Metin diyadin öz evladımız olmasına rağmen pek kalibreli bir hoca olduğunu düşünmüyorum, ama es-es ne olursa olsun hatalı da olsa onu göndermeyecekti, hele de takımın başına hastalığını yeni atlatmış nejat biyediçi koymaları son derece mantıksız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Cengiz Abi , Metin Diyadin G.Oftaşspor'u lige çıkardı. Çok diri bir takım bıraktı. İlhan Cavcav işlerine parmağını sokunca istifa etti. Eskişehirspor'a geldi. Yine çok diri bir takım yarattı. Sergen'i takımdan kestiği için işine son verildi. Bu adam Eskişehirspor'u süperlige çıkarırdı. Nejat Biyediçle Play-Off oynarlar. İnşallah çıkarlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Dünkü İstanbulspor beraberliği ile ilk 2 şansını çok zora soktu Es-Es , süper ligden zevk alamadığımdan bu sene tff 1.ligi daha iyi takip edebildim , süper ligden kat kat daha zevkli ve seyircili bir lig
Sakaryaspor bir aksilik olmazsa direk çıkacaktır peşinde Kocaelispor ,Antalyaspor ve Eskişehirspor aynı puanlarla geliyorlar . Sakarya, Kocaeli Ve Eskişehir bu sene lige çıkarsa deplasman açısından 3 maç daha listemize dahil olacaktırTek temennimiz de bu
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyenemediği takımda istanbulspor, kesin bişi var bunda ama neyse...
insallah bu puanları aramazlar
Yorum
-
-
es-esler bana göre metin diyadini göndermekle hata yapti.futbolcunun ismi ve cismi ne olrsa olsun bir futbolcunun kaprisleri ugruna teknik direktörünü harcamamaliydi.alma mazlumun ahini sözü sanirim eskisehirin basini agritacak gibi.oysa kendilerini 1.ligde görmeyi isterdim dogrusu..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Sergen yüzünden Metin Diyadin'i şutladı yönetim adam sonuçda buraya kadar getirmişdi ama şu da var Metin Diyadin güzel bir futbol oynatmıyordu.Ve sergen'i oynatmamaya başlayınca taraftarı iyice karşısına aldı.ve gönderildi.ayrıca coşkun birdal'da son haftalarda çok formsuz Allah'dan Serdar varda EsEs gol atıyor..durum biraz zor gözüküyor ama EsEs inş 1.lige çıkar..
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ülke olarak el öpmeye bayılırız... Afferim sana Coşkun, belki bir transfer daha yaparsın. El öpenlerin çok olsun evladım, berhudar ol
Olmadı şu Bolu'nun bir bakanı ki; çıksınlardı Süper lige...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Yorum