Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni katılanlar, hepiniz hoşgeldiniz

Yorum

• Eskişehirli arkadaşlar hoş geldiniz. Hazır sizleri görmüşken sorayım. Burak Yılmaz büyük ihtimalle bu maçta forma giyecek. Futbolcumuza tepki gösterecek mi taraftarlarınız? Gerçekten merak ediyorum.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Odunpazarı Belediye, Eskişehir DemirArkadaşlar bu takımlar hakkında bilgi sahibi iseniz Eskişehir'li arkadaşlardan biraz yardım istiyorum 3.lig terfilerinde bu takımlar boy gösterecek takımlar hakkında bilgisi olan maçlarını izlemiş olan varsa buraya yazarsa sevınırım.
        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• hoşbulduk arkadaşlar

burak yılmaz konusunda bildiğim öle oturup konuşulmuş anlaşılmış bi durum yok, organize bi tepki yok yani, ama maç içerisinde olmaz diyemem belli olmaz
          En son mr.tunga tarafından düzenlendi; 22.04.2010, 14:14.
          Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...

Yorum

• ESESLİ YELTİN burada karşılaşmak garip oldu ama bende Sakarya Üniversitesinde Endüstri Mühendisliğinde okuyorum
            Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nefer'e selamlar olsun
              Yerin dibine batsın nefer grubu. Geçen maçta tek başlarına pislik yaptılar. İki şehri az daha uğraşsalar birbirine sokacaklardı. Onların haricindeki bütün Eskişehirlilere binlerce kez selamlar olsun.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yerin dibine batsın nefer grubu. Geçen maçta tek başlarına pislik yaptılar. İki şehri az daha uğraşsalar birbirine sokacaklardı. Onların haricindeki bütün Eskişehirlilere binlerce kez selamlar olsun.
                Geçtiğimiz sezon yapılanların Nefer grubuyla alakası yok.. Murat Diri sanırım o grubun söz geçirenlerinden, Yavuz Abiyle beraber gayet sıcak ortam yaşattılar maçtan önce.. Biletler bitmiş olmasına rağmen Eskişehir tribünü bileti alıp, kendi tribünümüze girdik sayelerinde, yönetimleriyle saatlerce uğraştılar sıkıntı yaşamamamız için..

Sanırım bahsedilen grup Ayder grubu..
                Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Es esli kardeşler sezon sonu Rıza hocayla devam edecekmi takım size Tolunay hoca yakışır o taraftarla Eskişehiri uçurur bence ..
                  SÜRMENELİİİ...
                  https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Ben münferitim ama Nefer grubunun şimdiye kadar bir yanlışı olmamıştır. Bizim başımıza ne geliyorsa açıktaki münferitlerden geliyor. Bunların tek amacı gelen herkese küfredip ortalığı karıştırmak. Ama bunlar yavaş yavaş engelleniyor. Neferin reisi Murat Diri efendi, özü sözü bir adamdır. Sanırım yanlış anlama var.

Burak konusunda ise tepki olacağını sanmıyorum. Top ayağına geldiğinde ıslıklanır belki ama iyi ya da kötü takımımıza hizmet etmiştir. (ne kadar onun hala çok yeteneksiz olduğunu düşünsem de)

Sezon sonunda % 90 yollar ayrılacak Rıza hoca ile. Tolunay hocanın oynattığı futbolu sevmiyorum ben şahsen, iyi hoca olduğunu da düşünmüyorum. Bülent Uygun lafları dolaşıyor ama inşallah gerçek değildir.

Yorum

• hoşgeldiniz es-esli arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçtiğimiz sezon yapılanların Nefer grubuyla alakası yok.. Murat Diri sanırım o grubun söz geçirenlerinden, Yavuz Abiyle beraber gayet sıcak ortam yaşattılar maçtan önce.. Biletler bitmiş olmasına rağmen Eskişehir tribünü bileti alıp, kendi tribünümüze girdik sayelerinde, yönetimleriyle saatlerce uğraştılar sıkıntı yaşamamamız için..

Sanırım bahsedilen grup Ayder grubu..
                        O olaydan sonra Eskişehirliler Nefer grubu diye yazdı... Bilmem Ayderi Neferi...
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• Eskişehirli arkadaşlar hoşgelmişler ama sadece yılda 2 maçta buralarda olmayın hep gelin..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• geçen seneki tatsızlık geride kaldı .bu sene bunu telafi edecektir esesli arkadaşlar...

Yorum

• benim en yakın arkadaşlarımdan biri es-esli. beraber geçen sene kadıköyde fb-eses maçı izledik. Aynı gün TS-ibb 0-0 bitmişti. Ama es-esli arkadaşıma çok tkaılıyorum, akıllı olun 5leriz, kızdırmayın 7ririz diyorum Es-es i her zaman 1.ligde görmek isterim, hatta play-off maçlarında inönüde 120 dk omuzomuza bağırdık diyarbakıra karşı. Gerçi ben diyarbakırın da 1.ligde olmasını isteyenlerdenim. Zor deplasmanlı bir lig olursa kalite artar diye düşünüyorum.
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• öncelikle butun trabzonlu arkadaslara selamlar bende forumunuza yeni katıldım ve bu sene türkiye kupası finalinde eminimki trabzon mutlu sona ulaşacaktır görüşündeyim oynanacak maça gelince takımın kendine gelmesi acısından kazanmamız gereken bir maç geçen sene maç öncesi sehirde güzel görüntüler vardı fakat macın içinde istenmeyen olaylar oldu ve gercekten cok üzülmüştüm bu olayları baslatan içimizde bazı ne oldugu belirsiz münferit insanlar var ve bu kişilerin amacı takımı desteklemek degil sadece rakip takımla ugrasmak ancak bizler eskişehr taraftarları olarak içimizdeki bu tarz insanları temizleme adına bazı önlemler almaya basladık bu haft oynayacagımız maçta bu tür üzücü olaylar olmayacaktır şimdiden maça gelecek olan trabzonlu arkadaslarımıza kazasız belasız yolculuklar dilerim pazartesi AŞK-I ŞEHİRİMİZİN sokaklarında sizleride görmek bizi mutlu edecektir

Yorum

Yükleniyor...
                                X