Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sezon başında iki beklenmedik takım önde hoşgelmişler
    TRABZONSPOR

Yorum

hey gidi kocaeli bütün türkiyeyeye bakan kocaeli kendi takımına sahip çikamadı yaa.. mühürlesinler klübü bi dahada açmasınlar. çok büyük rezillik.
      Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

Altay: 1-1 : Bucaspor

Bucaspor'un golü Cengiz abinin yakından tanıdığı Onur Çubukcu'dan geldi.

*

Bucaspor art arda 2 maç oynayacak içeride... Kazanırsa resmen süper ligde.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Karşıyaka yenmiş sonunda.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

of ya yenilmisiz
            giresunspor 0-1 antep belediye

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Altay: 1-1 : Bucaspor

Bucaspor'un golü Cengiz abinin yakından tanıdığı Onur Çubukcu'dan geldi.

*

Bucaspor art arda 2 maç oynayacak içeride... Kazanırsa resmen süper ligde.
              Sabırsızlıkla bekliyoruz İlhan , üçüncü ile arasında 5 puan var bu saatten sonra bırakmazlar..

Yorum

İzmir'de maç sonu..

Umut, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maça mutlaka kazanmak için çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu maçı galip bitirmemiz durumunda ilk 6'yı yüzde 80-90 garantileyecektik. İki ekip de ellerinden gelen herşeyi yaptı. İki takım da kontrollüydü. İkinci yarıya iyi başladık. Kaçırdığımız goller bunun neticesindedir. Kalan maçlarımızda gerekli puanları alıp, ligi gerektiği şekilde bitirmek istiyoruz. Bucaspor'u da tebrik ediyorum, onların da yolu açık olsun. Böyle maçlarda 1-0'ı yakalıyorsan, ikinciyi de atman gerekiyor. 2. ve 3. golü de bulabilirdik, Rakibe net gol pozisyonu vermememize rağmen, adam paylaşımında bir hata yaptık ve gol yedik.''

Umut, maçtan önce Bucaspor kafilesini taşıyan otobüsün taşlanmasıyla ilgili olarak da, ''Bu olaylar hoş değil. Kendimize yapıldığını düşünelim, biz de istemeyiz. Bu olayı Altay camiasına mal edemeyiz. 2-3 tane insan olabilir. Gönül olmasını istemezdi'' dedi.

Altay'ın genç oyuncusu Okay Yokuşlu da en kısa zamanda play-off'u garantileyip, yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

-BUCASPOR CEPHESİ-
                Bucaspor teknik direktörü Özcan Kızıltan da yaptığı açıklamada, her iki takım oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayarak, müsabakadan 1 puanla ayrılmanın da önemli olduğunu söyledi.

Altay'ın güçlü bir ekip olduğunu kaydeden Kızıltan, sözlerini şöyle sürdürdü:
                ''Şampiyonluk şansını devam ettiren, acil üzerindeki kara bulutları dağıtmak isteyen bir oyuncu grubu vardı karşımızda. Çok istekliydiler bize karşı. Müsabakaya eski maçlardaki gibi tempolu başlayamadık. Gol yememize rağmen beraberliği bulduk, hatta maçı kazanabilirdik. Altay karşısında beraberlik de iyi sonuçtur. Altay'ı ve oyuncularımı kutluyorum. Stada gelirken, otobüsümüzün taşlanması İzmir adına kötüydü. Bucaspor'a çiçekler atılmasını beklerken taş atılması üzücüydü.''

Karşıyaka ve Altay derbilerinden 4 puan aldıklarını kaydeden Kızıltan, ''Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin'' dedi.

Bucaspor'un beraberlik golünü atan Onur Çubukçu da, iki takım adına iyi bir maç olduğunu belirterek, ''Kötü bir futbol oynadık. 1 puana seviniyorum. Altay, Karşıyaka derbilerinden 4 puan aldık. 1 senedir İzmir'de yaşıyorum. Otobüsümüzün camları kırıldı. Bu İzmir'e yakışmıyor'' dedi.

