Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün Bucaspor yenildi. Şu an Altay ve Karşıyaka 1-0 yenik durumdalar. İnşallah çevirirler maçları.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Altay 0-1 Adanaspor
      Erciyes 3-1 Hacettepe
      Gaziantep Bld. 0-4 Boluspor
      Giresunspor 3-2 Samsunspor
      Kartalspor 0-0 Mersin İdmanyurdu
      Orduspor 1-0 Karşıyaka

Yorum

• Boluspor Karşıyaka'nın ensesine yapıştı.Giresunspor'un da son haftalarda ne yapacağı hiç belli olmaz.

Yorum

• bizden yine bi cacık olmucak gibi ama puan farkı hiç yok önümüzdekilerlede hiç bi şey belli olmaz ama haftaya sahamızda olurda karabüksporu yenersek bizi tutamazlar.. kaybedersek süper lig hayal..

Yorum

• Karabük yardırdı gidiyor bari 2.olarak Adana çıksa İzmir takımı çıkacaksa Karşıyaka çıksın olmadı play-off'tan Bolu
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• rize göz göre göre gidecek ya...

Yorum

• Rize 1-0 önde kartalspor önünde.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Giresun 0-2 Bucaspor
                  Mehmet Batdal
                  Onur Çubukçu

Yorum

• Cengiz abi senin yiğendi di mi Onur? Yazmış bir tane...

Altay da kazandı. Yarın Karşıyaka kazanırsa şaşırmam. Hep bir arada kaybedip, kazanıyorlar.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cengiz abi senin yiğendi di mi Onur? Yazmış bir tane...

Altay da kazandı. Yarın Karşıyaka kazanırsa şaşırmam. Hep bir arada kaybedip, kazanıyorlar.
                      voleybolda kazandık, basketbolda kazandık, buca altay kazandı, maçı tv veriyor, iddaa oranımız yüksek genelde bunlardan birisi tutsa bile kazanıyoduk şimdi hepsi bi arada yarın yine doldururuz alsancak stadını ama gerisi meçhul dengesiz takım herşey olur..

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        voleybolda kazandık, basketbolda kazandık, buca altay kazandı, maçı tv veriyor, iddaa oranımız yüksek genelde bunlardan birisi tutsa bile kazanıyoduk şimdi hepsi bi arada yarın yine doldururuz alsancak stadını ama gerisi meçhul dengesiz takım herşey olur..
                        Yahu onu bunu bırak, Buca-Ksk, Altay-Buca maçları var. Hiç iyi olmadı bu... Resmen birbirine çelme takacaklar.

İnşallah Karşıyaka kazanır yarın da, olası Buca mağlubiyetinde yeri değişmez.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• Buca garantiledi bence 2.liği..

play off kapışması olur bu saatten sonra..
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu onu bunu bırak, Buca-Ksk, Altay-Buca maçları var. Hiç iyi olmadı bu... Resmen birbirine çelme takacaklar.

İnşallah Karşıyaka kazanır yarın da, olası Buca mağlubiyetinde yeri değişmez.
                            çok gergin ortamlar olucak o maçlarda ligin sonlarına doğru olması kötü oldu altay buca maçında olay olur gibi inşallah saha kapanması felan olmaz..

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok gergin ortamlar olucak o maçlarda ligin sonlarına doğru olması kötü oldu altay buca maçında olay olur gibi inşallah saha kapanması felan olmaz..
                              buca o maçlara kadar puan kaybetmezse, o maçlara çok asılacağını sanmıyorum
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• Sizin maç temiz geçer yani?

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Yükleniyor...
                                X