Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamları iki maçta da yenemedik tek sorun bu. Yoksa a.gücü de, manisa da, sivas da, g.birliği hepsi şike yapmıştı bunlar tapelerde hep var. Hadi dışardaki maç neyse de kendi sahamızda becerip topu içeri sokamadık tıpkı Van maçı gibi olmuştu. Van da teşvikliydi bize karşı hiçbir fark yok yani.

Serdar Kulbilge, Hikmet, Kahe, Dixon, Korcan vs burada kabak eskişehir’in başına patladı gibi görünüyor bizim tepkimizin dozuna bakarsak zayıfı eziyoruz net olarak ben bunu da yakıştırmıyorum kendimize.

A.gücü ile kardeş mardeş bile olmuş olabiliriz bi bakmak lazım. Eskişehir’e transfer yasağı koydurtmakla, Sivas’tan veya A.Gücü’nden transfer yapmak arasında çok ciddi bir tezat var. Adamlar düşmüş gitmiş artık saçma sapan bir hâl aldı bu olay.
    Bende benzer fikirlere sâhibim... hadi bunlara yapilana okey de, bu diger takimlarla alisveris yapma rezilligini bana kimse açiklayamaz
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• eskişehirspor diğer karadeniz takımlarından daha delikanlıdır. en azından adamların bir futbol kültürü var. süper lige gelsinler sahada rekabetimizi eder atışız.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
        X