futbolun sahada oynandığı gerçeğini ve futboldaki şans faktörünün önemini göz önüne aldığımızda hiçbir şey imkansız olmasa da bizim için en büyük avantajın Liverpool' un Avrupa Ligi' ni ya da bizi fazlaca önemsemeyeceği ihtimalinden geçtiğini düşünüyorum; yalan yok. Özellikle başta Şenol Hoca' nın haricinde Onur, Yattara, Alanzinho, Colman, Engin ve Umut gibi skora direkt etki yapacak kapasitedeki futbolcularımızın gösterecekleri performansları da tur şansımızı belirleyecek önemli faktörler arasında görüyorum. İlave olarak bizim onları tanıdığımız kadar onların bizi tanımıyor oluşlarını da sayabiliriz hani bir avantaj olarak. Rakipteki Gerrard, Torres, Cole, Kuyt, Babel, Mascherano, Rodriguez, N'Gog, Jovanovic gibi dünya çapındaki silahlar zaten malum..

Gerçi aramızda "Gruplara kalsak ne olacak, sanki şampiyon mu olacağız? Daha bir santrfor dahi transfer etmeyi becerememişsin" diye düşünenler de olabilir lakin en azından Avrupa' da grup usulü tek bir maç dahi oynamamış bir takımın taraftarı olarak ben bu tecrübenin çok önemli olduğunu düşünenlerdenim..

Bu arada diğer takımlarımızın eşleşmeleri de şöyle..

Beşiktaş - Helsinki

PAOK - Fenerbahçe

Galatasaray - Karpaty Lviv

İlk maçlar 19 Ağustos, rövanşlar ise 26 Ağustos 2010 tarihlerinde oynanacak. Başta Trabzonspor olmak üzere bütün takımlarımıza başarılar dileriz. Sonuçta şansa en çok ihtiyacı olan takımın biz olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım..
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ha bu kura başkana, Hayrettin bey'e hatta Şenol Hoca'ya kızgınlığımı arttırıyor mu arttırıyor vallahi yalan yok...
                            Aman Erdal Hocam, sakın kızıp da bir sigara yakayım deme.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dortmund u cok istedim,keza steaua ciksaydi bizim icin daha kolay olurdu.

Birde maclarin fb maci arefesine denk gelmesi hic de iyi olmadi.
                              Liverpool 'u görünce kendi evinde Trabzonspor 'un çıkacağı içime doğdu benim

Yorum

• Liverpool Trabzonspor

Ingilteredeki macin biletlerini nasil temin edebilecegiz bilgisi olan varmi acaba?

Yorum

Yükleniyor...
                                X