Başarılı orta saha oyuncusu Bekir de yaptığı açıklamada, bugün Bucaspor gibi oynayamadıklarını belirterek, ''Kötü oynamamıza rağmen alınan bir puan da sevindirici. Sezonunun sonunda şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.

Bucaspor'da kırmızı kart gören Erkan'ın yanı sıra sarı kart cezalısı Serkan, önümüzdeki hafta oynanacak Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek. 9 bin 216 kişinin izlediği müsabakada hasılat 84 bin 160 lira olarak gerçekleşti

Yorum

Resmen hoş geldin Karabükspor.

Darısı Bucaspor ve Altay-Karşıyaka(ikisinden biri) başına

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

Helal olsun Karabükspor...adamlar final kar$ila$masini bile cok rahat oynuyorlar...in$allah Trabzonspor'dan sonra dilerim $ampiyon Karabük olur T.Süper Lig'te.... Tabi Sivas ve Bursa gibi yapmamalari $artiyla...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

karabükten sonra şimdi sıra BUCA da ege fırtınasına hep destek tam destek
                      NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

1. Lig'de 32. hafta programı..

Bank Asya 1. Lig'de 32. hafta maçlarının programı belli oldu.
                        24 Nisan Cumartesi
                        14.30 Boluspor-Orduspor (Bolu Atatürk)

25 Nisan Pazar
                        14.30 Samsunspor-Konyaspor (Samsun 19 Mayıs)
                        14.30 Kocaelispor-Karşıyaka (İsmetpaşa)
                        14.30 Hacettepe-Kardemir Karabükspor (Cebeci İnönü)
                        14.30 Altay-Kayseri Erciyesspor (Alsancak)
                        14.30 Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor (Tevfik Sırrı Gür)
                        14.30 Giresunspor-Dardanelspor (Giresun Atatürk)

26 Nisan Pazartesi
                        20.00 Bucaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Yeni Buca)
                        20.00 Adanaspor-Kartalspor (5 Ocak)
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Karşıyaka 3 - 0 Ç.Rizespor

G.Antep Bld. 0 - 0 Altay

İyice yerlerini sağlama aldılar Play-Off için. Bu senede iki takım play off oynayacak gibi görünüyor. Bucaspor direkt gelirse. İzmir'den 2 takımın süper ligde olması harika olacak.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Karşıyaka 3 - 0 Ç.Rizespor

G.Antep Bld. 0 - 0 Altay

İyice yerlerini sağlama aldılar Play-Off için. Bu senede iki takım play off oynayacak gibi görünüyor. Bucaspor direkt gelirse. İzmir'den 2 takımın süper ligde olması harika olacak.
                            erdoğan arıcanın gelmesi ile takım acayip yükselişe geçti performans olarak, fizik olarak takıma sistemi oturttu haftaya kocaeliyi yenersek play off'a hazırlanmaya başlarız rizeye gelince bugün berbattılar faulleri direkten döndü başkada atakları yok haftaya mersine yenilirse rize düşer. seneye büyük ihtimal 2 izmir takımı süper ligde inşallah biri biz olucaz diğeride buca.

Yorum

Bucaspor yarın kazanırsa sonraki maçlarından 0 çekse bile Adanaspor'un tüm maçlarını kazanması gerekiyor.. Hoş yarın kazanmasalar bile ilk ikiden dışarıya çıkacaklarını artık sanmıyorum..

Playofflarda umarım ilk maçlarda Altay-Karşıyaka karşılaşmaz..
                              Gurbetçi Gençler.

Yorum

Play of sistemi değişti. 4 takım grup usulü oynayacaklar 1. olan takım lige çıkacak aydında yaşayan bir trabzonlu olarak umarım altay çıkar

Yorum

Çalışıyor...
                                X