Bursaspor'da herkes Ali Akman'ı konuşuyorken 61 numaralı Batuhan Kör'e direkt çökmek, Ozan Koç'un durumunu da tâkip etmek lâzım. Fenâ durmuyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF 1. Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tekke dün 10 kisi kalmis Giresun'dan son dk gol yedi 1-1 bitti maç, sinir oldum, yakismadi Tekke hocaya...
bugün de Keçiören iyi patlatti adana demir balonunu, zâten sunu yapan topçunun takimi lige mige çikmasin baslarim onlarin sisirilmis çakma taraftarlarina da...
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdana ve Samsun'un en büyük avantajı üst ligden takım düşmemiş olması. Kadroları gayet iyi ve bu takımları çok fazla zorlayabilecek bir ekip göremiyorum. Altay beni sezon başında çok umutlandırmıştı ama kötü başladılar. Onlardan büyük bir atak bekliyorum aslında.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeliyor büyük Altay
İstanbul beklediğim gibi düşüş yaşadı tek hedefleri play-off olmalı. Giresunspor forması giyen Balde Tekke'nin elinde olsaydı farklı şeyler söyleyebilirdim. Balde yakaladığı zaman atıyor ama Diouf çok kaçırıyor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Şu süper lige çıkma mücadelesei veren ankara keciorengucunun defans kosusuna bakin. Adamlar simeonenin, bielsanin takimlarina yaptirdiklarini yapiyorlar. Topu kaptirdiklarinda 8 kisi defansa kosuyorlar. Bu sezon super lige cikma ihtimallerini yuksek goruyorum. Keciorengucunun de teknik heyeti biraz tuhaf. Takimi daha once hic profesyonel top oynamamis ve antrenorluge 2007 agustosta bir baska ankara takimi olan etimesgut belediyede baslamis 37 yasindaki ilker puren ile su an dunyada gorev yapan en yasli teknik direktor olan 75 yasindaki hamdi yilmaz takimi calistiriyor.
En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 31.12.2020, 16:54.
Yorum
-
ben bos konusmam, birine taktim mi kötü dedim mi kötüdür arkadas))
peyuk hoça kosukavak ile peyuk hoça dumlupinar balonlari patlamaya devâm ediyor... ne güzel... 8 kisi kalsa yenermismis deget lan...
zâten adanademir erkan zengin ile yollari ayirarak saçmaladi, o kadar transfer yapiyorlar yine tirtlar, beter olsunlar, messi ronaldo alsalar yine çikamazlar bunlar... su hiyarlara sempati duyan Trabzonsporlu da ne bileyim normal degildir yâni... bizi sevmeyenlerin en basinda gelir kendileri adim gibi emînim... seyircili karsilassak direk hamsi mamsi muhabbetine girerler, gomisim atanatemirsporuna da taraftarina da... fuzuli takim sisirilmis hoca, pttden de asagi yuvarlanip gitsinler
önce Tekke'nin Istanbulspor'u, simdi de Bursaspor iyi tokatladi bunlari... devam aynen böyleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
-
Biraz kalbur üstü golcü alsaydı Tekke, kesin çıkarlar derdim... gerçi yine iyi gidiyorlar Altay'ı yeneceklerine çok olasılık vermiyordum berâberlik bekliyordum...
İstanbul takımı ama salak sapalak takımlar geleceğine onlar gelsin... yok adanademir yok zurna hadi bakın işinize 8 kişi de kalsa yenermiş bizi he... eşşooleşekler
Giresun'un ilk 3 yapacak kadrosu bile yok bence ama herifler durdurulamıyor
Samsun'un önündeki tek engel ise hocaları Ertuğrul'dur... çıkaramayacak takımıTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum