Dün Bucaspor yenildi. Şu an Altay ve Karşıyaka 1-0 yenik durumdalar. İnşallah çevirirler maçları.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Cengiz abi senin yiğendi di mi Onur?Yazmış bir tane...
Altay da kazandı. Yarın Karşıyaka kazanırsa şaşırmam. Hep bir arada kaybedip, kazanıyorlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi senin yiğendi di mi Onur?Yazmış bir tane...
Altay da kazandı. Yarın Karşıyaka kazanırsa şaşırmam. Hep bir arada kaybedip, kazanıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevoleybolda kazandık, basketbolda kazandık, buca altay kazandı, maçı tv veriyor, iddaa oranımız yüksek genelde bunlardan birisi tutsa bile kazanıyoduk şimdi hepsi bi arada yarın yine doldururuz alsancak stadını ama gerisi meçhul dengesiz takım herşey olur..
İnşallah Karşıyaka kazanır yarın da, olası Buca mağlubiyetinde yeri değişmez.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu onu bunu bırak, Buca-Ksk, Altay-Buca maçları var. Hiç iyi olmadı bu... Resmen birbirine çelme takacaklar.
İnşallah Karşıyaka kazanır yarın da, olası Buca mağlubiyetinde yeri değişmez.
Yorum
-
İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok gergin ortamlar olucak o maçlarda ligin sonlarına doğru olması kötü oldu altay buca maçında olay olur gibi inşallah saha kapanması felan olmaz..Hadi eyvallah..
Yorum
-
Sizin maç temiz geçer yani?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
Yorum