kocaeliyi 2-1 yendik matematiksel olarak 1 puana ihtiyaç var play of ları garantilemek için istanbuldaki trabzonluları bekleriz kaf kafı desteklemeye play of larda
kocaeliyi 2-1 yendik matematiksel olarak 1 puana ihtiyaç var play of ları garantilemek için istanbuldaki trabzonluları bekleriz kaf kafı desteklemeye play of larda
Youtubede inanıyoruz sizlere diye bir besteniz var.Onu söylerseniz gelirim
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
rizede bişey yok.. ama bu hafta almalıydı maçı buca.. radyodan dinlediğime göre fena da oynamadı.. son dakika az daha yiyolardı o ayrı
buca 2. bitircek ama kanser ede ede..
inşallah 2. bitirir ama karşılılarında düşmemeye oynayan bir rize var geçen haftaki ksk - rize maçını izledikten sonra rize kesin düşer dedim çok güçsüzler ama bu maçta içime kötü şeyler doğuyor..
Yorum