Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• S.a Bizlere Eskişehirsporlulara vermiş oldugunuz destekten saygıdan ötürü hepinize teşekkürler

Yorum

• ne demek arkadaşlar
      güzelim memleketimizde kaç tane şehir takımı var?
      herkes bir yerlere bir şekilde yaranmaya sıvanmaya çalışıyor
      bizim gibi şehir takımları ise kendi başlarına endüstriyel futbola karşı ayakta kalmaya çalışıyor
      eğer bizim gibi şehir takımları azalırsa,es-es giderse,bursa giderse bu ligin hali duman olur
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• kapitalizmin oyuncağı olmuş,kendi değerlerinden faydalanamıyan izin verseler 11 oyuncuyuda yabancı oynatacak korkak yürekli takımların destekçisi olup emekçiye bir darbe vurmaktansa
        kupa kaldırmamış olabilir takımım ama ayakta durduğumuzun görülmesi yeter diye düşünüyorum,bu 1 kişi de olabilir 1000000 kişide
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bütün Trabzonsporlu arkadaşlara selam olsun Eskişehir'imizden .
          İnşallah nasip olur Türkiye Kupası sizlere ve şu bizans takımı yine alamaz,hayaliyle yaşar durur...

Yorum

• inşallah kardeşim .kupa yok fenere yine...

Yorum

• Burak yılmaz oynarsa işiniz zor ama kardeşim ah burak ah atsaydı karşı karşıya pozisyonu fenevbace maçında belkide finalde karşılaşmak nasip olacaktı,inşallah bi daha ki seneye

Yorum

• burak formsuz ama bizde kupa takımıyız. her türlü olumsuzluk bizden yana olmasına rağmen feneri yeneceğiz...

Yorum

• Türkiye'nin en iyi tribününe sahip, ligimizin en köklü kulüplerin başında gelen, zamanında hem Türkiye'de hemde Avrupa'da fırtınalar estiren, istanbul'un 3 eziğinin korkulu rüyası efsane olmuş büyük Eskişehir taraftarlarına selam olsun. Tribün denilince akla es-es geliyor. Helal olsun sizlere
                  İnşallah en kısa zamanda sizleri Türkiye'de şampiyon görmek isteriz. Eski şaşalı günlerinize dönersiniz inşallah..

Yorum

• Eskişehir'de doğmuş , çamurlu sokaklarında karakışında ayazında büyümüş bir Trabzonsporlu olarak Es-Es'im ile gurur duyuyorum.
                    İnşallah bu sene Bursa'nın yaptığını seneye Es-Es yapar.
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Nefer'e selamlar olsun

Yorum

• Tüm Trabzonsporlu kardeşlere ve Renkdaşlarıma Selam Olsun! Bu platformda bundan böyle nefesim yettikçe, ellerim tuttukça yazmaya ve yeni yeni dostlar edinmeye çalışacağım. Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Ben Hüseyin Yeltin. Koyu bir Eskişehirspor taraftarıyım. Sakarya Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bir renkdaşımın da dediği gibi usanmadan 38 sayfayı tek tek okudum. Gerçekten onurlandım, gurur duydum. Sizlere karşı benim doğuştan mı gelen diyeyim bilemiyorum ama sempatim var. Ha bir de Kasımpaşamıza tabi.
                        Dolabımda Trabzonspor atkısını, evimdeki odamda 2005 senesinden kalan bir Trabzonspor posterinin eksik olmadığını belirtmek isterim. Anadolunun öncüsü Eskişehirspor, bugüne kadar sırtında taşıyanı ise Trabzonspor olmuştur. Pazartesi günü sahada birbirimize rakip olacağız. Gerçekten zor maç olacak ama bizim için prestij niteliğinde. Bu maçı Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum.
                        Geçen seneki olaylarla ilgili 3-5 bir şey yazmak isterim. Maçtan saatler öncesinde hatta sabah saatlerinden itibaren şehirde turladım arkadaşlarımla beraber. Tribünün önde gelen abileri gördükleri yerde bana aynen şu cümleleri söylediler: " Trabzonsporlular şehirde diledikleri kadar gezsinler, yan bile bakmayın. Fenerli falan bulursanız yıkın, acımayın (o gün derbi maçı vardı)" Daha sonra uzun süre çarşıda orada burada gezdim. Onlarca Trabzonsporlu kardeş formalarıyla, atkılarıyla hiçbir sıkıntı olmadan geziyorlardı. Hatta bir tanesi ile ilginç bir diyalogum oldu. Trabzonsporlu kardeşlerden biri, tahminim öğrenci, beni ve arkadaşlarımı görünce üzerindeki Trabzonspor formasını saklamak adına polarının önünü kapattı. Bende aynen şunları dedim: "Kardeş rahat ol burası Eskişehir, burada Bizans yasak size serbest" dedim. Ondan sonra bahsettiğim kişi önünü açarak rahat rahat gezdi. Neyse tribüne girmeden önce Trabzonsporlu taraftarların oraya gittim, polis barikatları arasından karşılıklı tezahürat yaptık. Biz: " Hoş geldiniz... Trabzon..." diye bağırdık, onlar alkışladı ve Es-Es çektiler. Maç içerisinde rekabetten kaynaklanan ve kendini bilmez onlarca kişi tarafından yapılan terbiyesiz hareketler olmadı diyemem, oldu. Sonucunda bu koca bir camiayaya mal olmak üzereydi.
                        Eğer aranızda maça gelecek kardeşler olursa kendilerinin yaş ortalamaları 16 ile 20 arası değişen insanların yaptıkları tahriklere kanmamalarına hatta yaş ortalaması 40'ın üzerinde olan insanlarla muhabbet etmelerini tavsiye ederim. Sıradan bir Eskişehir gününde, Eskişehir sokaklarında, çarşılarında gezen çok sayıda Trabzonsporlu kardeş gördüm, en ufak sıkıntı olmadı, olmaz.
                        Pazartesi günkü maçın dostluk havasında geçmesi dileğiyle!

Trabzon'a kupada başarılar, Sakarya'dan selamlar! Kasımpaşamız'a da ayrıca sevgi ve selamlar!
                        ...Sevdan Bir Ateş Es-Es'im...

Yorum

• Foruma yeni katılan Eskişehirsporlu arkadaşlar Hoşgeldiniz..

Yorum

• Bir arkadaş vardı forumda Eskişehirsporlu Bir_Bilen di sanırım kullanıcı adı o nerelerde
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir arkadaş vardı forumda Eskişehirsporlu Bir_Bilen di sanırım kullanıcı adı o nerelerde
                              Kpss'ye hazırlanmak için bir süre internetten uzak kalacağım demişti..

Yorum

• İlk olarak EsEsli_yeltin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüm Trabzonsporlu kardeşlere ve Renkdaşlarıma Selam Olsun!

Pazartesi günkü maçın dostluk havasında geçmesi dileğiyle!

Trabzon'a kupada başarılar
                                aleykümselam
                                inşallah
                                teşekkürler
                                TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X