Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Süper lige çıkacak üçlü:

Rize, Bolu, Ordu,
    Rize, Bolu, Tavşanlı Linyit,
    Rize, Mersin, Ordu,
    Rize, Tavşanlı Linyit, Ordu,
    Rize, Tvşanlı Linyit, Ordu..

bunlardan birinin gerçekleşmesi temennisiyle..

Yorum

OYılmaz61

Bu muhabbet uzar gider..Biz görüyoruz neyin ne olduğunu..Stadın kapasitesinide doluluk oranınıda..Objektif düşünüp eski maçlara tekrar bakarsan beni anlarsın anlamazsanda pek umrumda olmaz..Hadi selametle kal
      Mekansızlar Grubu

Yorum

Kartal - Orduspor maçı zevkli geçmeye aday bir karşılaşma, maç birazdan başlayacak.

Yayın: TRT 1

Yorum

Kartalspor'un rezil bir sahası var, top sürmek imkansız, böyle zeminler ancak 3. ligde olur.

Maçta da 2. yarı az önce başladı Orduspor 1-0 önde.

Mersin de Güngören karşısında 1-0 önde.

Yorum

Kartal ordu 0-2 iken bir anda 2-2 oldu
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

Mersin'in şakası yok gibi .

Yorum

Ordu'ya çok yazık oldu, 2-0'dan 2-2 oldu, saçma sapan puan kayıplarına devam ediyorlar, işleri zorlaştı.

Yorum

İnşallah bu sene şu 4 takımdan üçü süper lige çıkar. Tavşanlı, Bolu, Ordu ve Mersin İdman Yurdu..

Yorum

İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah bu sene şu 4 takımdan üçü süper lige çıkar. Tavşanlı, Bolu, Ordu ve Mersin İdman Yurdu..
                    Rizespora haksizlik yapmayalim,potansiyeli ile onlarin cikmasi tavsanliya göre daha iyi olur.
                    En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 19.03.2011, 17:11.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rizespora haksizlik yapmayalim,potansiyeli ile onlarin cikmasi tavsanliya göre daha iyi olur.
                      Rizesporda çıkabilir sorun değil. Benim kriterim şu. Ben süper ligde hiç oynamamış yada çok uzun yıllardır süper lig yüzü görmemiş yeni takımları süper ligde görmek isterim. O şehirlerdeki taraftarın da buna hakkı var. Hem deplasmanlara gittiğimizde hiç gitmediğimiz değişik yerlere gitmiş ve oradaki insanları görüp tanımış oluruz.

Yorum

İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rizesporda çıkabilir sorun değil. Benim kriterim şu. Ben süper ligde hiç oynamamış yada çok uzun yıllardır süper lig yüzü görmemiş yeni takımları süper ligde görmek isterim. O şehirlerdeki taraftarın da buna hakkı var. Hem deplasmanlara gittiğimizde hiç gitmediğimiz değişik yerlere gitmiş ve oradaki insanları görüp tanımış oluruz.
                        Bende su acidan bakarim 3 ezikler hangi deplasmana gitmeli ki puan kayiplari daha fazla olsun.

O acidan rize tavsanliya göre acik ara önde olur ve oldu da.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende su acidan bakarim 3 ezikler hangi deplasmana gitmeli ki puan kayiplari daha fazla olsun.

O acidan rize tavsanliya göre acik ara önde olur ve oldu da.
                          Rizespor Bjk ve Fenere herzaman ters gelıyor..

Burda yenemessek dıger macı kadıkoyde alıyoruz orda olmassa burda..Bjkyı zaten heryerde yenıyorduk

Yorum

Adu attı, Rize 1-0 önde.

Yorum

Tavşanlı Linyitspor 1-0 önde Diyarbakırspor karşısında.

2-0 oldu.

Tavşanlı'nın hiç şakası yok.

Gitseydim keşke maça 3-0 oldu.
                              En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 20.03.2011, 14:15.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Freddy Adu'nun golü güzel miydi izleyen var mı?

Yorum

Çalışıyor...
                                X