Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buca 3-2 Karşıyaka
    E.Taşkıran.....O.Öztürk(2)
    M.Batdal(2)

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      batdal son dakika da gene yaptı yapacağını
      hacettepenin 2. golü 61 numara mustafa cevahirden geldi
      konyasporlu yusuf (bizim yusuf) oyundan çıkarıldıktan sonra formasını yere attı maç bidene kadar çok ağır küfürler yedi
      Bizdeyken Ziya Doğan'ın hışmına uğradı falan diyorduk Yusuf için. Eleman yine Ziya Doğan'ın takımında.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Karabük sen beni yaktın ya helal olsun
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizdeyken Ziya Doğan'ın hışmına uğradı falan diyorduk Yusuf için. Eleman yine Ziya Doğan'ın takımında.
          Mustafa Cevahir Zeytinburnuspor'da yetişti Fenerbahçe'ye transfer oldu ve orda Prof. oldu. Trabzo/Of'ludur...
          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Rize ne zaman kazanacak çok merak ediyorum.
            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mustafa Cevahir Zeytinburnuspor'da yetişti Fenerbahçe'ye transfer oldu ve orda Prof. oldu. Trabzo/Of'ludur...
              İyi de ben Yusuf Kurtuluş'tan bahsediyorum.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

• Bugün Kartalspor koceeli'ne öyle bir koydu ki herifler küme düştü =)=)=) Garipler bide muslukları sökmüşler üstümüze atıyorlar =)=) Komik küfürleşmeler vardı.Emniyet her yerde olduğu gibi Kartal'da da onların yanındaydı.Allah'ın izniyle bir daha belini doğrultamadan amatöre kadar yol alırlar =))))
                9 # Osvaldo'

Yorum

• uzun aradan sonra böyle güzel maç izledik izmirde 2-0 dan 2-2 yaptık buca 10 kişi kaldı son 5-6 dakika, o ara pozisyona girdik 2 defa atamadık sonra buca geldi mehmet battal attı buca aldı süper ligde bucaya başarılar play off için saldır kaf kaf..

Yorum

• - İzmir'den bu sene Karşıyaka, Altay'ı beklerken, aradan Buca sıyrıldı...

- Konyaspor ilk yarıdaki istikrarlı çıkışını ikinciyarı sürdüremedi.Oysa biraz daha dikkatli olsalardı süper lige çıkarlardı.Yusuf Kurtuluş, takımı adına geçen hafta bir gol atmıştı.

- Karabük bence ikinci yarı çıkışıyla süper ligi hak etti.Belki sürpriz yaptı ama sonuçta bunu başardı...

-Kocaelispor'un borcu çok, geçen sene 70trilyon borçla düştüler.Şimdi icra avukatları maç günleri kulübe gitmekten bile vazgeçtiler.Zira yaptıkları masraflar maç hasılatından fazla.Kocaelispor başkanı bir ara açlık grevi başlatmıştı, açlık grevinin 3. günü fenalşaşınca hastaneye kaldırdılar.Şimdi ne durumdadır? bilmiyoruz.İnşaallah sağlığına kavuşur.

- Kartalspor'un hocaları hep Trabzon'lu. Ben ne zaman Kartalspor süper lige çıkacak? diye hep soruyorum.Zira her sene ya play-off'talar ya da kafayı zorluyorlar.Ancak ne hikmetse bir türlü çıkmıyorlar!!!

Kocaeli ve Buca'yı şimdiden tebrik etmek lazım...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - İzmir'den bu sene Karşıyaka, Altay'ı beklerken, aradan Buca sıyrıldı...
                      Bucaspor'un son 3 sezonu kitap niyetine okullarda okutulur cinsten abi. Önce gruplarında önüne geleni yenip yükselme grubuna kaldılar. Daha sonra orada da geleni gideni yendiler. Bank Asya'ya çıktılar. İzmir basını başta olmak üzere Bank Asya ile ilgilenen otoriterler Bucaspor "bu genç kadrosuyla tutunamaz" diyordu. Hatta geldiği gibi düşer diyorlardı.

Hani "İnanmak, başarmanın yarısıdır." derler ya o hesap işte...

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bucaspor'un son 3 sezonu kitap niyetine okullarda okutulur cinsten abi. Önce gruplarında önüne geleni yenip yükselme grubuna kaldılar. Daha sonra orada da geleni gideni yendiler. Bank Asya'ya çıktılar. İzmir basını başta olmak üzere Bank Asya ile ilgilenen otoriterler Bucaspor "bu genç kadrosuyla tutunamaz" diyordu. Hatta geldiği gibi düşer diyorlardı.

Hani "İnanmak, başarmanın yarısıdır." derler ya o hesap işte...
                        seneyede süperlig kupasını alırlar ilhan

Yorum

• Öncelikle ligde kalsınlar da, almasalar da olur be Volkan'ım

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• Karabük ve Buca'ya hoşgeldiniz diyoruz

Yorum

• Kocaelispor resmen düştüğünü ilan etti. Son yıllarda yönetimsel bazdaki hatalarının acısını çekiyorlar. Şu an borç çok fazla ve hiç gelir yok. Büyükşehir'den ve sanayicilerden destek göremiyorlar. Kulüp başkanı açlık grevine gitti sendikalar yardım sözü verince grevi bitirdi. Sendikalardan da beklenen yardım gelmedi. Bu şekilde giderse klüp kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Maalesef kimse yardım etmiyor. Bu borçlarla nereye kadar gider bilinmez.

Bu arada Karabük şimdiden yeni rakibimiz hayırlı olsun
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• kocaelispor borçları silmek için amatöre kadar düşer gibi..

Yorum

Yükleniyor...
                                X