Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Icimden bir ses Colman'in bu eslesmene birseyler yapacagini soyluyor ama hayirlisi....
    İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Liverpool'u abartmayin, adamlar bizle oynamak icin eleme maci bile oynadi
    Güzeldi

Yorum

• Valla ben başta Olcay abi olmak üzere, bir çok kişi kadar iyimser olamıyorum. Liverpool eski Liverpool değilmiş. Geçtiğimiz senelerde zorlana zorlana gruplara kalmış, rakipleri elemişler. Biz sanki eski Trabzonspor'uz. Geleni gideni yeniyoruz. Halen avuntumuz Türkiye kupasında fenere karşı oynadığımız futbol.

Onur'un ya da diğer takım arkadaşlarının kahraman olabileceğini düşünenler var. Aksini düşünmek istemiyorum ben de. Ama burada Liverpool'a yenildik ya da gol atamadık diye futbolcuya küfür edecek olanlar şimdiden çok fazla gaza gelmiş.

Yine anlamadığım bir durum; madem bizim takımımız Liverpool'u eleyecek düzeyde biz de buna inanıyoruz. Niye aylardır burada yönetime küfür ediyoruz futbolcu almıyorlar diye? E takımımız Liverpool'u eleyebilecekse rahat rahat ligide sürklase edebilir. Yoksa ben mi yanılıyorum buradaki yorumlardan ötürü?

*

Kendimize göre gerçekci yorumlar yapınca bazıları çıkıyor "olumsuz" görüş belirtmek yasak olsun diyor. E aynı düşünce yönetimin geçmişteki girişimlerini savunan üyelere karşı neden işlenmiyor? Madem "olumlu" düşünce empoze edeceğiz ha bire, neden bütün konularda aynı şeffaflığı gösteremiyoruz? Tutarsız mıyız yoksa orta yolu mu bulamıyoruz?

* *

Liverpool'u elememiz bana göre hayal. İmkansız hiçbir şey yoktur. Ona inanırım. Ama bu turda değil Liverpool, Celtic ya da Dortmund gelse bile eleyeceğimize inanmazdım. Avrupa kupalarında geçmişimiz çok parlak. Ama son dönemlerde?

* * *

En azından tanınmış bir takımla oynayacağız ve elenirsek "abudik gubudik" bir takıma elenmeyeceğiz diye mutluyum.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Güneş'ten önemli açıklamalar

06 Ağustos 2010 / 17:33

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Liverpool yorumu...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Liverpool ile eşleşmelerine rağmen asla teslim olmayacaklarını söyledi.

Gruplara kalmak istediklerini ve bunun hazırlıklarını yaptıklarını belirten Güneş, ''Biz hazırlıklarımızı zayıf takımlara göre yapmadık. Bizim için hangi zorlukla olursa olsun bunu aşmak istiyoruz. Bunu aştığınızda her şey kolay oluyor. Hiçbir kimse zorlukları aşmadan bir şeyi elde edemez. Ses getirmek için gruplara kalmak istiyoruz. Liverpool'a teslim olmayacağız. Hangi takım olursa olsun elemek istiyoruz'' diye konuştu.

Haber61
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• YoU Will Never Walk Again !!
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

rakip son yılların en iyi kadrosunu kurdu bu yıl...

forvet hattı dünyanın en iyisi deniyor
            bu iki cümle bile mesajlarının kaale alınmaması için yeterli
            7
            Cngz_61

Yorum

• liverpoolu bir elersek türkiye ayaga kalkar tarih yazmış oluruz hadi trabzonum

Yorum

• Hacısalihoğlu, Liverpool'un gruplarındaki en güçlü takım olduğunu ifade ederek, ''Lıverpool, dünyanın en önemli kulüplerinden biri. Trabzonspor ile unutulmayan bir karşılaşmaları var. O yıl sadece Trabzonspor'a yenilmişlerdi. Bu maçta da inşallah aynısı olur. Kazanma arzumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıtarak, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz'' dedi.

Kariyerini ispatlamış bir teknik direktörlerinin ve iyi bir kadrolarının olduğunu belirten Hacısalihoğlu, ''Liverpool'u eleyerek gruplara kalma başarısını gösterirsek, Türk futbolunun başarılarına bir yenisini daha ekleşim olacağız'' diye konuştu.

Hacısalihoğlu, Liverpool ile karşılaştıkları dönemde, Trabzon'da otel ve lokantaların fazla olmadığını, şimdi ise Trabzon'un çok modern bir şehir haline geldiğini, Liverpool'u Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini göstererek ağırlayacaklarını da söyledi.

Allahım Neydi Günahım????
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ben de senol hocama katiliyorum ve kolay teslim olmayacagimizi düsünüyorum.

Büyük ihtimalle eleniriz ama bjk gibi bizi kevgire ceviremezler bence...
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yahu arkadaş ben inanıyorum eleyeceğimize kimse bana gerçekleri hatırlatmasın bende biliyorum onları. Bizim için sevda değil mi bu takım şimdi birileri çıkıp sen bu maçlık bu sevdadan vazgeç diyebilir mi bana elenirsek sanki ilk olacak.Öyle sinerji minerji oluşturalım da demiyorum bu bizim sevdamız ve her sevdalı gibi sevdamıza sahip çıkalım.
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Vay beee

Yorum

süperdi bu , kullanıcam izninle
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak lazkpt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ist deki taraftarın krallıgından bahsetmek içindi.. ama kızma be renktaş sadece istek işte..
                          kizmak degilde, Istanbul`dan hoslanmiyorum iste, bilirsin biraz antipatik bakariz Istanbul takimlarina...
                          Allah izin verirse o macta olacagim, ne müthis bir duygu, simdiden sabirsizlikla bekliyorum...

Ben baska bir konu acayim simdi:

Bizim topcular oruc tutuyor mu ya? Ramazan`a denk geliyor da en önemli maclar, Fener olsun, Liverpool olsun...
                          Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de senol hocama katiliyorum ve kolay teslim olmayacagimizi düsünüyorum.

Büyük ihtimalle eleniriz ama bjk gibi bizi kevgire ceviremezler bence...
                            Öyle kolaymı ya karşılarında Trabzonspor var.

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              liverpool atl.madride elendi geçen sene. Gs nin atl.madrd macında penaltısı verilmedi ve elendi eğer verilse gs atl.madridi elemiş olacaktı. biz ise gs yi yendik.. yani bu durumda lıvrpoolu elemek neden olmasın !!!
                              Demek ki bizi yenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü "Barcelona gelse yeneriz!" derken birşeyler biliyordu. Heyhat.
                              "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                              Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• O kadar biz Avni Aker'de Liverpool'ları, Barcelona'ları yendik diye laf atıyorduk. Buyuralım bakalım hodri meydan

Eğer Liverpool'da en kötü 2-1, 3-1 gibi bir sonuçla mağlup olursak neden olmasın?
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Yükleniyor...
                                X