Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak körfezli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz değiştirdik ertesi ay stadımız bitti hemen. Sizde değiştirirseniz en kısa zamanda bitecektir emin olablirsiniz... Hem sizin daha kolay nede olsa plakanız 26 stad projeside 26. olarak yapılır.

Anadolu'da yeni stadı hak eden taraftarladan birisi Eskişehirdir. Onlarında acilen stada ihtiyacı var.
    yok biz belediyemizden memlunuz şehri de nerden nereye getirdi ama bizde artık nasıl bir sorun varsa o olay birtürlü gelişmiyor lanetlimidir nedir kim gelirse gelsin önemli bi değişiklik yapamıyor.

sdat gerçekden çok kötü diğer arkadaşımızda belirtmiş bayan wc yok ve wc ler pis diğe o wc varda oraya gidiş yok ben o sdatta son 2 yıldır girebildiğimi hatırlamıyorum devre arası hareket bile edemiyoruzki koltuklar arası birbirine yakın

uzatmak istemiyorum berbat bir sdatımız var bu sdatta böyle taraftar başka yerde yok diyorum bjk diyorlar ama bjknin sdat 30 bin kişilikse bizimde 18 bin civarı bizde 18 binin 10 bini bağrsa (genellikle karşılıklı bestelerde böyle olur) iyi ses çıkar ama bjk 30 bin kişilik sdat dan 6 bin kişi bağırıyo üstte mükemmel derecede kapalı bizim 2 katımız sesleri çıkıyor o sdattan birde eses de olsa ne olur bilemiyorum

Yorum

• Çalınan şampiyonluğu sonrası gerisini getiremeyen ve "Futbolda Anadolu Devrimi" bayrağını bize devredip sahneden çekilen Eskişehirspor'un atması gereken adım, şanlı geçmişiyle bugünü birleştirmektir.

Efsane futbolcusu, gol kralı ve kaptanlığını yapmış, sonrasında Anadolu Üniversitesi'nde adeta tırnaklarıyla kazıyarak akademik çalışmalarını sürdürmüş olan Prof.Dr.Fethi Heper'e iyi bir yönetimle başkanlık koltuğunun verilmesi bu anlamda çok faydalı olabilir. Ne dersiniz?
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Pazar günü Sivasspor ile mücadele edeceğiz. Her zaman olduğu gibi galibiyet bekliyoruz. Burnu havalarda gezen Sivas'ın küme düşmesini istiyorum. Ama başlarında Bülent Uygun ile küme düşmelerini isterdim. Şimdi Eskişehirli Muhsin Ertuğral'a yazık olacak. Herneyse...

Yine birçok eksiğimiz var. Başta Mehmet yılmaz olmak üzere Burak Yılmaz, Ümit Karan, El Saka, Serdar Özbayraktar, Doğa kaya oynamayacak. Bu kadar ciddi eksiğe rağmen kazanacağız...

Yorum

• Bence Sivasspor bu maçta Eskişehirspor'a puan vermeyecek.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine birçok eksiğimiz var. Başta Mehmet yılmaz olmak üzere Burak Yılmaz, Ümit Karan, El Saka, Serdar Özbayraktar, Doğa kaya oynamayacak. Bu kadar ciddi eksiğe rağmen kazanacağız...
            Çok ciddi eksikler. Ama, bu eksiklere rağmen kazanan taraf Es-Es olur inşallah.

Yorum

• Yukardaki arkadaş Eskişehir'in stad sorununa değinmiş.Gerçekten de çok güzel bir noktaya temas etmiş arkadaşımız.Eskişehir gibi bir şehre ve bu şehrin güzide takımına bu stadyum yakışmıyor.Kayseri belediyesi arkasına her türlü iktidar desteğini alarak yeni bir stadyum yaptı.Ama Eskişehir de burdan kaybediyor galiba.

Yorum

• İnşallah bu hafta Es-Es Sivas'ı yener. Sivas kümeye

Yorum

• Sivas 1-0 öne geçti ama Eskişehirspor 14. dakikada Volkan Yaman'la karşılık verdi gole.

Yorum

• Bıktık ya. Puana ihtiyacı olan takımlara puan dağıtmaktan bıktık. Yeter ya

Adam gibi transfer yapılsın. Artık Sivas'a vs.. yenilmek istemiyoruz...

Yorum

• olmadı eses ...

Yorum

• Salı günü Antalyaspor deplasmanında, Türkiye Kupası grup mücadelesine çıkacağız. Bu müsabaka ile Türkiye Kupası grup maçları başlamış olacak.

Maç 17:30'da TRT 1'den naklen yayınlanacaktır.

Yorum

• Son iki maçta olmayacak puan kayıpları yaptı Eskişehirspor.

Yorum

• Gerçekten inanılmaz puanlar kaybettik. Maçı 90 dakika tek kale oynadık. 10'a yakın gol fırsatı yakaladık. Özellikle Youla inanılmaz kaçırdı... Burak Yılmaz'a da inanılmaz tepki verdik. Felaket oynadı. Rıza Hoca onu oyundan alacak diye beklerken 3 oyuncu değiştirdi.3 değişiklikte de tepki verdik. Maç sonu ise "Rıza Gol Gol Gol" "Rıza Ortaya 3'lü çektir tayfaya" "S......ş Beşiktaş" vs.. gibi tezahüratlar ile tepki verildi.

Bakalım Salı günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağız. Acaba ders almışlar mıdır? Göreceğiz.

Bu arada maçın özet görüntüleri (İzleyin ve karar verin)

Yorum

• Youla çok net 2 tane kaçırdı.Bomboş kale desem yeridir yani.Bu kadarı da kaçmazdı.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçekten inanılmaz puanlar kaybettik. Maçı 90 dakika tek kale oynadık. 10'a yakın gol fırsatı yakaladık. Özellikle Youla inanılmaz kaçırdı... Burak Yılmaz'a da inanılmaz tepki verdik. Felaket oynadı. Rıza Hoca onu oyundan alacak diye beklerken 3 oyuncu değiştirdi.3 değişiklikte de tepki verdik. Maç sonu ise "Rıza Gol Gol Gol" "Rıza Ortaya 3'lü çektir tayfaya" "S......ş Beşiktaş" vs.. gibi tezahüratlar ile tepki verildi.

Bakalım Salı günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağız. Acaba ders almışlar mıdır? Göreceğiz.

Bu arada maçın özet görüntüleri (İzleyin ve karar verin)

http://www.facebook.com/video/video....3879019&ref=nf
                                Rıza neyapsın be Allahtan korkunuzdamı yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X