İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin mi bu? 2. maça da sakat mı?
Bkz. : Yattara
Biraz uç örnek oldu ama olsunForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool u eledikten sonra uşakları atıyorum Kasımpaşa maçına nasıl konsantre edeceğiz...Zor iş be"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Tam Liverpool'un istediği tarzda bir ekibiz orta sahamız yumuşak, oyundan çabuk düşüyoruz, ikili mücadelelerde yeterli değiliz Liverpool oyununu sahaya yansıttıktan sonra istediği sonucu alır. Biz sadece Liverpool kötü gününde olmasını bekliycez ve onlar 1 koşuyorsa biz 2 koşacağız başka çaremiz yok.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool u eledikten sonra uşakları atıyorum Kasımpaşa maçına nasıl konsantre edeceğiz...Zor iş beForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool u eledikten sonra uşakları atıyorum Kasımpaşa maçına nasıl konsantre edeceğiz...Zor iş beEn son Aker tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 18:05.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 önlibero yani, ziya hocam duymasin.
Bence elbette defans yapmamaliyiz ama rakibi kendi sahamizdan mutlaka uzak tutmanin yollarini bulmamiz gerek..
Yorum
-
karamsarlığa gerek yok elenirsek liverpoola elenmiş olacağız sonuçta..
ayrıca onların "You will never walk alone" u varsa bizimde "Asla yanlız değilsin" imiz var
Haydi haydi TRabzon rakiplerin eğilsin
Yürü yolundan dönme, ASLA YANLIZ DEĞİLSİN...Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 yeriz 10 yeriz diyenlere ceza verin Ahmet abi
Biz tarafız, Trabzonspor'un tarfındayız.Önemli olan böyle bir maçta Liverpool'u yenebileceğini söyleyebilmektir. Bu gerçek olmasa bile(!) bunu söyleyebilen benim gözümde taraftar olmuştur.
Bizde zaten camia olarak futbolu herkes biliyor.15 yaşındaki çocukta biliyor 80 yaşındaki ehtiyar dedemde biliyor.O yüzden burada saçma sapan gerçekleri eziklik boyutuna vardıran arkadaşları görünce hayret etmemek elde değil.Bize ne Beşiktaş'ın kaç tane yediğinden? Her maç 90 dakika oynanır, sahada oynanır ve her maç kendi içinde farklılıklar gösterir.İşte bizimde bu maçta farklılık beklediğimiz bir maç olması istediğimiz bir maçtır.
Camiamıza olumsuzlukları yazmak yerine bu maçı nasıl kazanacağımızı, kazanırsak neler olabileceğiniz azıcık düşünsek olay bitmiştir.Futbol bu, gene söylüyorum yenmekte var, yenilmekte... Ama asla baştan pes etmek yok.
Trabzonluya, Trabzonsporluya yakışan sahada ve tribünde herif gibi mücadele etmektir.
Elif, amacımız burada kardeşlerimize ceza vermek olmamalı.Şimdilik olumsuz mesajları düzenliyoruz.Ama taraftar uyanık olacak, ahlaklı olacak, takımına güvenecek, Trabzonspor sahaya her maçını kazanmak için çıkacağının idrakine varacak.
Genç kardeşlerimizin Fifa 2010, PES oyunlarındaki Liverpool ile maçlar yapmasından bayağı bir etkilendiği malum.Ama unutmayın! sanala benzemez yeşil sahadaki maç...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 18:04.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 önlibero yani, ziya hocam duymasin.
Bence elbette defans yapmamaliyiz ama rakibi kendi sahamizdan mutlaka uzak tutmanin yollarini bulmamiz gerek.
Yorum
-
İlk olarak COACHREWS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olaya oyle bakmiyorum zaten elimizdeki kadro ortada elenirsek de en azindan fener gibi genc oglanlara elememis olucagiz. Su an Ingilterede basilan 17 ye yakin gazetede bizim adimiz geciyor. Liverpoolun taraftar kalitesinide gozonunde bulundurursak super reklam oluyor ayrica taraftar yorumlarini gezerseniz Trabzonspor hakkinda Liverpool taraftarinin yazdiklarinida gorebilirsiniz hicde fena seyler degiller.
Sadece çekilecek en zorlu kura olduğunu belirttim. Bunu da tartışmaya gerekl yok sanırım"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence transfersiz sansimiz ne kadair,1 forvet gelirse sansimiz artar mi?
Yorum
-
İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip Türkiye nin barcası desek
Yorum
Yorum