Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bucayla sorunumuz yok ilk maçta tribünlere çağırdık iki takımı bucalılar kaf kaf çekti bizde buca diye bağırdık bizim maçta sorun olmaz..

burda biz bucayı çağırıyoruz

bucalılar iki takımı çağırıyor

http://www.youtube.com/watch?v=DdNycgcy1Qk

Yorum

• Anladım, güzel hareketler bunlar.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yarın bekleriz maça

Yorum

• kendi maçımız olmasa bir ihtimal gelebilirdim..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• doğru unuttum sizin maçı..

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bucayla sorunumuz yok ilk maçta tribünlere çağırdık iki takımı bucalılar kaf kaf çekti bizde buca diye bağırdık bizim maçta sorun olmaz..

burda biz bucayı çağırıyoruz

bucalılar iki takımı çağırıyor

http://www.youtube.com/watch?v=DdNycgcy1Qk
              aynen kardeşim ilk maçımız gayet sportmence geçmişti bu haftaki maçımızında aynı geçmesi dileği ile bucadan karşıyakaya selamlar
              NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen kardeşim ilk maçımız gayet sportmence geçmişti bu haftaki maçımızında aynı geçmesi dileği ile bucadan karşıyakaya selamlar
                KSK’YE DOSTLUK ELİ

KARŞIYAKA ile hafta sonunda oynayacağımız İzmir derbisi öncesi harekete geçen yönetimimiz, iki kulüp arasındaki dostluğu pekiştirmek için yemek düzenledi. Buca Belediye Başkanımız Ercan Tatı’nın önerisiyle Çarşamba günü 12.00’de Gölet’te yapılacak organizasyona Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve yeşil-kırmızılı yöneticilerin tam kadro katılacağı açıklandı. Kulüp Başkanımız Dr. Mehmet Bektur, “Saha içinde rekabet olabilir ama, saha dışında ebedi dostluk önemlidir” dedi.
                yönetimler yemek bile düzenlemiş bizde taraftar olarak maçta çiçek felan veririz birbirimize ilk maçta olduğu gibi çok güzel bi pazar günü olucak izmir için.. keşke bu zorlu haftalarda karşılaşmasaydıkta daha önce karşılaşsaydık yensek adana galip gelse sizin adınıza üzülücem yenilsek play off zora giricek çok acayip maç olucak büyük heyecanla bekliyorum..

Yorum

• Barış Kartal'da dürümcülerin camlarını indirmeyin be hacı stada zarar verebilirsiniz koltuk felanda , lokantalara dokunmayın zaten fazla yok
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Adana berabere kaldı. Eğer Bucaspor yarın kazanırsa en yakın rakibine 7 puan fark atmış olacak. Ligin bitmesine 5 hafta kala süper ligi hemen hemen garantilemiş olacak.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• Buca 2-0 Karşıyaka
                      9' E.Taşkıran
                      26' M.Batdal
                      En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 04.04.2010, 14:58.

Yorum

• Konyaspor 0 Hacettepe 1 Dakika 34 gol Emre ve Ufukhan Bayraktar Kırmızı Kart gördü golde Penaltıdan
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• batdal manisa ile anlaştı mı gelecek sezon için keşke alsaydık bu çocuğu
                          hadi karabük at bi tane ayırdığımız koltuğa resmen otur artık
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Hoşgeldin Bucaspor diyorum artık.

Kalan 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alsalar bile süper ligdeler(bana göre).

* * *

Bu arada Mehmet Batdal 12. golünü attı. 10'un üzerinde asisti de cabası...
                            En son ilhan tarafından düzenlendi; 04.04.2010, 17:38.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• Buca 2-1 Karşıyaka
                              O.Öztürk (pen)

Yorum

• batdal son dakika da gene yaptı yapacağını
                                hacettepenin 2. golü 61 numara mustafa cevahirden geldi
                                konyasporlu yusuf (bizim yusuf) oyundan çıkarıldıktan sonra formasını yere attı maç bidene kadar çok ağır küfürler yedi
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X