“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Genel averaja mı, ikili averaja mı bakılıyor lig sonunda ? Genel averajsa Buca çok avantajlı, ikili averajda Buca-Adana durumu ne, onu bilmiyorum.
Ama Buca adına bu işin buraya kalmaması gerekiyordu.
İnşallah, bir kabus yaşamazlar.
Yaşarlarsa, play-off'dan çıkma şanslarını görmüyorum o moral yıkıntısıyla.
Buca bu hafta maçını kazandığı taktirde Turkcell Süper Lig'e yükseliyor ve 4'lü finalde Konya-Adana-Karşıyaka-Altay yer almış oluyor.
Buca kendi ipini kendi kesecek. Evinde oynayacak maçı ve kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Ama şu kesinki İzmir'den bir takım bu sene yüzde %95 çıktı
play off'u matematiksel olarak garantiledik haftaya boluya karşı yedek ağırlıklı kadro ile çıkarız. şimdiden semtimizi play off heyecanı sardı herkes 17 - 20 - 23 Mayıs için program yapıyor sağlam bir çıkarma yapıcaz geçen sene 100 otobüs idi ama bu sene çok farklı olucak uçakla çok fazla giden olucak haydi hayırlısı.
Bucaya gelicek olursak maç Atatürk stadında olmalı Karşıyaka olarak Bucanın yanındayız bende maça gidicem 2 arkadaşım ile İzmir'lilerin o maça ne yapıp ne edip gelmesi lazım inşallah Süper lige çıkıcak.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
işi şans bırakmamak lazım ama adananın karabükü yenebileceğini sanmıyorum..
buca çıktı artık.. adana veya konya da playofftan gelir..
karşıyaka ve altaya pek şans vermiyorum.. her ne kadar vermek istesem de..
aynen ben gecen hafta hacettepeye maç satar dedim ama adamlar gene kazandı ve bu hafta boluyuda devirdi bence bu hafta adanaya maç satmaz bu adamlar en kötü ihtimalle berabere
Yorum