Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüm eskişehir camiasının başı sağolsun Allah rahmet eylesin
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Allah rahmet eylesin..

Yorum

• Eskişehirspor Kayserispor'u Kayseri'de mağlup ederek Serisine Devam Etti.. Eskişehirspor Son 8 maçta 17 puan alarak ligin ikinci yarısının en başarılı 3 takımından biri oldu..İşte Kayseri Fotoğrafları..

Ayrıca baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ediyoruz...

Kayseri Maçından Videolar...

Kayseri'de İstanbul Takımlarını Anıyoruz

BANDOESES'in Kayseri'de stada alınmaması ile ilgili TRT'ye Verdiğimiz Röportaj

Kayseri'de Durdurulduğumuz Polis Noktasında Polislerin büyük ilgisi ve kamera çekimleri altında BANDOESES Resitali

Polis Noktasında ESPANA

Kadir Has Stadında 2.000 Kişi Şinanari

TFF'de Guus Hidding ile sözleşme imzalanan ve tüm dünyanın izlediği basın toplantısında Galatasaray maçında yaptığımız ve Euro 2016 Türkiye'ye destek veren Koreogrofi Dia gösterimi olarak sunuldu...

Yorum

• Galatasaray maçında Kanatlı nın önünde Trabzonspor atkımla kutlamalara katılmak istedim ama Eses li arkadaşlar beni uyardılar olmaz dediler. Bu konu hakkında bilgi verebilecek EsEs li arkadaş var mı ?

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galatasaray maçında Kanatlı nın önünde Trabzonspor atkımla kutlamalara katılmak istedim ama Eses li arkadaşlar beni uyardılar olmaz dediler. Bu konu hakkında bilgi verebilecek EsEs li arkadaş var mı ?
            Münferit bir girişim olmuş dikkate almaya değmez çünkü Kayseri'de aramızda Trabzonspor formalı taraftarlar vardı ve hiç bir sorun yaşanmadı. Bizle beraber bağırdılar bizle beraber marşlar söylediler...

Yorum

• Cevap için teşekkürler öncelikle ama hepimiz biliyoruzki deplasman tribünleri farklı oluyor daha toleranslı olmaları normal. Ben Eskişehir de yaşıyorum. Kutlamalar yapılırken uyaranda benim arkadaşlarım herhangi 2 insan değil yani. Atkımı saklamamı söylediler belli olmaz ne olacağı dediler. Amacım burada taraftarı germek falan değil bu arada sakın yanlış anlama kardeşim. Eskişehirspor taraftarınada hayranım. Ben o gün orada atkımla sevinsem ne olabilirdi ?

Yorum

• Ne kadar güzel bir yere koyulmuş Es-Es
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• hakettiği yerde
                  başımızın üstünde yeri var böyle güzel bir kulübün
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Rıza Çalımbay bunu hep yapıyor yeni birşey yok..EsEs'e mal etmek yanlış olur..
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Bunları yazmanın hiç anlamı yok..

Bu forumu takip eden Bir Sürü Eskişehir taraftarı var,Şu Ligde Bizi seven 2-3 taraftar topluluğundan birisi Eskişehir,Böyle yazıp Bu sevgiyi kaybetmenin anlamı yok...

Biz de Bjk'ye 2-0'dan maç vermiştik,Aynı Şeyleri bizim için Yazan Bir taraftar topluluğuna karşı Bakış açın nasıl olurdu??

Kaldı ki Dün Eskişehir'in topu direkten döndü Kaçırdıkları goller var,Kazanmayı çok istediler...
                      En son admin tarafından düzenlendi; 28.03.2010, 13:55.

Yorum

• 2-0 dan maçın gitmesi kötü oldu
                        bu futbolcularında moralini bozacaktır
                        fakat 2-0 olana kadar ki oyunu es-es in çok iyiydi
                        sürekli arkaya top atıldı
                        özellikle sağ kanattan çok iyi akınlar gelişti
                        eskişehirli arkadaşım yardımcı olsun bana sağ bekte kim oynuyor tam bilmiyorum ama galiba sezgin di,maç boyu çok hata yaptı
                        çok adam kaçırdı
                        sezgin maçta yerini tayin edemedi
                        sürekli sağ bekten stopere kaydı
                        bu da bjk nini o kanattan gelmesine neden oldu
                        yenilecek gollerde pek diyecek bir şey yok
                        gol olur ama karşılığındada es es in ileri çıkması lazımdı
                        maalese çıkamadı es-es
                        özellikle ilk yarıdaki arkaya atılan topların hiçbiri atılmadı.
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• 2-0 dan sonra es es ne yaptığını şaşırdı basmadı hücum organizasyonu yapmadı ve defansında müthiş açıklar verdi olmadı es es
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Rıza Çalımbay bence Eskişehirspor'a yakjışmıyor.

Mağlubiyetin tek sorumlusudur.

Eskişehirspor daha iyi bir antrenör ile çalışmalı.

Yorum

• Bütün forum sayfalarında Rıza hoca maçı satmakla suçlanıyor.Soruyorum onlara Koray Rüştüyle karşı karşıya iken geriye dönmek yerine kaleye vurup golü atabilse , Mehmetin vurduğu müthiş kafa vuruşu gol olsa yada Sezerin vurupta direği sıyırıp giden top gol olsa Rıza hocayı eleştirenler ne diyecekti?

Biz Eskişehirspor taraftarları olarak Rıza hoca ve futbolcuların arkasındayız.

o akşam İnönü stadında olan 2000 taraftarımız maç sonu önce futbolcuları sonrada Rıza Çalımbayı tribüne çağırıp bağırına bastı.Yenilsende yensende armanında arkasında olduğunu gösterdi.

Ayrıca bu sene bizim daha ikinci senemiz.Herkes bizden hemen uefa veya şampiyonluk bekliyor.Evet bizde şampiyon olmayı çok istiyoruz.Hatta bunun için herşeyi yaparız.

Ama şampiyonluk için kadrodaki genç oyuncuların biraz tecrübe edinmesi gerekiyor.Kadroda bazı oyuncular şampiyonluk için yetersiz onların yerine daha kaliteli futbolcuların transferi gerekiyor.

Bu takım ve hoca'nın katkılarıyla geçen yıl ilk senemizde ligte kalma hedefimizi gerçekleştirdik.

Bu yıl ikinci senemizde ligte 6-10 arasında bitirmek gibi bir hedef vardı.Onuda gerçekleştiriyoruz hatta beşiktaş maçını yenebilseydik uefanın en büyük adaylarından biri olacaktık.Yine azda olsa bir şansımız var uefaya gitmek için.

Bizler inanıyoruz ki 2-3 transfer ile seneye ligi ilk 5 içinde bitirip uefa kupasına gideceğiz.Belkide şampiyonluğu kovalayacağız.

Biz taraftar olarak bu takımı hiçbir zaman yalnız bırakmadık.Bundan sonrada hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.

YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENİNLE BİRLİKTE

Yorum

• 2-0 dan sonraki bjk baskısını hiç bir takım kaldıramazdı zaten...

Yorum

Yükleniyor...
                                X